Botoks zararları olan bir şey mi ?

Botox, hastane şartları ve iyi bilinen bir dr tarafından yapıldığında sağlık açısından risk içermez. Haberlerde gördükleriniz merdivenaltı klinik diye tabir edilen guzellik salonunun hallicesi olan mekanlarda hangi branşta uzman olduğu bile bilinmeyen kimselerin içeriği zararlı kimyasalları enjekteleri sonucu olusan komplikasyonlardir. Botox kasınızı gecici sure ile felc eder, o dönemde ilgili mimigi yapmadiginizdan kırışıklık giderek açılır, eğer minik iziniz sadece kiminle oluşuyorsa tamamen duzelir. Eğer miniyi yapmadiginizda da çizgi gözüküyorsa zamanla duruma gore birden fazla seansla açılarak düzleşir. Fazla dozda botox yaptirmazsaniz yüzünüz donuk görünüm elde etmez.

Cep telefonu mağduru olmuşum:) Yukarıdaki yazım hataları için kusura bakmayın.

Bir kez yaptırdım evet elmacık yanaklarım normalde çok belirgindi ama botokstan sonra eskisi gibi değil aynen çökmüş hibi bı daha aska yaptirmam
Benimde ole oldu sanki sanki yanaklarim asagi coktu bende farketim birde kirisik olmayan yerleri kiristiriyor goz altimda birsuru kirisiklik oldu

Benimde ole oldu sanki sanki yanaklarim asagi coktu bende farketim birde kirisik olmayan yerleri kiristiriyor goz altimda birsuru kirisiklik oldu
Bilseydim yapmazdım.hayir kırışıklık yapmıyor sadece diğer yerler duzlestiği için daha önce fark etmediğimiz kırışıklar dahada gozumuze batıyor.benim öyle oldu giz altlarim böyle kirisikmiydi dedim ne zaman yaptirdin ve kaç bölgeye yaptirdin

Hayir 2 kere kaptirdim anlin bolgeme birkere yaptirdim etkisi gidince boyle buruş burus oldu boyle balonu şiser de indigi zaman sismemis hali gibi olmaz ya aynen ole goz kenarlarima ve kazaklarima yaptirdim yanagim coktu derim sanki eskisi gibi degil yaptirmaya ihtiyacim var ama korkuyorum daha kotu olucak diye

Benimde çok var kirisiklarim çok erken yaşta başladı benim şuan 39 yaşındayım.ama yanaklarımın çökmesi daha kotu gerçekten kırışıklara razıyım.zaten zayıf biriyim.

Benimde çok var kirisiklarim çok erken yaşta başladı benim şuan 39 yaşındayım.ama yanaklarımın çökmesi daha kotu gerçekten kırışıklara razıyım.zaten zayıf biriyim.
Ben daha 27 yasindaym benimde ole beni gorenler 40 diyor o kadar kotu cildim mahfoldu isik dolgusu yaptirdim oda beni mahveti birsuru kirisiklik arti cokmelere sebep oldu

Ben daha 27 yasindaym benimde ole beni gorenler 40 diyor o kadar kotu cildim mahfoldu isik dolgusu yaptirdim oda beni mahveti birsuru kirisiklik arti cokmelere sebep oldu
Üzüldüm bende öyleydim o yaslarda sana tavsiyem botoks dolgu falan yapma. doğal yollar bul yüz egzersizleri var facefirming ben takip etmeye başladım uzun süre ve emek vermekle sonuç alınıyor bı bak birde kaliteli kremler var rohser diye ve aleti var yüze masajla kremi yedirdiyo dermapen öneririm 4 Sean yapmıştım yıllar önce çok faydasını gordum

nerde yaptırdınız

Onlarida da daha kotu yapiyor kremlerde cok kirisiklik yapiyor dermapende leke yapiyor diyolar yemin derim gozlerimin alti goz pinalarina kadar kirisiklik oldu acaba tekrar isik dolgusumu yaptirsam diyorum cunku pikojim bozuldu 1 sene once boyle digildim nasil oldu bilmiyorum cildimlr cok ugrastim alh belami verdi yuzum kirislar var cokmeler delik delik ne oldu anlamadim herkez cok yaslandin diyor napicami bilmiyorum benden buyuk insanlara bakiyorum benden daha genc duruyorlar

Bana diceklerki bir krem var kulandikca tum kirisiklarin gidiyor 2000 olucak alirim yeterki ise yarasin

Ben dermapen yaptım yüzüme ışıltı geldi.inanilmaz canlandi.yeniden yaptircam.ben birdaha botoks falan yapmiycam doğal yollar deniycem.bence yüzüne doğal nasjeker yap ve egzersizler dene başka bı işlem yapma

Ben dermapen yaptım yüzüme ışıltı geldi.inanilmaz canlandi.yeniden yaptircam.ben birdaha botoks falan yapmiycam doğal yollar deniycem.bence yüzüne doğal nasjeker yap ve egzersizler dene başka bı işlem yapma
Maskeler doğal okanlari

Ekzersizde denemistim bir ise yaramadi dermepeni kendinmi yapiyosun

Ekzersizde denemistim bir ise yaramadi dermepeni kendinmi yapiyosun
Yok klinikte yaptım 4 seans 4yil önce.simdi yeniden basliycAm. çok guzel olduğunu soyluyorlardi beni gören herkes, nan ışıl isildi.yuz egzersizleri sabırla ve uzun süre yapmak gerekiyor bende basliycAm

Dermaroller da çok işe yarıyormuş yakın zamanda deneyeceğim. Belki size de yararı olur araştırın bence

hangi marka kolajen yazabilir misiniz?

Bende yeni yaptırdım ve gayet memnunum şimdilik botokstan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…