• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle bir erkek ile tanıştım Tecrübeleriniz çok önemliii :)))

merhaba ben 25 yaşındayım ve bir şirkette tasarım bölümünde çalışıyorum lisans mezunuyum şirketimizin bilgi işlem biriminde bir genç var kendisi bizim birime geldi ve bilgisayar problemimizi çözdü onu orada gördüm kendisi çok çekingen ve utangaç bir tip yani efendi diyeceğimiz cinsten birisi ara sıra molalarda sigara içerken görüyorum yanına gitmeye bende çekiniyorum ben lisans mezunuyum o da mühendis olarak işe yeni başlamış (geldiğinde biraz sohbet açmaya çalışmıştım)

tip olarak yakışıklı değil ama normal birisi ama konuşması çok etkileyici ve kendinden emin birisi gibi duruyor
o birimde çalışan bir arkadaşım var bugün onunla görüştüm özel olarak sohbet ettik onun söylediklerini duyunca daha da bir etkilendim diyebilirim

benim daha önce hiç sevgilim vb olmadı çünkü erkeklere güvenemiyorum güzel olduğum söylenir çok çıkma teklifi aldım ama hiçbirisini kabul etmedim çünkü günümüzde erkeklerin çoğu farklı ben hep farklı birisini bekledim galiba buldum :KK70: :))))

arkadaşımın dediğine göre fazla konuşmayan işine bağlı sempatik birisi ailesiyle yaşıyor ve kendi arabasını yeni almış
sigara bağımlısı ve onunda hiç flörtü olmamış sebebi ise kendisine önceden güveni yokmuş özgüveni yokmuş yani kendini beğenmeyen çirkin bulan bir arkadaşmış buu ama ben çok beğendim

hareketlerini görseniz böyle çok sakin iyi huylu konuşması güzel ve etkileyici sana aniden gelip şunu yap dese hemen yaparsın yani o derece bir karizması var galiba insanları kolay etkileyip yönetebiliyor

çalıştığı birimde gayet sevilen birisi ve 2 gün sonra namaz kıldığını öğrendim çok mutlu oldum diyebilirim böyle birinden sizde dinine bağlı olduğunu beklersiniz ve beklediğim gibi çıktı tam evleneceğim erkek diye düşünüyorum ÇOK SEMPATİK HAREKETLERİ VAR YANİ CIVIK TA DEĞİL SOMURTKAN DA DEĞİL
böyle birisini ilk defa görüyorum diyebilirim genelde bizim birime gelen tipler cıvık sohbeti samimiyetsiz tiplerdi ama bu gerçekten işini yapmak isteyen birisi

ciddi olmaya çalışsada ister istemez güldürebiliyor yani ne bileyim sempatiklik ve karizma aynı anda var gibi

Birde müzik tarzı biraz farklıymış şu apaçi dediğimiz tiplerin müzikleri olur ya arabada sürekli o tür şeyler çalıyormuş yani ne bileyim işte

(böyle gün gün yazıcam aslında kendisiyle muhabbet kurarsam yine yazarım)

KISACA İYİ BİR ADAMA DENK GELDİM ACELE Mİ ETSEM SEVGİLİSİ NİŞANLISI SÖZLÜSÜ YOK AİLESİ EVLENDİRMEK İSTİYOR AMA İŞİNİN OTURMASINI BEKLİYORMUŞŞŞ :))))))

BUGÜN MOLAYA ÇIKTIĞINDA YANINA GİDİP SOHBET Mİ ETSEM NAPSAMM Kİ?????
Valla bi durgun suya bak birde akan suya bak.. zamana bırak

çok teşekkürler aile yapımız böyle ama ben açık bir bayanım kapanmayı da düşünüyorum namaz kılmakta istiyorum şirketimizde her türlü imkan var mescidimiz var bahsettiğim kişi namazını kılıyor tek eksi yönü sigara bağımlısı olması ama onu da bir sohbetimizde bırakmak istediğini bir ara 5 ay bırakıp tekrar başladığını söyledi. Arkadaşım sayesinde onu iyi bir şekilde tanımaya çalışıyorum :))

Namaz kilmak gunah islemeye engel degil namaz kilan zina yapan siddet uygulayan cok insan var bilin istedim keske namazla beraber iyi ve sadik insan olsa herkes..

