Ne alaka be abimin yaşadı çevre zaten kötü oradan çıkmak istemiyorlarCümleten bı uzmanla mı görüşseniz, ben hicbir konunu mantıklı görmüyorum senin
Başkasının çocuğuna ne hakla vuruyorsunuz? Yengenle konuş, uyar veya tekken Abi'nle konuş bi psikologdan yardım alın.Abimin çocukları eşi yüzünden şımırıklar abim kızıyor yengem de çocuklara kızmasın abime beddua ediyor üstüne üstünde çocuklar yüz buluyor abim en büyük oğlunun önünden geçmiş sadece dokunmadı oğlu bağırmaya başladı bin tane bedda etti abime bazen abim hafif vuruyor yine yok çocuklar birde öyle küfür ediyor ki el hareketi çekiyor anlatmama abime üzülüyorum yengem bildiğiniz abime karşı saygısı sıfır sıfır bugün en küçük çocuk daha 6 7 yaşında el hareketi çekti küfür etti üstünde kimse yanlış anlamasın ağzına elimle vurdum elinde hafif vurdum sen benim halam değilsin deyip yüzüme bağırdı Bende senin halan değilim zaten dedim
birde acımadı mi dedim oda alay ederek yok acimadi gülüyor acıyı hissetmiyor bildiğiniz yaşadığı yer Kastamonulu İnebolu annem diyor oradakilerin hepsi öyle diyor yeni koşmaya çalışan çoğuca küfür öğretip gülüyorlar diyor birine küfür edecek olsalar çocuğa gönderip küfür ette gel diyor
Ondan sonra ufacaik bir şey yapıp söylecek olsa bana bakıyor sonra
Annemgile zaten misafirliğe geliyor bende şu an buradayım Ankara'da yaşamıyorlar ne görüyorsa çevreden oradan görüyorlar sabah akşam ufacık şeye küfür eden çocuğa ne diyeceksiniz ne yapacaksınız kendi babannesine bile si**g diyorDöve döve terbiye etmeyi umduğunuz çocuklar tabi ki ağzınıza s.çacaklar. Çocuk ne görürse o.
Annemgile zaten misafirliğe geliyor bende şu an buradayım Ankara'da yaşamıyorlar ne görüyorsa çevreden oradan görüyorlar sabah akşam ufacık şeye küfür eden çocuğa ne diyeceksiniz ne yapacaksınız kendi babannesine bile si**g diyorDöve döve terbiye etmeyi umduğunuz çocuklar tabi ki ağzınıza s.çacaklar. Çocuk ne görürse o.
Benim evet hakkım yok annesi sadece izliyor abim yapma kızıyor anlatıyor annesi de aynı tepkiyi vermesi gerekn yerde oğlunu savunuyor inadınaBaşkasının çocuğuna ne hakla vuruyorsunuz? Yengenle konuş, uyar veya tekken Abi'nle konuş bi psikologdan yardım alın.
Olabilir ama abim yaşadı yer öyle bir yer değil işte annem kendi gözü ile görmüşAyrıca tanıdığım tüm Kastamonu'lular çiçek gibi insanlar. Embesilliği memlekete bağlamayın.
Acı hissetmiyor diyorsanız o çocuk çok dayak yiyordur 6 , 7 yaşındaki çocuklardan büyük bir şey beklemeyinAbimin çocukları eşi yüzünden şımırıklar abim kızıyor yengem de çocuklara kızmasın abime beddua ediyor üstüne üstünde çocuklar yüz buluyor abim en büyük oğlunun önünden geçmiş sadece dokunmadı oğlu bağırmaya başladı bin tane bedda etti abime bazen abim hafif vuruyor yine yok çocuklar birde öyle küfür ediyor ki el hareketi çekiyor anlatmama abime üzülüyorum yengem bildiğiniz abime karşı saygısı sıfır sıfır bugün en küçük çocuk daha 6 7 yaşında el hareketi çekti küfür etti üstünde kimse yanlış anlamasın ağzına elimle vurdum elinde hafif vurdum sen benim halam değilsin deyip yüzüme bağırdı Bende senin halan değilim zaten dedim
birde acımadı mi dedim oda alay ederek yok acimadi gülüyor acıyı hissetmiyor bildiğiniz yaşadığı yer Kastamonulu İnebolu annem diyor oradakilerin hepsi öyle diyor yeni koşmaya çalışan çoğuca küfür öğretip gülüyorlar diyor birine küfür edecek olsalar çocuğa gönderip küfür ette gel diyor
Ondan sonra ufacaik bir şey yapıp söylecek olsa bana bakıyor sonra
Abim eline hafif vuruyor kalkıp hortlma kemerle yada terlikle vurmuyor hafif vuruyor ayrıca onu da yapmaya bıraktı artık yapmıyorAyrıca kadının hareketleri belki abin yüzünden böyle. Çocuk dövülüyor, simartiliyor bu cocuk nasıl saglikli olsun ki?
Allah'ım yarabbim ben daha yeni gördüğüm diyorum yıllardır görüşmüyoruz ayrıca çocuk herşeyi farkına varmaya başlayınca böyle oldu bu çocuk en sakin çocuktu önce ne yazdığımı bir bakinAcı hissetmiyor diyorsanız o çocuk çok dayak yiyordur 6 , 7 yaşındaki çocuklardan büyük bir şey beklemeyin
Otu çek köküne bak derler kimseyi suçlamayın çocuklar size bakarak davranıyor sizde bir sorun ararım ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?