Boyanmaz tutmaz olmaz dediler Oldu !

Hulya03

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
52
5
Kaplama akçaağaç dolabı boyamak istedim herkes zımpara yapman gerekli yoksa tutmaz dediler , bende amaan tutmazsa tutmasın denemek istiyorum dedim ve 1 hafta önce direkt boyadım 3-4 kat sürdüm ve orjinal gibi oldu yani oldu! :)
Bu boyanmış hali kulplu olan öncesi

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    195,7 KB · Görüntüleme: 5.694
Önceki hali bildiğimiz kaplama dolap kenarlarıda pvs üstelik onlar bile tuttu

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    202,8 KB · Görüntüleme: 5.431
Nasil boyadigi ve kullandigin fircalari soyler misin Canim :KK17:

Cok guzel gozukuyor bende salon takimimi boyamak istiyorum ama bir cesaretlenemedim. :KK25:

Beğenileriniz için teşekkürler
Banyoda deterjan koyduğum dolap :)
Boya su bazlı meşhur boya heryere sürülebilen , kısa tüylü rulo ile boyadım
Şimdide vernikli koyu renkli sinir olduğum kapılarımı boyamaya başladım resimleri çekerim
Çok keyifli oluyor salon takımı derken yemek odasınımı boyamak istiyorsunuz ? Hemen başlayın eğer oymaları varsa onlarada
Varak görünümü veren yaldız boyası var , nette klasik mobilyalara bakın fikir edinirsiniz kolay gelsin :)

Polisan matix lux 1
Marshal silikonlu su bazlı boya ikisinide kullanıyorum
Şimdi kapıya başladım son katı atınca resimleri eklerim kapı tam vernikli parlak cilalıydı :) şimdi oldu amerikan kapı

vernikli parlak kapı...... sonucu dört gözle bekliyorum, benim mobilyamda parlaklardan. bıktım. boyucam inşaallah ,lütfen resim...size kolay gelsin

Vernikli kapıyı boyadım nihayet
İki saat ara ile iki kat sürdüm sonra iki gün fırsat bulamadım
Dün akşam 2 kat daha sürdüm işte olduu :)

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    235,9 KB · Görüntüleme: 5.464
  • $image.jpg
    $image.jpg
    242 KB · Görüntüleme: 5.391
  • $image.jpg
    $image.jpg
    242,4 KB · Görüntüleme: 5.024
  • $image.jpg
    $image.jpg
    225,6 KB · Görüntüleme: 4.975
Resimler niye yan çıkıyor anlamadım
Daha temizliğini bile yapmadan çektim paylaşmak istedim hemen gerçekten bu renklerden nefret ediyorum kurtuldum nihayet

ellerinize sağlık kapılara bayıldım bende boyamak istiyorum hangi boyayı kullandığınızı yazarsanız sevinirim ve sonrasında cila attınızmı onuda merak ettim

kapılarada direk mi sürdünüz boyayı?o boya kolay temizlenebiliyor mu camlardan?
elinize sağlık çok güzel olmuş

Polisan matrix boya sürdüm
Camlara bant yapıştırdım ama değen yerler oldu kolay çıktı cila yada vernik sürmedim zaten parlak bi boya
Beğenmenize sevindim

harika olmuşlar cnm ellerine sağlık. bende aldım boyalarımı yemek takımın konsülünü boyayacam :) ama ben önce astar atacam :KK28::126:

harika olmuşlar cnm ellerine sağlık. bende aldım boyalarımı yemek takımın konsülünü boyayacam :) ama ben önce astar atacam :KK28::126:

Bende konsolu boyuyorum :) aynı boya ile iki kat sürdüm dün , sizden resim bekliyorum önce ve sonralarını görmek isterim merakla beklicem

kapıların süper olmuş güle güle kullan
tüm evin kapılarını boyadınmı
ne kadar boya gitti
ne kadara mal oldu

kapıların süper olmuş güle güle kullan
tüm evin kapılarını boyadınmı
ne kadar boya gitti
ne kadara mal oldu

4 kapı boyadım 3 kapı daha kaldı :) boyanacak 750 lik kutu ile 2 kapı boyandı 15 tl 1 kutu boya bedavaya gelmiş oldu beyazda insanın içi açılıyor :)

X