- 25 Haziran 2010
- 5.150
- 5.094
- 398
Siz nerde yaptırdınız hangi il?doğrudur. Doktorunuzla bir görüşün bence. Ne diyecek bakalım çevremde herkes yaptırıyor bu tarz bişey duymadımda görmedimde çünkü.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz nerde yaptırdınız hangi il?doğrudur. Doktorunuzla bir görüşün bence. Ne diyecek bakalım çevremde herkes yaptırıyor bu tarz bişey duymadımda görmedimde çünkü.
Istanbul
Turkiye istanbul sIstanbul
Istanbul
Hangi kremlerle hafletinizKüçük yaşlarımdan beri bende ve kardeşlerimde genetik olarak alın kırışıklığı var, normal duruşta sorun yok ama mimik yapmaya başlayınca çizgi çizgi. 20 yaşımda da kaz ayağım olmaya başladı kremlerle falan geldik 31 yaşına ama çizgiler çıkınca geri dönüşü yok maalesef sadece hafifletebildim kremlerle. Botoks yaptırmak istiyorum fotoğraf çekilince istediğim gibi gülmek istiyorumBana İstanbul Avrupa yakasında güvenilir bir doktor tavsiye edin lütfen. Arkadaşım Pervin Dinçer dedi ama şikayetvarda ne çok şikayet almış gözüm korktu açıkçası
yüz yogası asimetriyi düzeltir mi? biliyor musunuzBotoks yaptırsam da ömür boyu devamlı yğraşabileceğimi sanmıyorum. O yüzden etkili cilt bakımını, yüz yogasını sabırla denemenizi öneririm. Doğru nemlendiriciyi kullansaydınız kırışmazdınız bana kalırsa bir eksiklik ya da yanlışlık var gibi...
Hayır bilmiyorumyüz yogası asimetriyi düzeltir mi? biliyor musunuz
Ne zararı olabilir ki diyen arkadaşlar 1980 lere kadar sigaranın da zararsız sanıldığını hatırlarsınlar bence.
Bo-tox, toksinden geliyor. Gıda zehirlenmesine sebep olan toksinlerle kaslar felç ediliyor ki o bölge de kırışıklık olmasın. 3-5 yılla bişey olmaz kimseye belki, ama uzun yıllar ve yeterince "denek" kullanılınca gerçek manada etkileri gözlenecek.
İnşallah olmaz, bundan sonra sürekli kullanacaksanız yine de bir araştırın.Aldık bir risk bakalım belki de uzun yıllar kullanıma rağmen zararı olmayacak kim bilir. İlaçta bir tür zehir doz önemli olan. Ki botulinum toksini bir çok hastalığın tedavisinde de kullanılıyor.
İnşallah olmaz, bundan sonra sürekli kullanacaksanız yine de bir araştırın.
nemlendirici etkili kremlerle, bütçeme göre. Şu anda la roche posay c vitaminli olanından kullanıyorum. Retinollüsü daha etkili ama emzirdiğim için zararlıHangi kremlerle hafletiniz