Ben yanlış anlamadıysam burada botoksdan değil dolgudan bahsediliyor.Inglizceniz varsa bu youtubr kanaldaki videolara bakin. Iyi bilgiler veriyor böyle konularda:
Botoksun çalışma prensibi o bölgedeki kasları felç etmek diye biliyorum. Yani kaslarınız için zaman duruyor. Ve kas hafızası bir süre sonra yok oluyor.Merhaba botoks yapmayı düşünüyorum alın bölgem ve kazayaklarım yaşıma göre fazla kırıştı genetik olarak yatkınlık var zaten ama yüzüm de çok kuru zaten (sık sık nemlendirmeme rağmen) o yüzden karışıklıklar artık rahatsız ediyor beni..
şimdi merak ettiğim etkisi geçince daha berbat olur mu yani yüz gerginleşip tekrar bollaşacak ya daha berbat olur mu ya da başka yan etkileri var mı ?
Yaptıran bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
Botoksun kas hafızasını yok etmek gibi bir sonucu yok, uzun yıllardır uygulanan zararsız bir işlem. Sadece usta bir el tarafından uygulanması görsel nedenlerle, bilinen üç beş markadan birini (botox da markalardan biri zaten, selpak gibi öyle anılır olmuş) kullanmak ve düzgün kliniklerde yaptırmak da sağlık açısından önemli.Botoksun çalışma prensibi o bölgedeki kasları felç etmek diye biliyorum. Yani kaslarınız için zaman duruyor. Ve kas hafızası bir süre sonra yok oluyor.
Ben yanlış anlamadıysam burada botoksdan değil dolgudan bahsediliyor.
Bana Dr um zamanla seans araları uzayacak ve bölgedeki inatçı kırışıklık izleri geçecek diye bilgi verdi. Kas hafızasının silinmesi ise işlem sebebiyle uzun süre kullanılmayan kasların o hareketi unutması. Kaş çatma örneğin. Aksine işlemin pozitif tarafı bu. Başlangıç için 4 ayda bir olsa da bir ömür boyu 4 ayda bir yaptırmak oldukça pahalıya patlar. 3-4 seansdan sonra 2 yıla kadar çıkabiliyormuş seans araları.Botoksun kas hafızasını yok etmek gibi bir sonucu yok, uzun yıllardır uygulanan zararsız bir işlem. Sadece usta bir el tarafından uygulanması görsel nedenlerle, bilinen üç beş markadan birini (botox da markalardan biri zaten, selpak gibi öyle anılır olmuş) kullanmak ve düzgün kliniklerde yaptırmak da sağlık açısından önemli.
Dediğiniz anlamda evet, yaptırdıkça botox aralığının uzadığını söylüyor herkes. Bir de botoxu bırakınca yüz kaslarının zarar göreceğinden endişe edenler var, o anlamda kas hafızasını silmez dedim (kas hafızası diye bişey var mı bilmiyorum gerçi). Bıraktıktan bir süre sonra beyniniz komutu yollar kas da eskisi gibi oynarBana Dr um zamanla seans araları uzayacak ve bölgedeki inatçı kırışıklık izleri geçecek diye bilgi verdi. Kas hafızasının silinmesi ise işlem sebebiyle uzun süre kullanılmayan kasların o hareketi unutması. Kaş çatma örneğin. Aksine işlemin pozitif tarafı bu. Başlangıç için 4 ayda bir olsa da bir ömür boyu 4 ayda bir yaptırmak oldukça pahalıya patlar. 3-4 seansdan sonra 2 yıla kadar çıkabiliyormuş seans araları.
Biz aslında aynı şeyleri söylüyoruz hemşiremDediğiniz anlamda evet, yaptırdıkça botox aralığının uzadığını söylüyor herkes. Bir de botoxu bırakınca yüz kaslarının zarar göreceğinden endişe edenler var, o anlamda kas hafızasını silmez dedim (kas hafızası diye bişey var mı bilmiyorum gerçi). Bıraktıktan bir süre sonra beyniniz komutu yollar kas da eskisi gibi oynar
Velhasıl kadına kendini iyi hissettirecekse ve güzelleştirecekse her türlü işleme çok sıcak bakıyorumBiz aslında aynı şeyleri söylüyoruz hemşirem
Ben de param yetene kadarVelhasıl kadına kendini iyi hissettirecekse ve güzelleştirecekse her türlü işleme çok sıcak bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?