Boşlukta mıyım?

Son durumu merak eden çok sevgili kızlarcım için güncelleme yapıyorum :)

Bu çocukla konuyu açmamın üzerinden geçen süre içinde birkaç kez buluştuk. Kendisi asistan hekim, o yüzden yoğun geçiyor günleri pek sık görüşemiyoruz. Ama görüşemesek de telefondan halimi hatrımı sormaya devam ediyor, arada ufak ufak flörtleşmelerimiz de var. :oops: Mesela geçen nöbetteymiş, "Astoria çıkamıyorum buradan bana bir paket sigara alıp gelir misin?" dedi. Hastane çok uzak değil bana arabayla 5-6 dk mesafede. Aldım gittim, vakti olmadığı için çok uzun kalamadım yanında. "Gece gece seni de yordum çok sağ ol ama özlemişim seni de gördüm iyi geldi bana" dedi. Kızardım bozardım, bir şey diyemedim. Hala içim pek rahat değil, bilmiyorum bunun sonu ne olur. Sanki her an eski sevgilim birden hayatıma dahil oluverecek, manipüle ederek kafamı karıştırıverecek gibi geliyor. Ciddi bir adım atmaktan, bu çocuğu da yarı yolda bırakmaktan çok korkuyorum. :olamaz: O yüzden pek karşılık veremiyorum, bu gidişle bu çocuğu da kaybedecek gibiyim.

Eski sevgilinin hayatına "müdahil"olmasına sakın izin verme canım.
Yoluna devam et güzellikler seninle olsun

Heeeey!
Ne duruyorsun be, at kendini denize;
Geride bekliyenin varmış, aldırma;
Görmüyor musun, her yanda hürriyet;
Yelken ol, kürek ol, dümen ol, balık ol, su ol;
Git gidebildiğin yere.

Harikaymış Kozlenmis patates Kozlenmis patates :KK200:
geçen bu konuda yazdığın bir msjdan dolayi aklıma gelmişti ...
Haluk Levent söylüyordu bir sarkisinda sadece aklımda kalan kısmı 'hey ne duruyorsun be' için kıpır kıpırdı sana uygun diye düşündüm.

Mezun oldu hatta, TUS'tan sonraki uzmanlık eğitimini alıyor şu an :) Çok şekersiniz, teşekkür ederim siz de çok mutlu olun inşallah. :KK200:

Ay siz daha tatlısınız, böyle iyi dileklerde bulunan hanımlara bayılıyorum! Çok teşekkür ederim. Öpüyorum. :)

Tebrikler Astoria, bence hoş bir ilişki olacak bu, içimde böyle bir his oluştu. :KK200: Damat bey hangi bölümde acaba, sakıncası var mı öğrenmemizin? :KK53:

hahaha hemen hemen ilkokul ortaokul çağlarım..

Ne kâğıt yeter ne kalem
Mesut sanmam için kendimi.
Bunların hepsi.. Hepsi fasafiso.
Ne takayım , ne tekneyim.
Öyle bir yerde olmalıyım,
Öyle bir yerde olmalıyım ki,
Ne karpuz kabuğu gibi,
Ne ışık, ne sis, ne buğu gibi,
İnsan gibi…

yalnızlık yaşamda bir an hep yeniden başlayan dışından anlaşılmaz ya da kocaman bir yalan kovdukça kovalayan(bu da benden özdemir asaf ahhaaa)

“Seni düşünürken
Bir çakıl taşı ısınır içimde
Bir kuş gelir yüreğimin ucuna konar
Bir gelincik açılır ansızın
Bir gelincik sinsi sinsi kanar

Seni düşünürken
Bir erik ağacı tepeden tırnağa donanır
Deliler gibi dönmeğe başlar
Döndükçe yumak yumak çözülür
Çözüldükçe ufalır küçülür
Çekirdeği henüz süt bağlamış
Masmavi bir erik kesilir ağzımda
Dokundukça yanar dudaklarım“

Çakıl - Bedri Rahmi Eyüboğlu'ndan. :KK200:

yalnız ast bir laf vardır duydun mu bilmem imamın... yerde cemaat ne yapmaz diye okuyunca o geldi aklıma:KK12:

Duydum da neyle bağdaştırmam gerektiğini anlamadım :)

Tebrikler Astoria, bence hoş bir ilişki olacak bu, içimde böyle bir his oluştu. :KK200: Damat bey hangi bölümde acaba, sakıncası var mı öğrenmemizin? :KK53:

Ay bilemedim söylesem mi burada açıkça ifşa olur muyum ki hahaha.

Ne boşluğu arkadaşım kısmet ayağına gelmiş :halay:Yaa esas adamsa.. kesinlikle böyle olumsuz düşüncelerle aklini bulandirma ayni seviyede ilerle bence. Basimiza ne geliyosa iyi niyetimizden geliyor. Insallah senin için hayırlısı olur:KK15:

Cidden bende öyle oluyor ya hani insanlar kendini över ya "Ay canımm hep iyi niyetimden" diye vallahi övmüyorum ama, iyi niyet mi saflık mı salaklık mı artık ne dersiniz bilmem ehehe. Çok teşekkür ederim. :KK15:

Duydum da neyle bağdaştırmam gerektiğini anlamadım :)

Ay bilemedim söylesem mi burada açıkça ifşa olur muyum ki hahaha.
valla yazma sassy nın minik ipuçlarından şak diye babasını buldum ben geçen gün bazı meslekler de tahmin çok kolay yazma

Hay maşallah :nazar::nazar::nazar:
Ne de güzel bahaneler bulurmuş seni görmek için astoria:KK200:
Kelebekler gibi uça uça yaşarsın hep, umarım bu ilişkini :KK37:

Ya yüzümde kocaman sırıtışlarla okuyorum konuyu sayenizde. Siz ne kadar tatlı kadınlarsınız ya yanımda olsanız kocaman sarılırdım hepinize. :KK200:

Sen kocaman çöllerde bir kalabalık gibisin,
Kocaman denizlerde ender bir balık gibisin.
Bir ısıtır, bir üşütür, bir ağlatır bir güldürür;
Sen hem bir hastalık hem de sağlık gibisin.
Özdemir asaf...

Eniştemiz doktor...
kafıyeli olsun dedimdi :confused:
şiir gecesi oldu valla harika

Sen kocaman çöllerde bir kalabalık gibisin,
Kocaman denizlerde ender bir balık gibisin.
Bir ısıtır, bir üşütür, bir ağlatır bir güldürür;
Sen hem bir hastalık hem de sağlık gibisin.
Özdemir asaf...

Eniştemiz doktor...
kafıyeli olsun dedimdi :confused:

Yaa çok güzel :KK200: Flört dönemleri geçince "Daya steteskopunu göğsüme" demem inşallah yarabbim. :bicak:

X