• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boy uzatmak iin neler yaplabilir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sema..1907
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sizce boyun uzaması için neler yapılır?

• Ankete Katılan
    513
Arkadaşlar bir yardım edin lütfen kafam çok karıştı..balık yağı faydalı boy uzatır dediler ama kilo aldırır diyen var aldırmazzz diyen var kafam çok karıştı kilo almak istemiyorm gerçektende balık yağınn faydası olur mu acaba ?

Arkadaşlar bir yardım edin lütfen kafam çok karıştı..balık yağı faydalı boy uzatır dediler ama kilo aldırır diyen var aldırmazzz diyen var kafam çok karıştı kilo almak istemiyorm gerçektende balık yağınn faydası olur mu acaba ?

ben içtim ama hçbi faydası olmadı sanırım.kilomuda değiştirmedi şişmanlamadım yani.bi de fazla içmemek lazımmmış kemik erimesine sebep oluyomuş.

arkadaslar bı urun var yenı growth xl tall dıe ve uzatıomus gercekten deneyen varmı ya uzamak ıstıorm:(((

mrblar bana bişeyler söyleyin lüttttfenn ya ben mart 1988liyim annem de babamda kısa 1.65 ve 1.67 falnlardır ben ise 1.53cm bir buçuk ya:(:(şimdi basketbol oynayamam.birasda((basenden yaglarm var eriimiyoooorlar)şimdi bafiks yapsam balık yagı süt içsem kilo aldırırmı vücüdüm çok müsaitte:D .zıplasam.fln faydası olurmu acaba mucize beklemiyorum tabi ama 1-2haftada 10cm uzayailseydik dehşet ötesi olurdu e olur ne olur bana bi tavsiye bi akıl verin ya kardeşlerimin boyu benden uzun :(:(:(

bnm yaşım 15,konunun başlarındaki sayfalara çemenle ilgili tarif vardı 2 aydır onu sürüyozda tık yok :s

yaa bende kısa sayılırım 161 flanım ve ne yaparsam yapayım boyum
böyle kalacak fikrinden de hiç holaşmıyorum:sinifsinif:

Ben genlerle alakalı olduğuna inanıyorum arkadaşlar
Kardeşim 167 ben 160 neye bağlanır ki aynı şeylerle besleniyoruz sonuçta

Kuzenimin babası 178 boyunda annesi 160 civarıyıdı kemik erimesi olduğuğundan boyu,baya kısaldı ama amcalar halalar hep uzun yanii anaanne tarafımda uzun da var baya kısa da normal de..

Baba tarafından bütün akrabaları 170 boyunu geçik (kız-erkek) yani orta okula yeni başlayan bir kuzeninin boyu bile 160 geçik düşünün yani artık siz..

Etkileyen faktörler vardır o ayrı ama bence çokta yapılabilcek birşey yok bir hastalık vs.olmadıktan sonra regl erken olmakla ilgisi var sanırım çünkü çevremde ne kadar geç olan insan varsa boyu o kadar uzun hatta tv'de duymuştum..

Regl erken yaşta olan bir kız en fazla 20 cm atarmış o da atarsa yanii :sm_confused:

arkadaşLaR ben 18 ime ekimde gircem.
tipim itibariyle daha küçük gösteriyorum. yani görenler 15-16 fiLan sanıyor beni..
boyumda 1.60 sizce normal mi?CADIARZU
bende uzamak için balık yağı kullandım düzenli şekilde. ama pek bi değişiklik göremedim açıkçası.
bende uzamak istiyorum 1.72 istediğim boy inşalah uzarım:Saruboceq:

Ben genlerle alakalı olduğuna inanıyorum arkadaşlar
Kardeşim 167 ben 160 neye bağlanır ki aynı şeylerle besleniyoruz sonuçta

Regl erken yaşta olan bir kız en fazla 20 cm atarmış o da atarsa yanii :sm_confused:

benim de 1 tane erkek kardeşim var, boyu 1.90:1shok: ben 1.60 lık çıtı pıtı bişeyim:ecrin_bebek: annem babam da kısa, kardeşimin tüpçü ya da sütçüden olduğundan şüphe ediyoruz biz ailecek:roflol::roflol::roflol: ama hem anne hem de baba sülalemde var iri ve uzun insanlar. vaktiyle kardeşime de bana da ithal vitaminler ve balık yağları verdiler, sonuç olarak içerdikleri hormondan dolayı aynı zamanda ikimiz de birer tane fazladan diş çıkardık:roflol::roflol:

regl konusunda da ben 13 yaşındaydım regl olduğumda, boyum 12 yaşındayken başladı uzamaya, liseye başlayışımla bitirişim arasında da 5 cm lik bi fark var. acaba millet gibi 10-11 yaşında olsaymışım pigme mi olcakmışım?:roflol::roflol::roflol: annem de 15 yaşında regl olmuş,o da 1.50-1.55 lik bi hatun, bu orantı bizde sökmemiş anlayacağınyerimseniben

yaa siz ne pis ne dolandırıcı bi sitesiniz..buraya yazdıklarımı silmişsiniz siteye girişimi de engellemişsiniz,yeniden kayıt oldum içimi dökmek için..arkadaslar bu sitedeki hiç bişeye inanmayın burası full satıcılarla dolu,işlerine geleni yazıyolar gelmeyeni siliyorlar..jmexynin hiç bi işe yaramadıgını we grow xl tall ın cilt kanseri yaptıgını yazmıstım ama bu satıcıların işine gelmedi tabi insanların saglıgıyla oynamalarına engel oldum belkide.. bu yazdıklarımı da silceksiniz biliorum ama belki bi iki kişi görürde düsmez sizin tuzagınıza die yazıyorum.. siz beni sildikce ben yine yazıcam..kendinizden utanmalısınız azcık vicdan warsa..

arkadaşLar ben baLık yağını kuLLandım hemde düzenli şekiLde. 3 ayda 1.5 kilo aLdım birde sarışın oLmama rağmen tüyLenme yaptı. boyumda bi değişiklik yok anLayın yani:ecrin_bebek:
ama tabi her insan bir oLmaz biLemicem.. :delphin:

ya arkadaşlar ben 19 yaşındayım grçi daa girmedim ama..şu an boyum 1.67 ama birz daha uzamasını istiyorum etkili ve kesin bi yol arıyorum ama sitedide ürünleri kullanllanlardan hiç bi cvp gelmedi o yüzden ne yapıcağımdan emin deilim lütfen bu ürünleri kullanıp etkisini gören yada görmeyenler varsa lütfen cvp yazsın

arkadaşlar Growth XL Tall şunu hiç kullanan yok mu yaa? kaydirigubbakcemile
olmadı artık para biriktirip onu alıcam...:sinifsinif:

yaa siz ne pis ne dolandırıcı bi sitesiniz..buraya yazdıklarımı silmişsiniz siteye girişimi de engellemişsiniz,yeniden kayıt oldum içimi dökmek için..arkadaslar bu sitedeki hiç bişeye inanmayın burası full satıcılarla dolu,işlerine geleni yazıyolar gelmeyeni siliyorlar..jmexynin hiç bi işe yaramadıgını we grow xl tall ın cilt kanseri yaptıgını yazmıstım ama bu satıcıların işine gelmedi tabi insanların saglıgıyla oynamalarına engel oldum belkide.. bu yazdıklarımı da silceksiniz biliorum ama belki bi iki kişi görürde düsmez sizin tuzagınıza die yazıyorum.. siz beni sildikce ben yine yazıcam..kendinizden utanmalısınız azcık vicdan warsa..

nasil yaniiii:1shok:

Back
X