Özelden ne kullandığınızı yazar mısınız ?Dr Levent Sepit in son yazılarından biri tavsiye etmiyor. Bu yazıyı okuyuncaya kadar bende çok olumlu bakıyordum.
2.5 aydır düzenli kolajen kullanıyorum tam anlamıyla botoks kadar olmasa da alnımın ortasındaki çizgiler büyük oranda yok oldu.
Siz hangi şehirde yaptınız ne kadar sürdü kalıcılığıÇok genç yaşta ilk botoksumu yaptırdım alnıma. Bence mükemmel bişey. Şimdi emzirdiğim için tekrarlattırmıyorum ama emzirme biter bitmez koşa koşa gitcem. İyi ve güvenilir bi yerde doğru dozlarda yapılırsa sonuca hayret edersiniz. Yüzümün bu kadar dinç ve sağlıklı gözüktüğünü bilmiyorum başka zamanda. Ama iyi yerde yaptırmak şart böyle uygulamalarda paradan kaçmayın sakın.
Kendimi bildim bileli yüzüm gülerken fazla buruşurdu annem de öyledir,15 yaşımda falan kaz ayakları çizgilerim oluşmaya başladı düşünün yani.Botoks yaptırsam da ömür boyu devamlı yğraşabileceğimi sanmıyorum. O yüzden etkili cilt bakımını, yüz yogasını sabırla denemenizi öneririm. Doğru nemlendiriciyi kullansaydınız kırışmazdınız bana kalırsa bir eksiklik ya da yanlışlık var gibi...
Kaç yaşında yaptınız?Çok genç yaşta ilk botoksumu yaptırdım alnıma. Bence mükemmel bişey. Şimdi emzirdiğim için tekrarlattırmıyorum ama emzirme biter bitmez koşa koşa gitcem. İyi ve güvenilir bi yerde doğru dozlarda yapılırsa sonuca hayret edersiniz. Yüzümün bu kadar dinç ve sağlıklı gözüktüğünü bilmiyorum başka zamanda. Ama iyi yerde yaptırmak şart böyle uygulamalarda paradan kaçmayın sakın.
Kırışıyor valla, cilt büyük oranda genetik. 31 yaşındayım benim yaptığım bakımı ve araştırmayı memlekette küçük bir azınlık yapıyordur, yüz yogası da yapıyorum 6 aydır, cildim de sağlıklıdır ve güzel göründüğünü söylerler ama kuru-hassas ciltli olarak göz çevresi kırışıklıklarım başladı artık. Bi de çok mimik yaparım onun da etkisi var. Normal veya daha kalın ciltli arkadaşlarımda daha kırışma vs yok ki benim kadar cilt bakımı yapmazlar.Botoks yaptırsam da ömür boyu devamlı yğraşabileceğimi sanmıyorum. O yüzden etkili cilt bakımını, yüz yogasını sabırla denemenizi öneririm. Doğru nemlendiriciyi kullansaydınız kırışmazdınız bana kalırsa bir eksiklik ya da yanlışlık var gibi...
Geçmiş olsunHerşeyin zararı var zaten
Bosverin üç günlük dünya
Dun ölüm ile burun burunaydim depremden kaçtım nasıl kactiysam
Yaptırın çok düşünmeyin doyasıya yaşayın .tabiki hakkı gozeterek
İstanbulda yaptırdım. Benim kalıcığı çok uzun sürdü nerdeyse 2 yıl olcak tamamiyle geçmesi anca oldu. Şu an kalmadı mesela ve herhangi bi kötüleşme olmadı. Kötüleşiyor diyenler botoks yaptırınca o kadar iyi oluyo ki geçince daha kötü gibi gözüküyor muhtemelen. Ben botoksla beraber çene dolgusu yaptırmıştım o hala duruyor azaldı tabi ama tamamiyle geçmedi yapıyla alakalı olabilir belki geçme durumu. yani bilmiyorum ama kendimi en çok beğendiğim dönem o dönemdi koşa koşa yaptırcam ilk fırsatta :)Siz hangi şehirde yaptınız ne kadar sürdü kalıcılığı
hangi doktora yaptırmıştınız.cene dolgusunu ne için yaptırdınız. bende de asimetri var onun için istiyorum ama korkuyorum daİstanbulda yaptırdım. Benim kalıcığı çok uzun sürdü nerdeyse 2 yıl olcak tamamiyle geçmesi anca oldu. Şu an kalmadı mesela ve herhangi bi kötüleşme olmadı. Kötüleşiyor diyenler botoks yaptırınca o kadar iyi oluyo ki geçince daha kötü gibi gözüküyor muhtemelen. Ben botoksla beraber çene dolgusu yaptırmıştım o hala duruyor azaldı tabi ama tamamiyle geçmedi yapıyla alakalı olabilir belki geçme durumu. yani bilmiyorum ama kendimi en çok beğendiğim dönem o dönemdi koşa koşa yaptırcam ilk fırsatta :)
Nazil yani asagiyami coktu ve kac kere yaptirdinizBende yaptırdım kirisiklarim gitti evet ama sanki yanaklarım duzlesti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?