• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boy uzatmak iin neler yaplabilir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sema..1907
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sizce boyun uzaması için neler yapılır?

• Ankete Katılan
    513
ayrıca o sitedeki TURK_GUARD üyesini yaşı küçük olanlar yani 18 e kadar olanlar kesinlikle dikkate alsın çok önemli

yani sen kullandın mı??? herhangi bi sonuç aldın mı???ben o yerlere güvenmiyorum satıcılar feyk üye olup kendisi yorum yapıyor çünkü...

yani sen kullandın mı??? herhangi bi sonuç aldın mı???ben o yerlere güvenmiyorum satıcılar feyk üye olup kendisi yorum yapıyor çünkü...

pardon canım ordaki yazıları şimdi okudum eğer kullanıcak olursam ya dabaşka bişi öğrenirsen mutlaka yaz olur mu?

tamam cnm mutlaka yazarım paylaşırım hepinizle iyşallah hepimiz uzarız.

NAZLISERAP ben bi şey sormak istiyorum o insülin iğneleri vücudunda kıllanmaya neden olmuş muydu?

Bir bayan 12-18 arası boy atar fakat bunadn sonra büyüme durur.
İlaçlar ıvır zıvırlar bu süreci değiştiremez.
Süreci değişritirecek şeylerde sizin hormonlarınızla oynuyor demektir ki bu da hiç sağlıklı birşey değil.

Cüceler bile kendi ile barışıkken bir insanın 160 dan 170 e uzamak için uğraşmasını anlayamıyoum.

Kendinizle barışık olamyı deneyin biraz bence.

Ailenizden gelen bir olay boy uzunluğu en fazla büyüme çağında yaptığınız sporlarla ve hareketlere ayrıca beslenmenize yaptığınız katkılarla uzayabilirsiniz.
Sonrasında yapacağınız tek şey kemik ermisine maruz kkalmamak için mevcut yapınızı korumaya
çalışmaktır

şöyle şeylere inanıyorsunuz ya anlamak mümkündeğil.düşünsenize bir büyüme hormonunu 18 yaşından sonra hiç bir bayan doğal olarak uzayamaz.o adını yazdığınız ürünün içinde yazmadıklar neler var biliyormusunuz boy uzatmak isterken ömür kısaltacaksınız haberiniz yok.

neden kötü bi ürünmüymüş ne varmış iççinde siz nerden biliyosunuz

NAZLISERAP ben bi şey sormak istiyorum o insülin iğneleri vücudunda kıllanmaya neden olmuş muydu?

walla canım benim yapım tüylüydü zaten ondan dolayı olduğunu sanmıyorum belki biraz daha arttırmış olabilir ama onlarla yaşamaya da alıştım :D

sitedeki doktor doğru söylemiş röntgen olarak el filmini alıyorlar benim bilidğim ve kemik yaşına bakarak kaç yaş gereiden takip ettiğini buluyorlar ama bu işin ufak bi kısmı baya uzun sürüyoo araştırmalar
wallla canım benim zamanımda çok pahalıydı bu olay skk olmasaydı karşılamamız zordu ama şöyle bi durumda var sırf ben skk nın 1.55 sınırından dolayı bıraktım tedaviyi çünkü şöyle bi kural vardı 1.55 olduysan standartlara girdiğini kabul edip artık seni tedavi edemeyiz diyorlardı zaten bu olay insülin iğnesi gibi her gece kendine bi iğne yapıyorsun daha küçücük yaşlarda bu iğneyi kendim yapıyordum kendime sırf bunun için keşke daha da uzayabilseydim o yüzden hala her yolu denemeye hazırım
cnm işte dedğim gibi benim boyum 1.49 18ide doldurmama az kaldı doktora gitmak istiorum ama dedğim gibi ssk yok herhangi bir sağlık sigotaıda yok devlet hastahanesine gitcem mecburen ama masraflaerdan çok kokruyorum maddi durumumuzda çok süer değil han, eğer ben giedersm büyüme hücrelerim kapanmış olsa dahi beni tedavi edlermi bu yaştan sonra uzayabilirmiyim sen tedeviyle kaç cnm uzadun birde araştırmalar çok uzun sürüyor demişsin yaklaçık olsark ne kadar şimdiden tşk ederim cnm

kaydirigubbakcemile5Malzemeler:

• 1 tatlı kaşığı toz çemen otu (boyotu)
• 1 çay kaşığı toz karabiber
• Sızma zeytinyağı

Hazırlanışı: Bir miktar zeytinyağına çemen otu ve karabiberi karıştırdıktan sonra 5 gün bekletin.