Arkadaşlar normalde servisle evime gidiyorum ve bazen babam beni işten alıyor. Bugün arkadaşımla birşey yapalım dedik bende onların birimine gittim arkadaşımla yan yana oturuyorlar zaten bende arkadaşıma ya bugün şuraya gitmem gerekiyor başka bir servisi kullanmam da uygun olmaz sende araba var mı felan dedim o da bizim X'te oraya gidiyor yolunun üstü seni atar dedi o da olur gideriz dedi. :D

ondan sonra bindik arabaya emniyet kemerini taktı beraber gidiyoruz ben birşeyler anlatıyorum o da anlatıyor ailesinden bahsettirdim konuyu açtım dedikleri gibi sen neden çok sessizsin böyle gibi birşey söyledim uygun olmadı galiba ama gülerek hep bu soruyu soruyorlar dedi ben böyleyim dedi. senin hiç kız arkadaşın oldu mu dedim o da yok olmadı ama hoşlandığım kızlar olmuştu dedi (bunu aynen arkadaşım anlatmıştı) o da aynı soruyu bana sordu bende yok dedim olmadı güvenebilecek birisi karşıma çıkmadı çoğu ikiyüzlü yapmacık davranışları olan kişilerdi dedim. Bende doğru kişiyi bekliyorum dedi ama bunu öyle bir söyledi ki "belki aradığım kişi sensin be gülüm" der gibi söyledi :D

bu arada çok samimi olmaya başladık gülüşmeler felan onun yanında kendimi rahat hissettiğim için gülesim geliyor ona bakınca yani ciddi duran komik birisi diyebilirim :)

sen hiç sinirlenmez misin dedim kavga gürültüden nefret ederim felan dedi işte ben kendimden bahsettim o da kendinden ama kesinlikle ona olan ilgimi anlamış olmalı ben beraber yemek yiyelim mi müsait misin dedim kabul etti.

Yemeğe geçtik yemekte mükemmel geçti çok kibar

yemekte keşke daha önce karşıma çıksaydın dedim seninle çok iyi anlaşıyorum diğerleri gibi değilsin dedim (ondan bir adım beklemek bence çok zor iş çünkü böyle birisi böyle konularda çekingen davranışlar sergileyebilir ki sergiledi de zaten)
o da bana aynen şöyle söyledi sende çok iyi kalplisin teşekkür ederim. Ama yemek yerken sürekli beni gizli gizli izlemeye çalıştığını farkettim gülümseyerek bana bakıyordu bende ne oldu yüzümde birşey mi x dedim o da yok dalmışım dedi

oradan hoooppp eve gidiyoruz (ASLINDA BENİ BİR YERE BIRAKIP GİDECEKTİ AMA BİR YOLLA BURALARA KADAR GELDİK BENCE O DA BENİMLE İLGİLENMEYE BAŞLADI)

eve giderken telefon numarasını aldım şimdi mesaj attım çok teşekkür ederim çok naziksin dedim o da teşekkür etti

AMA BUNLAR ÖYLE BİR OLDU Kİ SAMİMİYET SINIRINI AŞMADAN OLDU YANİ

normal konuşmalar aklınıza bir erkeğe direkt olarak samimi davrandığım gelmesin onun içinde benim içinde normal zaten iltifata alışkın birisi

SONUCA GELİRSEN NE YAPABİLİRİZ BÖYLE ARKADAŞ GİBİ GİDEMEYİZ YA ben niyetimi söylesem mi ne yapsam bilemedim

BEN KENDİSİNİ TANIDIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM AMA ONUN BANA DUYGULARINI AÇMASI İMKANSIZ ARAMIZDA BİRŞEY VAR HİSSEDİYORUM BEN SÖYLEMEK İSTİYORUM NE YAZABİLİRİM???? BU ZAMANA KADAR BEKLEMİŞİM OLMAZSA DA OLMAZ KADER KISMET ben seni beğendim gel beraber olalım yazamam ya birşey yazmam lazımmmm!!!

