• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmış olmak ... kaderim mi bu. bişey diyin lütfen

aslinko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2018
473
929
33
uzun oldu ama lütfen hakkınızı helal edin okuyup bana bişeyler söyleyinn

1 yıl bile sürmedi.. dava dahil 1 yıl içinde boşandık . çok şükür ailem hep yanımdaydı . hala öyle. ailemle yaşıyorum.. huzurlu bi hayatımız var . boşanalı 3.5 yıl oldu. bu süre zarfıdır yaşadığım şehirde isim yapmış kaliteli biyerde yönetici olarak çalışmaktayım. bunları anlatma sebebim var
boşandıktan sonra birini sevdim. sözde oda beni sevdi . sevgili olmadık , bir kez olsun buluşmadık . eli elime değmeden 1.5 yıl öyle uzaktan sevdik . trabzonluydular . annem asla kabul etmez dedi . 3-4 ayda bir mesaj attı. babamla konuşcam , seninle evlenmek istiyorum , annem asla kabul etmiyor , senle evlensem annem ölür, bla bla bla. annesi beni görmedi bile . ama BOŞANMIŞ olmanın ön yargısı . derken 1.5 yıl gibi bi sürem böyle saçma sapan geçti gittiii. ben daha çok gencim. bekar çocuklar tanışmak istedi hep . bende en baştan durumu söyleyip görüşmek istemediğimi belirttim
uzun aradan sonra boşanmış olduğumu bile bile arkadaşımın kuzeni zorla ikna etti beni . ve sevgili olduk . ama ne aşk :KK51: çiçekler , böcekler .. evimizin hayalleriiiii. inanın salondaki mindere kadar hayal kurdu ! evet o kurdu . ailesinin haberi bile yoktu . kendisi bekar . zengin bi aile . ailesine iş bakımından da mecbur biri . ailene söyle durumumu dedim . söylemedi . önce seni görsünler kesin çok beğencekler çok sevcekler. gerisini bi şekilde halletcem dedi . sensiz asla olmaz.. kabul edecekler görceksin derkeeeeen. beni ailesiyle tanıştırdı . evet çok beğendiler. inanın boşanmamış olsam yarın istemeye gelirler o haldeydiler. babası namazında niyazında bi adam . benimle tanışma faslı bittikten sonra durumu ailesine söylemiş. Namazından kalkıp böyle bi günaha nasıl girerler bilmem amaaa adam kıyametleri kopartmış. direk mirasla tehdit etmiş . ve sabahına ' seni asla bırakamam sensiz yapamam gerekirse kaçarız ( ki asla kaçmam) ' diyen adam beni terk etti . sonra ağlama fasılları falan ...
bu sırada kuzenimin eltisi boşanıyor 2 çocukla , gidiyor bekar biriyle evleniyor falan. bu tarz örnekler havada uçuşurken ben krizlerdeym tabi . neden benim başıma bu geliyor diye. Rabbim günah yazmasın isyana giriyor ama ....
derkeeeeennnn en önemli mesele ...
kahramanımız çıkıp geliyorrrr.
ölüyor aşkımdan .. ama cidden yani . bekar yine . kardeşleri ' abi sen mutluysan biz yanındayız' diyor. amcasıyla tanışıyorum . olumlu . halaları beni biliyor . sorun yok . babası ' sen kimi istersen gider isteriz ' diyor. geliyoruz yine annelere :) .... istemem allah istemem . fotğraflarımdan ' bu kız çok dik çok asi gözüküyor ' diyo . sanırım dişli buldu baya ... bizimki rest çekiyor. ben seviyorum ve sende annelik görevini yapıp gelip istersin sonrasına karışmam . beni görmek istemiyosan birdaha eyvallah falanlar ... evi terk ediyor. 2 gün çalıştığı yerde kalıyor. buz gibi havada.. yalvar yakar eve dönmesini sağlıyorum . yok diyo alemi cihan gelse karşıma savaşırım herkesle . ben seni seviyorum diyo. ki öylede tüm hareketleri .

