- Konu Sahibi sema..1907
uuzar canım ya bu kadar üst üste msj atmana gerek yoktu:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam arkadaşlar . bn 15 yaşındayım ve boyum 1.57. babam 1.75 annem ise 1.51 . ortalamaya göre boyum pek uzun olmıcak. :S fakat sporla az da olksa ilgileniyorum.gnde en az 2 bardak süt yoksa bile yoğurt yiyorum. meyve sebze zatn çok sewiyorum . sizce boyum 1.65 olur mu? fakat 1-2 yıldır boyumda bir uzama göremiyorum .1.57 de kaldım . vy. uzamsı için neler yapbilirim. ? şimdiden tşk..
canım benimde 13 den 15 yaşına kadar boyumda bir uzama olmadı 15in bitimine doğru uzamaya başladım yeniden.21 yaşına kadar yolun var.sen gene saydıklarını yapmaya devam et.bir de kafana takma,düşünmezsen daha çabuk uzarsın
+kaç doğumlusun?
benim oglum 6 yasinda boyu kisa. bebekkene masallahi vardi boyu pstu görenler büyük diyorlar di iki yasinda bronsit oldu. ozamandan beri büyümesi sanki dürdu gibi,doktorlar bir sey demiyo cok üzülüyom. dört yasinda gibi gözüküyo.okula da gidiyo. catasini bile ben tasiyom icinde gömülüp duruyo.akli yerinde dersleri iyi birde bu problemimiz olmasa.ben 160.babasi 173 öbür oglum bana yetisiyo on yasinda o devamli boy atiyo.ne yapsam bilemiyomm. akil care verin. doktorlar gelisir zamanla diyo
ne vitameinleri bahsettiklerin isimlerini felan mümkünse yazabilirmiisn:1rolleyes:
bana kuckken cok bıldırcın yumurtası yedırmısler sanırım faydası olmus suan boyum 1.80
afadersin simdi gordum mesajini
ben trimetabol isimli vitamin kullandim vucutta hormonlari falan duzenliyormus.ama acayip istah aciyor soyliyim.gunde 1 ogun yemek yiyen ben 5 ogunle doymuyordum.ama yine de boy uzatma konusunda basarili
birde liv-52 var onu da kullandim o da boy uzatiyor ve istah aciyor.tabii sadece vitaminle boyunun uzanmasini bekleyemezsin.vitamin kullanirken ayni zamanda meyve,sud gibi yiyecekler tuketmeni de tavsiye ederim.