Bilgi işlemciler bir firmada en gıcık olduğum tiplerdir :) normalinı görmedim maalesef. Şimdi aramızda bilgi işlemcileri de genellemek istemem ama bence duygusal zekalari biraz düşük oluyor bence. Hoslandiginizi siz açıkça söylemeden onun kendiliğinden sezecegini hiç sanmıyorum :)) tabi ki bütün genellemeler yanlıştır bunlar benim fikrim

Çok da hızlı olma bence, arkadaş gibi takılın. Karşılıklı duygularınız netleşince açılırsınız birbirinize

Size teklif edenleri reddetmişsiniz, ama sizinle ilgilenmeyen birinden hoşlanıyorsunuz. Bence bunun nedenleri üzerine de bir düşünün. Eğer dediğiniz gibi güzelseniz teklif edenlerin arasında sizin de beğenebileceğiniz türde bir erkek olmuş olması lazım. Eğer hiç birinin tipi, işi veya karakteri iyi değildiyse kusura bakmayın ama güzel değilsiniz demektir. Güzel olduğunuzu varsayarak soruyorum. Neden size gelene hayır da size kayıtsız olana evet diyorsunuz? Erkekler birisinden hoşlanırsa bunu hemen belli eder zaten. Bu çocuk sizinle ilgili değil. Belki de hoşlandığı başka birisi var.

Hakkınızda hayırlısı olsun ama ben aşırı derecede acele ettiğinizi düşünüyorum. Tanışmışsınız, belli bir samimiyet kurulmuş. Bu aşamadan sonra da çekingen davranacak erkekten ne köy olur ne kasaba. Artık bence sessiz kalın, gerisini o düşünsün.

yok öyle değilim de ne biliyim işte aradığım kişinin özellikleri var yani o yüzden

tecrübesizlikten galiba bu heyecanım tek problem o nasıl birisini istiyor ilişkiye açıkmı felan

herşey çok ani geliştiği için sağlıklı düşünemiyorum inşAllah yanılmammmm....

kimseyi disardan bazi ozellikleri istedigin hoslandigin ozelliklerden bi kismi var diye ya da oyle gorunuyo diye bu benim istedigim kisi diyemezsin.
tanimiyorsun emin ol. belli basli seyler yasamadan belli hallerini gormeden kimseyi taniyamazsin.
arabulucu yu birak agirdan al. simdi ilk adimlari atarsan oyle gider.
biraz takip et merak etme senin nasibinse kimse alamaz

Bence acele edin. Ideal biri gibi anladigim kadariyla:) neden acele edin dedim yeni ise baslamis, sizin gibi dusunenler olmustur, siz erken davranin derim ben ;) molalarda gidip konusabilirsiniz teknolojiyle ilgili veya bilgisayarla ilgili bir seyler sorma bahanesiyle. Ama telefon numarasini nasil alirsiniz bilemem :)

Birden belli etmeyin hoşlandığınızı kendisini kasabilirkas Hiç hoşlanmam. Bakın hoşlanın ama belli etmeyin.

Bence acele edin. Ideal biri gibi anladigim kadariyla:) neden acele edin dedim yeni ise baslamis, sizin gibi dusunenler olmustur, siz erken davranin derim ben :KK66: molalarda gidip konusabilirsiniz teknolojiyle ilgili veya bilgisayarla ilgili bir seyler sorma bahanesiyle. Ama telefon numarasini nasil alirsiniz bilemem :)

Heheheh ben begendim bu yorumu. :KK37: Tuttum bu yorumu, sen sohbeti muhabbeti ilerlet konu sahibesi:KK68:

Arkadaşlar normalde servisle evime gidiyorum ve bazen babam beni işten alıyor. Bugün arkadaşımla birşey yapalım dedik bende onların birimine gittim arkadaşımla yan yana oturuyorlar zaten bende arkadaşıma ya bugün şuraya gitmem gerekiyor başka bir servisi kullanmam da uygun olmaz sende araba var mı felan dedim o da bizim X'te oraya gidiyor yolunun üstü seni atar dedi o da olur gideriz dedi. :KK70:

