- 28 Temmuz 2012
- 52
- 5
çok güzel olmuş emeğine sağlık çok beğendim birde temizlenmiş halini görebilirmiyiz
Bitince gösteririm :) vakit bulamıyorum ki ufaklıktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok güzel olmuş emeğine sağlık çok beğendim birde temizlenmiş halini görebilirmiyiz
Vernikli kapıyı boyadım nihayet
İki saat ara ile iki kat sürdüm sonra iki gün fırsat bulamadım
Dün akşam 2 kat daha sürdüm işte olduu :)
Kaplama akçaağaç dolabı boyamak istedim herkes zımpara yapman gerekli yoksa tutmaz dediler , bende amaan tutmazsa tutmasın denemek istiyorum dedim ve 1 hafta önce direkt boyadım 3-4 kat sürdüm ve orjinal gibi oldu yani oldu! :)
Bu boyanmış hali kulplu olan öncesi
Vernikli kapıyı boyadım nihayet
İki saat ara ile iki kat sürdüm sonra iki gün fırsat bulamadım
Dün akşam 2 kat daha sürdüm işte olduu :)
Bende kahverengi olan yatak odası takımımı baştan aşağı beyaza boyadım
şimdi porselen kulplardan sipariş verdim, 1 hafta içinde gelir dediler
onları da takayım da resimlerini paylaşırım
yatak odasına girince içim açılıyo, çok güzel bi uğraş ama insanın kolları ağrıyo biraz
size sormak istediğim, ben nalburdan polisan matrix boya istediğim zaman içine beyaz katıp makinede karışırıyo onu
sizin boyanıza da katıyolar mı beyaz renk
Resimleri heyecanla bekliyorum. Peki yazdığın boya parlak, lake gibibir görünümmü verdi yoksa mat bir görünümmü
Merhaba
Boyaya bi karışım yapılmıyor hazır kutularda satılıyor parlak bi boya lake gibi , gibi çünkü lake daha pürüzsüz bir işlem
Kızınızın odası için sprey vernik kullanabilirsiniz ama önce bir kutu alıp deneyin beğenirseniz uygularsınız
Sprey vernikler daha çabuk kuruyor çünkü sizlere kolay gelsin :)
Benim de konsolum boyanacak bekliyor ama hiç vakit yok konsolun son hali altta :)))