Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- Konu Sahibi sema..1907
fatmaql bence boyun uzasada sadece 1-2 sm uzana bilir fazlasini bekleme bence...
aycaa35 onlar tablet degil sivi seklinde.eczaneden aldim ben ama turkiye eczanelerinde satiliyormu bilmiyorum acikcasi
aycaa35 onlar tablet degil sivi seklinde.eczaneden aldim ben ama turkiye eczanelerinde satiliyormu bilmiyorum acikcasi
- Konu Sahibi sema..1907
iste trimetabolun resmi
- Konu Sahibi sema..1907
CANLARIM O ZAMAN HEMEN YAZAYIM... BEN DENEMEDIM AMA DENEYIP DE MEMNUN KALAN BIRINDEN ALDIM TARIFI...
50 gr.çemen
50 gr. günlük
50 gr. tane karabiber
200 gr. zeytinyagi
hepsi havanda dovulup cam siseye koyulur.2 hafta kadar guneste bekletilir.
ense kökünden kuyruk sokumuna kadar butun omurga bununla ovulur.
2 saat kadar bekletilip yýkanýr.omurgaya suruldukten sonra bir miktar guneslenmek gerekiyor.
Yalniz tabii cemenden dolayi koku fena oluyor, o yuzden dus sart... bir de kisin yapmak lazim ki, kokmasin insan... bu bitkiler sanirim saglikli omurga gelisimi icin destek sagliyor ergenlikte...
haydi kalin saglicakla... a.s.
ben de bu tarifi kullanıyorum biyerden duymuştum,daha bir ay olmadı sanırım ama işe yarayan kişinin yaşı kaçtı ?bi de ne kadar sürede işe yaradı??2-3aydamı?
umarım bende de işe yararmirmirmirmir
- Konu Sahibi sema..1907
Arkadaşlar..benım boyum yasıtlarıma göre çoooookk uzun..
boy olayı oncelıkle aıleye baglı bır sey..vede soyle bır sey var.
TÜM SPORLAR BOY UZAMASINA YARDIMCI OLUR.
onun dısında ben sutten nefret ederım..ama boyum uzun..çünkü ailemin boyu uzun..babam prof.basketbolcu..annem voleybolcu..ben voelybol oynuyorum küçüklüğümden beri..
onun dısında ben sutten nefret ederım..ama boyum uzun..çünkü ailemin boyu uzun..babam prof.basketbolcu..annem voleybolcu..ben voelybol oynuyorum küçüklüğümden beri..
- Konu Sahibi sema..1907
Arkadaşlar..benım boyum yasıtlarıma göre çoooookk uzun..
katiliyorum canimma.s.spor hem vucudun sekle girmesini sagliyor hemde disiplin vs..kesinlikle spor diyorum..ben pismanim biraktigima..
cok sut icmedim ama boyum idare eder yinede 1.70..bende biras daha uzun olsun isterdimmgamyoncuiremsu
- Konu Sahibi sema..1907
kızlarrrrrrrrr ne otu ne diyorsunuz yaws:uhm: benim boyumda çık kısaydı babam bana balık yağı hapı aldı ablam kullanmamıştı hap alamıyordu yutamıyordu ben kullandım benim boyum uzadı ama az kullandım basketbol oynarsanda uzar ama balık yağı herkese sölerim tavsiye ederim a.s.
KİLO YAPMAZMI BU BALIK YAGI:uhm:
- Konu Sahibi sema..1907
KİLO YAPMAZMI BU BALIK YAGI:uhm:
evet ya balık yağı kilo yapmaz mı ? yapmıyosa başlıyım kullanmaya hemen :lepi:
- Konu Sahibi sema..1907
bencede çok ilginç
- 12 Mayıs 2008
- 3.782
- 3.574
- 658
- Konu Sahibi sema..1907
kimi yoko tabanlık kullandım sıfır fayda... uzamax desen ztnn o hiç yararı olmayan bişeyy....
jmexy sipariş ettim bakalım son çaare oda işe yaramazsa yapck bişey yok...
kullananlar işe yaradı yada yaramadı diye bizi bilgilendirse ne güzel olucak !!
jmexy sipariş ettim bakalım son çaare oda işe yaramazsa yapck bişey yok...
kullananlar işe yaradı yada yaramadı diye bizi bilgilendirse ne güzel olucak !!
- Konu Sahibi sema..1907
tc103 kullanınca etki edip etmediğini yazarsan çok sevinirima.s
hani genelde alcam diyenlere soruyorumda cevap yazmıyolar bida.bende çok merak ediyorum acaba etkilimi diye..haberdar edersen çok iyi oluryerimseniben
hani genelde alcam diyenlere soruyorumda cevap yazmıyolar bida.bende çok merak ediyorum acaba etkilimi diye..haberdar edersen çok iyi oluryerimseniben
- Konu Sahibi sema..1907
Grow Tall Forum | Discussion on How to Grow Taller
arkadaşlar bu siteyi inceleyebilirsiniz.yabancı ama googleden bakınca çevirisiyle birlikte açılabiliyo
yaşları 20den fazla olup uzayanların yorumları da var ositede olan esneme hareketlerini ve beslenmeyi falan yapanların
ben 3tane dosya indirdim yaplıması gerekenler yazıyo.mesela esneme hareketleri falan var.ama yüzmek,koşmak vb.gibi sporlarında yapılması gerekiyo sanırım.hipnozunda uzatmayla ilgisi olduğu da yazıyo ama ben fazla anlamadım gerçi hiçde zannetmiyorum ama.
ordakileri yapıyorum ben.başlayalı 3 gün oldu.
Hypnosis to Grow Taller
arkadaşlar bu linkde boyu uzayanların nasıl uzadıkları falan yazıyor.bana çok saçma geldi ama insan yine de bi ihtimal inanmak istiyor.hipnozla boy uzarmıki.
Dynamic_HI_Programme_Jennifer_Lynae_2006t.pdf
grow_taller.pdf
grow_taller.pdf
bunlarda da esneme hareketleri falan var.beslenmeyle,uyumayla,sporla ilgili çeşitli yazılar var.
umarım dosyalar açılır.belki bizde uzarız bu esneme hareketlerinden asılma ve zıplamayla falann..
.
arkadaşlar bu siteyi inceleyebilirsiniz.yabancı ama googleden bakınca çevirisiyle birlikte açılabiliyo
yaşları 20den fazla olup uzayanların yorumları da var ositede olan esneme hareketlerini ve beslenmeyi falan yapanların
ben 3tane dosya indirdim yaplıması gerekenler yazıyo.mesela esneme hareketleri falan var.ama yüzmek,koşmak vb.gibi sporlarında yapılması gerekiyo sanırım.hipnozunda uzatmayla ilgisi olduğu da yazıyo ama ben fazla anlamadım gerçi hiçde zannetmiyorum ama.
ordakileri yapıyorum ben.başlayalı 3 gün oldu.
Hypnosis to Grow Taller
arkadaşlar bu linkde boyu uzayanların nasıl uzadıkları falan yazıyor.bana çok saçma geldi ama insan yine de bi ihtimal inanmak istiyor.hipnozla boy uzarmıki.
Dynamic_HI_Programme_Jennifer_Lynae_2006t.pdf
grow_taller.pdf
grow_taller.pdf
bunlarda da esneme hareketleri falan var.beslenmeyle,uyumayla,sporla ilgili çeşitli yazılar var.
umarım dosyalar açılır.belki bizde uzarız bu esneme hareketlerinden asılma ve zıplamayla falann..
.