ondan sonra bindik arabaya emniyet kemerini taktı beraber gidiyoruz ben birşeyler anlatıyorum o da anlatıyor ailesinden bahsettirdim konuyu açtım dedikleri gibi sen neden çok sessizsin böyle gibi birşey söyledim uygun olmadı galiba ama gülerek hep bu soruyu soruyorlar dedi ben böyleyim dedi. senin hiç kız arkadaşın oldu mu dedim o da yok olmadı ama hoşlandığım kızlar olmuştu dedi (bunu aynen arkadaşım anlatmıştı) o da aynı soruyu bana sordu bende yok dedim olmadı güvenebilecek birisi karşıma çıkmadı çoğu ikiyüzlü yapmacık davranışları olan kişilerdi dedim. Bende doğru kişiyi bekliyorum dedi ama bunu öyle bir söyledi ki "belki aradığım kişi sensin be gülüm" der gibi söyledi :KK70:

bu arada çok samimi olmaya başladık gülüşmeler felan onun yanında kendimi rahat hissettiğim için gülesim geliyor ona bakınca yani ciddi duran komik birisi diyebilirim :)

sen hiç sinirlenmez misin dedim kavga gürültüden nefret ederim felan dedi işte ben kendimden bahsettim o da kendinden ama kesinlikle ona olan ilgimi anlamış olmalı ben beraber yemek yiyelim mi müsait misin dedim kabul etti.

Yemeğe geçtik yemekte mükemmel geçti çok kibar

yemekte keşke daha önce karşıma çıksaydın dedim seninle çok iyi anlaşıyorum diğerleri gibi değilsin dedim (ondan bir adım beklemek bence çok zor iş çünkü böyle birisi böyle konularda çekingen davranışlar sergileyebilir ki sergiledi de zaten)
o da bana aynen şöyle söyledi sende çok iyi kalplisin teşekkür ederim. Ama yemek yerken sürekli beni gizli gizli izlemeye çalıştığını farkettim gülümseyerek bana bakıyordu bende ne oldu yüzümde birşey mi x dedim o da yok dalmışım dedi

oradan hoooppp eve gidiyoruz (ASLINDA BENİ BİR YERE BIRAKIP GİDECEKTİ AMA BİR YOLLA BURALARA KADAR GELDİK BENCE O DA BENİMLE İLGİLENMEYE BAŞLADI)

eve giderken telefon numarasını aldım şimdi mesaj attım çok teşekkür ederim çok naziksin dedim o da teşekkür etti

AMA BUNLAR ÖYLE BİR OLDU Kİ SAMİMİYET SINIRINI AŞMADAN OLDU YANİ

normal konuşmalar aklınıza bir erkeğe direkt olarak samimi davrandığım gelmesin onun içinde benim içinde normal zaten iltifata alışkın birisi

SONUCA GELİRSEN NE YAPABİLİRİZ BÖYLE ARKADAŞ GİBİ GİDEMEYİZ YA ben niyetimi söylesem mi ne yapsam bilemedim

BEN KENDİSİNİ TANIDIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM AMA ONUN BANA DUYGULARINI AÇMASI İMKANSIZ ARAMIZDA BİRŞEY VAR HİSSEDİYORUM BEN SÖYLEMEK İSTİYORUM NE YAZABİLİRİM???? BU ZAMANA KADAR BEKLEMİŞİM OLMAZSA DA OLMAZ KADER KISMET ben seni beğendim gel beraber olalım yazamam ya birşey yazmam lazımmmm!!!
Sen cok hizli kosuyorsun farkinda misin? Dikkat et de yere cakilma.
Kendini biraktirmaya calismissin,sonra yemek teklif etmissin,numara almissin,ilk mesaji sen atmissin. Ohoooo.
Bi agir ol bi soluklan.
Cocuk geleli daha ne olmus iltifata aliskin falan diyosun. Daha ne kadar taniyosun ki.

Bence acele edin. Ideal biri gibi anladigim kadariyla:) neden acele edin dedim yeni ise baslamis, sizin gibi dusunenler olmustur, siz erken davranin derim ben :KK66: molalarda gidip konusabilirsiniz teknolojiyle ilgili veya bilgisayarla ilgili bir seyler sorma bahanesiyle. Ama telefon numarasini nasil alirsiniz bilemem :)
Telefonlar alınmış zaten:))

Back
X