Böyle bir eşi kabullenir miydiniz?

Ne bekliyordunuz ki adam sizi aldatıyor defalarca haberiniz var durumu kabullenmissiniz. Üstüne cocuk yapmissin. Adam seni aldatmaya devam etmiş. Bunu kabullendiğin halde surat yapmışsın. Cinsellik yasamamissin. Kayinpederinin zoruyla barismis esin. Seni sevmiyor. Saygi diymuyor. Bosanmiyorsun da ne dememizi bejkiyorsun

Çözümünüz aklınızi basiniza alıp bu mutsuz evliliğe çocukla taclandirmamak çocuk bitmiş ilişkilere sihirli değnek degildir

Neden Ömrünü boyle bir adamla geçiresin ki?

Midemin kaldırdığını kim söyledi ki soğudum bitti duygularım adama kaç aydır yaklaşmıyorum o olduğunda yanında bile yatamıyorum görmek bile istemiyorum

Gecen her gününüze yazik , hemen terk edin bitsin kendinize yeni bir hayat kurun , kimse vazgeçilmez değildir, size değer vermeyen bir adamla omur geçmez, oda neyaparsa yapsin arkanıza bakmayın bu anlatırsınızi kabul etmek, hic normal bir durum olmaz, günümüzde bir cok kisi sırf evliliği bitmesin diye her türlü hakarete, eziyete katlanıyor, evlilik abartılıyor, mutluysan birlikte yaşarsın mutlu değilsin, mutlu olmadığın hic bir yerde durma bu hayat senin, biraz cesaret , bu tip narsist adamlar siz sineye çektikçe güçlenir, sizi ezer, manipule eder , ona biraz haddini bildirme vakti gelmiş

Kendinize saygı duyup böyle bir birlikteliğin içinde kalmayın. Zaten siz kalmaya devam ettikçe onun da size saygısı git gide azalacak ve bitecek. Erkeklere bir bedel ödetmedikçe akılları başına gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…