Elde ettiğiniz yağ ile eklem yerlerine, dizlerine, dirseklerine,topuklarına sürerek masaj yapın.

ne kadar ıı sonuc verıyo bılemıyorum ama bıraz once rastladım bu formule deneyen olursa sonuclarını bıze bıldırırse sevınırım

biz de bitki satan bi dükkandan duymuştuk bunu,adam çemen otu,karabiber ve toz bişey daha verdi ama adı ne bilmiyorum,çemen otu baya sertti onu rondoda parçaladık,hepsini sızma zentinyağına karıştırdık senin yazdığın gibi..güneşte 4-5 gün bekletttik bugün ya da yarın kullanmaya başlıcam,işe yararmı bilmiyorum umarım işe yarar..sonuçlarını yazarım.. turkbayragi

bnen 15 yaşındayım..

bi de bişi sorcam jmexy çok pahalı yaa onun içide hangi bitkiler varki,biz kendimiz alıp da karıştırsak..başka bişey aklıma gelmedi de..

içinde ne olduğu bilinmiyo yani bazı bitkiler var ama yazmıyo hiçbiyerde çok merakediyorm bu ürünü uzatsada uzatmasada alıp deniycem çok kafama takıldı içimde kalmasın yoksa deli olucam şimdiye kadar bir tane olumsuz yorum okudm onun dışında herkez memnun eyer doğruysa bu ürün mucize bi ürün biyandanda düşünüyrm alt tarafı bi kırem kemiği nasıl uzatr bilmiyrm ama deniycem mağşımı bekliyorum bu ay alırım uzarsamda size resimlerimi yollarım eski yeni bekleyin bakalım

bnen 15 yaşındayım..

bi de bişi sorcam jmexy çok pahalı yaa onun içide hangi bitkiler varki,biz kendimiz alıp da karıştırsak..başka bişey aklıma gelmedi de..

gerçekten iişe yarıyorsa sadece bitkilerden oluştuğunu sanmıyorum...hiç böle bişi mümkün olabilir mi??? o yüzden bizim bişiler yapmamızla olmaz =(((

içinde ne olduğu bilinmiyo yani bazı bitkiler var ama yazmıyo hiçbiyerde çok merakediyorm bu ürünü uzatsada uzatmasada alıp deniycem çok kafama takıldı içimde kalmasın yoksa deli olucam şimdiye kadar bir tane olumsuz yorum okudm onun dışında herkez memnun eyer doğruysa bu ürün mucize bi ürün biyandanda düşünüyrm alt tarafı bi kırem kemiği nasıl uzatr bilmiyrm ama deniycem mağşımı bekliyorum bu ay alırım uzarsamda size resimlerimi yollarım eski yeni bekleyin bakalım

kullanmaya başlayıpta haber vermeyi unutanlardan olma emi canım =))) özellikle ben yazacağın sonuçları dört gözle bekliyyor olucam...
zaten ben de çalışıyor olsaydım kendi paramla kesin gider alırdım en azından içimde kalmazdı acaba işe yarıyor mu yaramıyor mu diye böle forum forum gezmezdim =(((

buarada bi ürün daha buldum growth xl tall fiyatı çok daha uygun bu ürüne göre bide dünyaca ünlü tarafsız sağlık kuruluşlarından da onaylıymış kullanımı jmexy ile aynı...
uffff hergün bi ürün daha çıkıyor ama ortaya çıkıpta işe yaradı diyen yok acaba bende bunu mu denesem???

nazlı serap o dediğin ürünün sitesine ben defalarca soru yazdım hala cvp yazmadılar sanırım güvenilir değil

buarada bi ürün daha buldum growth xl tall fiyatı çok daha uygun bu ürüne göre bide dünyaca ünlü tarafsız sağlık kuruluşlarından da onaylıymış kullanımı jmexy ile aynı...
uffff hergün bi ürün daha çıkıyor ama ortaya çıkıpta işe yaradı diyen yok acaba bende bunu mu denesem???

cnm bu ürünü kullanan arkadaşlarım oldu hiçbiri bi etkisini göremedi yaşları küçük olmasına rağmen bu ürün, kimi tabanlık, uzamax özellikle hap şeklindeki ilaçlar hiçbir işe yaramıyo tavsiye etmiyrm bunlar kullanılıp sonuç alınamıyan ürünler bizzat yakından şahit oldm çünkü bilgin olsncnm

bende jmexy alıcam herkez çok güzel şeyler yazıyo özellikle sayfa 31 deki gizem31 üyesine bakın oda kullanıyo bir santim uzamış

Back