Botoks zararları olan bir şey mi ?

Küçük yaşlarımdan beri bende ve kardeşlerimde genetik olarak alın kırışıklığı var, normal duruşta sorun yok ama mimik yapmaya başlayınca çizgi çizgi. 20 yaşımda da kaz ayağım olmaya başladı kremlerle falan geldik 31 yaşına ama çizgiler çıkınca geri dönüşü yok maalesef sadece hafifletebildim kremlerle. Botoks yaptırmak istiyorum fotoğraf çekilince istediğim gibi gülmek istiyorum Bana İstanbul Avrupa yakasında güvenilir bir doktor tavsiye edin lütfen. Arkadaşım Pervin Dinçer dedi ama şikayetvarda ne çok şikayet almış gözüm korktu açıkçası

Hangi kremlerle hafletiniz

yüz yogası asimetriyi düzeltir mi? biliyor musunuz

her yaşın ayrı güzelliği var. yaşlanmakda güzel bence.
sağlıklı beslenip, ciltle çok oynamadığın zaman gerekenden genç görünülüyor zaten.
tek bakımım kaş ortası ve bıyık. yaşıma ve kızım olduğuna ınanmıyorlar.
şu istigram fenomenlerını ne zaman izledim bir hevesle filtreli güzellere kandım.yüz yıkama jeli, şarjlı temizleme aldım sivilcelerim peydah oldu. ergenliğimde bile çıkmamıştı. ph dengesini bozdum. bıraktım şimdi hepsini.
kaldı ki yüz içine hapsedılen değişik maddeler ben güvenemezdim.

Zararlı değil ancak dozunu iy ayarlamalı ve doktorunuzu çok iyi seçmelisiniz. Benim sadece kaz ayaklarım var, alnımda kırışıklık yok geçen sene baby botoks dediği küçük bir doz yaptırdım kaşlarım inanılmaz kalktı, doktorum da iyi bir doktordu ama kaşlar arşa ulaştı çok korkunçtu Göz altı ışık dolgusu, botoks, dolgu vs. süreli işlemler ve yeniletmek gerekiyor sürekli. Benim maddi olarak altından kalkabileceğim bir şey değil.

Bende konuyu takipteyim. Daha yeni botox kremi sipariş ettim. Bugğn geldi denedim. İlk kullanımda gerginlik hissi verdi ya bakalım işe yarıcak mı? Botoks yaptırmak için işin ehli birini bulup ına yaptırmak lazım. Birde mutlaka yapan doktor olmalı. Güzellik salonlarında yaptırılan bu tür işlemlere ben güvenmiyorum. Çünkğ Tv de haberleri görüyoruz. Bayanın biri gençlik aşısı yaptırıyor ve vildi mahvolmus. O yğzden iyi araştırmak lazım.

Niye zararlı olsun ki?Kırışıkları geçirmenin başka yolu yok ne yazık ki Birbsuru krem kullanmış biri olarak söylüyorum.Ayrica 25 yaşından sonra düzenli botoks yatırmazsan çizgilerin derinleşir dolgu bile kurtarmaz

Ne zararı olabilir ki diyen arkadaşlar 1980 lere kadar sigaranın da zararsız sanıldığını hatırlarsınlar bence.

Bo-tox, toksinden geliyor. Gıda zehirlenmesine sebep olan toksinlerle kaslar felç ediliyor ki o bölge de kırışıklık olmasın. 3-5 yılla bişey olmaz kimseye belki, ama uzun yıllar ve yeterince "denek" kullanılınca gerçek manada etkileri gözlenecek.

Aldık bir risk bakalım belki de uzun yıllar kullanıma rağmen zararı olmayacak kim bilir. İlaçta bir tür zehir doz önemli olan. Ki botulinum toksini bir çok hastalığın tedavisinde de kullanılıyor.

Aldık bir risk bakalım belki de uzun yıllar kullanıma rağmen zararı olmayacak kim bilir. İlaçta bir tür zehir doz önemli olan. Ki botulinum toksini bir çok hastalığın tedavisinde de kullanılıyor.
İnşallah olmaz, bundan sonra sürekli kullanacaksanız yine de bir araştırın.

İnşallah olmaz, bundan sonra sürekli kullanacaksanız yine de bir araştırın.

o kadar memnun kaldımki sürekli kullanırım gibi geliyor. Araştırmıştım zaten akalazyanın tedavisinde kullanılıyor rutinde çok daha yüksek dozlarda. Kırışıklık için yapılan minik doz. Çok sıkıntı olacağını sanmıyorum açıkçası uzun vadede. Yaptırdıkça süre de daha uzun oluyor deniyor. Bakalım göreceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…