• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boy uzatmak iin neler yaplabilir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sema..1907
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sizce boyun uzaması için neler yapılır?

• Ankete Katılan
    513
bende jmexy alıcam herkez çok güzel şeyler yazıyo özellikle sayfa 31 deki gizem31 üyesine bakın oda kullanıyo bir santim uzamış

sonuçları mutlaka yaz canım bende 22 ime giricem geç kalmadan kullanayım...
birinde işe yararsa en azından babamları ikna edebilirim yoksa inanmadıkları için hayatta almazlar =(((

Arkadaşlar benim boyum 1.57.annem 1.50.babam ise 1.75.Sebze ve meyveyi bol miktarda yiyorum.hatta aşırı:Dçoksewiyorum.gnde 3-4 bardak süt içiyorum her yemekte yoğurt . sizce boyum 1.65e ulaşır mı? simdiden teşekkürler.!buyrunnnnnnnnn

merhaba arkadaşlar boy uzatma konusunu araştırırken böyle bir bilgiye rastladım ben deniycem umarım faydasını görürüm...
Ömer coşkun, pek çok bitkisel öneri sunuyor. Bu önerilerden bir tanesi de, boy uzatmakla ilgili. buğday özü olarak bilinen ruşeym, boy uzatmak konusundan çok faydalı ve her yaş grubunun rahatlıkla kullananbileceği bir besin.
* Ömer Coşkunun önermiş olduğu boyu uzatma küründe, ruşeym (Ruşeymin Faydaları) adı verilen ve buğday özü anlamına gelen bir madde var. Buğday özü, çocuklarda, günde 1 kaşık, 15 yaş üzerinde olanlara için ise, günde 3 kaşık, tüketilebilir. 21 yaşına kadar boy uzamasına yardımcı olan bugday özünün yanı sıra, boyotuda kullanılabilir. Boyotu, yenilerek tüketilir, yağı ise, eklem yerlerine ve topuklara sürülür.

hayır cnm yeni buldum bunu deniycem yarın ayrıca bu doktorun tavsiye ettiği bir başka şey de;
(bunu farklı farklı yerlerde defalarca okudum boy uzattığına dair ama denememiştim..yarın hem bunu hemde biraz önce yazdığım şeyi deniycem..

Malzemeler:

• 1 tatlı kaşığı toz çemen otu (boyotu)
• 1 çay kaşığı toz karabiber
• Sızma zeytinyağı

Hazırlanışı: Bir miktar zeytinyağına çemen otu ve karabiberi karıştırdıktan sonra 5 gün bekletin.

Elde ettiğiniz yağı eklem yerlerinize, dizlerinize, dirseklerinize,topuklarınıza sürerek masaj yapın.

(jmexy inin içerindede bunların mevcut olduğunu düşünüyorum. kullanımı aynııı!!!!!!!!!)

bence dene sende. kaybetcek bişey yok belki uzarızz...

evet cnm dr. ömer coşkun. tv programında söylemiş. nettende araştırabilirsin

selam arkadaşlar bnm boyum 1.57 annem 1.50 babm ise 1.75 sürekli sebze meyve yiyorum gnde en az 2 bardak süt de içiyorum sizce boyumun 1.65 olma ihtimali vr mı? vy. olması için neler yapabilirim.
şimdiden teşekkürlerrbuyrunnnnnnnnn

arkadaşlar bn 15 yaşındayım.boyum1.57 annem 1.50 . babam ise 1.75 sürekli meyve sebze yiyorum.zıplıyorum :D süt içiyorum gnde en az 2 bardak. sizce boyum 1.65 olabilir mi? veya olması için neler yapabilirim şimdiden teşekkürler. .

arkadaşalr bnm boyum 1.57 15 yaşındayım annem 1.50 . babm 1.75 sürekli meyve sebze yiyorum.gnde en az 2 bardak süt. sizce 1.65 olma ihtimalim vr mı?vy. olmak için neler yapabilirim..

arkadaşlar bnm boyum 1.57 annem 1.50 babm ise 1.75 15 yaşındayım.. sürekli meyve sebze yiyorum..gnde en az 2 bardak süt. boyumun 1.65 olma ihtimali vr mı? vy. olması için neler yapabilirimm

Back