- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.902
- 32
Canım daha yeni bitmiş uzun ilişki ha oncedinde bitme sinyalleri vermiş ve sen kendini buna hazırlamıştın ama yani şuan bu gerçekle yuzyuzesin ve sağlıklı karar veremezsin. Bence kendini bı toparla bı dinlen, ruhun kalbin bu kirikliklari,incinmeleri bı iyileştirsin. Yas surecini bı atlat ondan sonra biri girsin hayatına. Yanlış karar vermeye musaitsen hiç girme. Onunla arkadaş kal ve bence toparlanma sürecinde olduğunu söyle . Ki bence kolay toparlanırsin çünkü bu adam yormuş seni ve sen mantıklı bir kızsin.
Haklısınız. Ani bir ayrılık olmadı benim için, yolun sonunda olduğumuzun farkındaydım. Yas sürecim çok önce son buldu aslında. 4 senemiz bir geçmiş, belki toparlarız diye diye bekledim ama hiç toparlayamadık. Eski heyecanım kalmadı, görüştüğümüzde bile hevessizdim çünkü hep karamsardı erkek arkadaşım. Benimle gelecek planları kuran adamdan eser kalmamış, her şeye bahane bulan mıymıntı bir tipe dönüşmüştü. Mutsuzdum yani. Ha ama yeni biriyle görsen üzülür müsün derseniz, üzülürüm sanırım. O yüzden aynısını ona da yapmak istemiyorum.