- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.083
- 548
valla yazma sassy nın minik ipuçlarından şak diye babasını buldum ben geçen gün bazı meslekler de tahmin çok kolay yazma
Haha kahkaha attımYaa çok güzelFlört dönemleri geçince "Daya steteskopunu göğsüme" demem inşallah yarabbim.
ayol hastaneyi söyleyince benim babamı tanımayacak olan mı var ceycey bir de öğrencisisin herhalde bilirsin. sherlock holmes mode on filan değil yani
Astoria konuyu okudum ama yazmamıştım hiç,bu anlattığın yeni çocuk bana çok şeker geldi,iletişimi koparma derim. eskisi de gelirse bile tekrar hayatına girmesine izin verme. bol şans. ❤
selam sassy amerikaya döndün sanmıştım hala buralardaymışsınayol hastaneyi söyleyince benim babamı tanımayacak olan mı var ceycey bir de öğrencisisin herhalde bilirsin. sherlock holmes mode on filan değil yani
Astoria konuyu okudum ama yazmamıştım hiç,bu anlattığın yeni çocuk bana çok şeker geldi,iletişimi koparma derim. eskisi de gelirse bile tekrar hayatına girmesine izin verme. bol şans. ❤
wanted ahahaaaSenin baban tanınmış canım, benimki çömez :) Olsun ama belli olmaz, buranın kadınları zehir hafiye gibi şak diye bulurlar ehehe. Çok teşekkür ederim canım
saçlarımı boyattım avatarında ki resme benzedi uçlarıda yandı kestireceğim omuzlarda haftaiçi düzelmezse .hepsi bu k.k yüzünden vereydim 700 tl yanmazdı güzelim saçlarım ahahaaa
"Sen yanmasan, Ben yanmasam, Biz yanmasak nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa?"
Nazım Hikmet Ran..
yok o değil başka kuaförBenim dediğim kuaföre mi gittin yoksa, o yakmazdı ama.
mune den izin var mıYaaDoooktooorr civanııım diye geyiğe vururmuşum birazdan.
benim kız da doktor olacak ablaları çok istiyor .Dersleri çok iyi şimdilik
ay astoria ben de çok merak ettimÖzelden yazayım :)
mune den izin var mı
YaaDoooktooorr civanııım diye geyiğe vururmuşum birazdan.
selam sassy amerikaya döndün sanmıştım hala buralardaymışsın
banlanmazsam gene yazarım ahahaayok yahu okul bitti buradayım tatildeyim. konuyu dağıtmadan kaçıyorum ben sonra yazarsın özelden. :)
nerde kalmıştık doktor bey de ayy Astoria valla çok sevindim sanki ablan gibi oldum burda çokk mutlu ol ben kızla kitap okuyup uyutup geleceğim az sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?