- 7 Ocak 2025
- 2
- -1
- 1
- 23
- Konu Sahibi kehribarrrr
Dün eşim ile tartıştık ama tabii ki bu kavganın büyümesi cadı kayınvalidem birbirimize laf dalaşına girdik bağırıp çağırdık bir baktım kapı çalıyor ne oluyor size filan derken çocuklar da korktu tabii ki aslında çocuğuma yapılan bir hareket yüzünden tartıştım onunla çocuğumu almış aşağıya iniyor sen nereye gidiyorsan gitti dercesine kısacası beni evden kovmaya çalışıyorum ben dedim bugüne kadar dedim sustum dedim ama dedim bundan sonra susmayacağım dedim o laflarınızı hepsini Teker teker size yedireceğim dedim benim aileme varana kadar benim babamı varana kadar laf ettiniz dedim ha dedim ben dedim kötü gelinim ya gelin bilip gelmeyin dedim bana bana her lafı saydırdınız bunca yıl sussun dedim ama lütfen mümkünse gelmeyin dedim eşime dedim ki ha dedim sen de bulunca yıl benim hakkımı yedin ya dedim sen de beni kadın olarak bilme artık bunca yıl dedim benim burnumdan getirdiniz herkes biliyor dedim neyse akşam oldu o kayınbabam aradı oğluma verdim telefonu o açsın diye oğlum dedi et aldım gel ye dedi oğlum gitti eti aldı geldi bana tabii sipariş verilmemiş oğlum bana o küçük aklı ile 4 yaşındaki oğlum bana diyor ki anne gel beraber yiyelim yok oğlum dedim ben tokum sen ye dedim ben et de değilim aslında beni unuttukları için çok sinirlendim babasına annesine oğluna sipariş veriyor ama ben gerçekten siparişle değilim ama unutulmak çok farklı bir şey şimdiden sabahtan bunun yüzünden de tartıştık diyor ki ben seni unuttum ne var bunda diyor nasıl unutabilirsin dedim babanı anneni unutmamışsın dedim beni nasıl unutabilirsin ben et de değilim diyorum ama kalbim çok kırıldı diyorum siz olsaydınız tepkinizi nasıl koyardınız ve giderken de çok ağır kelimeler etti bana dedi ki o pist nefsuniz dedi pis boğazınızda de istediğiniz kadar doyurun dedi bu benim çok zoruma gitti yani ben yemek yemiyorum bile sanki hayatında hiç et yememiş dedi ne bileyim zoruma gitti onun için iki tane çocuk dünyaya getirdim tek başıma baktım saçımı süpürge ettim 5 yıl boyunca bunları çektim