• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boy uzatmak iin neler yaplabilir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sema..1907
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sizce boyun uzaması için neler yapılır?

• Ankete Katılan
    513
:D yanlışlıkla oldu ya pardon. bnm ablama da uzar diyorduk yalnız 2-3 senedir aynı boyu 17 yaşında ve 1.58 :S

Selam arkadaşlar . bn 15 yaşındayım ve boyum 1.57. babam 1.75 annem ise 1.51 . ortalamaya göre boyum pek uzun olmıcak. :S fakat sporla az da olksa ilgileniyorum.gnde en az 2 bardak süt yoksa bile yoğurt yiyorum. meyve sebze zatn çok sewiyorum . sizce boyum 1.65 olur mu? fakat 1-2 yıldır boyumda bir uzama göremiyorum .1.57 de kaldım . vy. uzamsı için neler yapbilirim. ? şimdiden tşk..

Selam arkadaşlar . bn 15 yaşındayım ve boyum 1.57. babam 1.75 annem ise 1.51 . ortalamaya göre boyum pek uzun olmıcak. :S fakat sporla az da olksa ilgileniyorum.gnde en az 2 bardak süt yoksa bile yoğurt yiyorum. meyve sebze zatn çok sewiyorum . sizce boyum 1.65 olur mu? fakat 1-2 yıldır boyumda bir uzama göremiyorum .1.57 de kaldım . vy. uzamsı için neler yapbilirim. ? şimdiden tşk..

canım benimde 13 den 15 yaşına kadar boyumda bir uzama olmadı 15in bitimine doğru uzamaya başladım yeniden.21 yaşına kadar yolun var.sen gene saydıklarını yapmaya devam et.bir de kafana takma,düşünmezsen daha çabuk uzarsın (:

+kaç doğumlusun?

canım benimde 13 den 15 yaşına kadar boyumda bir uzama olmadı 15in bitimine doğru uzamaya başladım yeniden.21 yaşına kadar yolun var.sen gene saydıklarını yapmaya devam et.bir de kafana takma,düşünmezsen daha çabuk uzarsın (:

+kaç doğumlusun?

94 doğumluyum ben :s
inşallah uzarım ..,dediğin gibi yapmaya devam etcem artık uzasam da uzamasam da..

benim oglum 6 yasinda boyu kisa. bebekkene masallahi vardi boyu pstu görenler büyük diyorlar di iki yasinda bronsit oldu. ozamandan beri büyümesi sanki dürdu gibi,doktorlar bir sey demiyo cok üzülüyom. dört yasinda gibi gözüküyo.okula da gidiyo. catasini bile ben tasiyom icinde gömülüp duruyo.akli yerinde dersleri iyi birde bu problemimiz olmasa.ben 160.babasi 173 öbür oglum bana yetisiyo on yasinda o devamli boy atiyo.ne yapsam bilemiyomm. akil care verin. doktorlar gelisir zamanla diyo

benim oglum 6 yasinda boyu kisa. bebekkene masallahi vardi boyu pstu görenler büyük diyorlar di iki yasinda bronsit oldu. ozamandan beri büyümesi sanki dürdu gibi,doktorlar bir sey demiyo cok üzülüyom. dört yasinda gibi gözüküyo.okula da gidiyo. catasini bile ben tasiyom icinde gömülüp duruyo.akli yerinde dersleri iyi birde bu problemimiz olmasa.ben 160.babasi 173 öbür oglum bana yetisiyo on yasinda o devamli boy atiyo.ne yapsam bilemiyomm. akil care verin. doktorlar gelisir zamanla diyo

bende aynı şekildeydim annemler küçükken doktora götürdüklerinde gelişir merak etmeyin besin takviyesi yapın demişler küçücükken yedirmedikleri içirmedikleri şey kalmamıştı polenler balık yağları haplrı bıldırcın yumurtaları bi ton takviye ama işte olay onla alakalı değil sonradan bilgili bi aile doktorumuzun tavsiyesiyle yıllar sonra test yaptırdık büyüme hormonu testi ve eksik çıktı tedaviye başladık ama biraz geç kalmıştık bu tedaiye ne kadar erken başanırsa o kadar ii sonuçlar veriyor benim annem de 1.60 babam da 1.70 geetik olarak geçebilen bişi ama ben tedavi görmeme rağmen 1.55 de kaldım mutlaka ama mutlaka bu testleri yaptırın geç kalmayın

ne vitameinleri bahsettiklerin isimlerini felan mümkünse yazabilirmiisn:1rolleyes:

afadersin simdi gordum mesajini
ben trimetabol isimli vitamin kullandim vucutta hormonlari falan duzenliyormus.ama acayip istah aciyor soyliyim.gunde 1 ogun yemek yiyen ben 5 ogunle doymuyordum.ama yine de boy uzatma konusunda basarili
birde liv-52 var onu da kullandim o da boy uzatiyor ve istah aciyor.tabii sadece vitaminle boyunun uzanmasini bekleyemezsin.vitamin kullanirken ayni zamanda meyve,sud gibi yiyecekler tuketmeni de tavsiye ederim.

ya arkadaşlar,jmexy kullanan varmı burda,söz ediliyodu da bi ara, sipariş veren falan ?

ha bu arada biri yaş sormuş,ben biriyle konuşuyodum o da bana yaşını sordu sonra da bağlantısı ı kesildi noldu,ben de hemen yaş sorusunu görünce atlayıverdim,kusura bakmayın,başka biriyle karıştırdım : )

balik yağini sicak havada kullansam zehirlenir miyim ?

boy kısalığı için ben hastanede hangi bölüm-doktora gidicem? bileniz varmi canlarim

bana kuckken cok bıldırcın yumurtası yedırmısler sanırım faydası olmus suan boyum 1.80

fazla kullamak da zararlıymış,kemik erimesine yol açıyomuş,doktor dedi..bi ara çinko içiyodum,doktor kızdı boy falan uzatmaz kafana göre içme diye :p

bol bol süt içeceksin bir de eve kapıya zarar vermeden takılan barfiks ler var ondan taktır.git gel sallan.spor malzemeleri satan mağazalarda varmış,tanıdık demirci falan bulabilirseniz onlarda yapıyor.
denenmiştir.

afadersin simdi gordum mesajini
ben trimetabol isimli vitamin kullandim vucutta hormonlari falan duzenliyormus.ama acayip istah aciyor soyliyim.gunde 1 ogun yemek yiyen ben 5 ogunle doymuyordum.ama yine de boy uzatma konusunda basarili
birde liv-52 var onu da kullandim o da boy uzatiyor ve istah aciyor.tabii sadece vitaminle boyunun uzanmasini bekleyemezsin.vitamin kullanirken ayni zamanda meyve,sud gibi yiyecekler tuketmeni de tavsiye ederim.

bu tabletleri nerden bulabiliiz.eczaneden alabiliyozmuu.benim oglan kücük

selamlar. bn 15 yaşındayım sizce tam uzam yaşında mıyım yoka geç mi kaldım. boyum 1.58 ve uzamyacağını düşünüyorum ablm da 1.58de durmuştu çnkü. lütfen yardımcı olur musun neler yapabilirim. aile ortalamam 1.63 gösteriyor??

Back