bir tek kendi içindeki savaşta yeniliyor.
sana başkası dokundu.. SANA BAŞKASI DOKUNDU.
daha ileriye gidiyor ... ağır konuşuyor. ağlıyor .. ağlıyoruz birlikte.
ben bunu aşamıyorum diyor. tamam ozaman bana bunu yaşatmaya hakkın yok , git ozaman diyorum. sensiz olmaz diyor. en son yine çok ağır konuştu . daha evlenmeden ' evlenip boşanmış ' olduğumu yüzüme vurdu.
en başta anlattığım durumları bu yüzden anlattım . benim ailem belli çalıştığım ortam belli . karakterim belli . bana bunu niye yaşatıyorsun ya.
ya da bunları niye yaşıyorum. öyle kötüyüm ki. kadeerim mi bu böyle mi gidicek hep.
ben 28 e gircem. daha gencim . napıyım neye layığım ? 60 yaşında 3 çocuklu adamla mı evleneyim . öyle mi dengelencek . .
şuan ayrıyız .. arada arayıp seni çok seviyorumlar ağlayıp yalvarmalar.
barışmayı düşünmüyorum.
ama içim gidiyor.
ben napıyım nlur söyleyin ..

boşanan herkes bunları yaşamaya mahkum mu ?
yada ben miyim talihsiz olan . nlur bişeyler söyleyin

Bahsettiğiniz kişiler ayrı kisiler mi. Anladığım kadarıyla 3.5 yılda 3 kişiyle evlilik yoluna girmissiniz. Yada ben doğru mu anladım. Yeni uyandım anlamamış olabilirim.
Evlenmek için bu kadar acele etmeyin. Varsın hayatınızda biri olmasın. Güzel bir aile ve güzel bir işe sahipsiniz daha önemlisi daha 28 yaşındasınız. Zamanla doğru kişi gelip sizi bulacaktır belki evlenmiş boşanmış ve çocuklu belki hiç evlenmemiş. Biraz zamana bırakın.

Sakın barışma dengesizle. Benm bi yakınımda evlenp boşandı snr bekar biriyle evlendi basta karşı çıktılar ama direttiler. Şuan çok sevio çok seviliyor eşinin aileside el üstünde tutuyor. Aileler bi şekilde asiliyor ama kendisinin senin geçmişinde kalması bunu hep yüzüne vuracağını gösteriyor. Nolmus evlenp ayrldysan yapman gereken tek şey ayakları üzerine sağlam basan karakteri oturmuş biriyle beraber olmak.

Bence Allah'ın sevdiği kulusun böyle iğrenç insanlar seni istemiyorlar
Hele bu son görüştüğün adam tamamen midemi bulandırdı
Ne demek başkası sana dokundu. Kendine kimse dokunmamış mı bu yaşa kadar.
İğrenç yaratık!

Sana gelince aynı çamura iki defa düşme!
Onlar seni seçmesin onlar seni onaylamasın.
Sen onları seçip sen onayla!!

Ayrıca mutlu olmak için illa birinin olmasına gerek yok.
Evliliğin ya da mutluluğun bir yaşı yoktur.
Bugün 28 yaşında tekrar mutsuz bir evlilik yapacağına 40 yaşında çok mutlu bir evlilik yaparsın.

Hayatını akışına ve kendi koyduğun kurallara bırak.
Eğer karşındaki senin kurallarına uygunsa hayatına alırsın değilse yol ver gitsin.

Biraz fazla acele etmiyor musun 3 sene de 3 kişiyle evlilik düşünmüşsün hayatı akışına bırak ve kendini eksik görme sen kendini boşanmış gördüğün için insanlara bunu kusur olarak yansıtıyorsun.

Sana başkası dokundu diyen adama! annesi yada babası karışamaz galiba... Evlenmek isteyip evlenemiyor olması da kendi kötü zihniyeti. Boşuna vaktini harcama bununla. Kimseyi de ben boşandım sen bekarsın diye reddetme. Belli mi olur yani belki de doğru kişi o olacak aileside olumlu bakacak. Alllah yardımcın olsun.

Ayrılmakla en doğrusunu yapmışsın, daha kendi kabullenemeyen bir erkek yarın seni savunmaya bile geçmez, mutluluğunuz Kısa sürer, evlendikten sonra depresyona filanda girer bu .

Henüz çok gençsin, biraz hayatını yaşa, gez toz, paranı ye, ihtiyaç sahiplerine yardım et, kimseye hesap vermeden

Ayrılmakla en doğrusunu yapmışsın, daha kendi kabullenemeyen bir erkek yarın seni savunmaya bile geçmez, mutluluğunuz Kısa sürer, evlendikten sonra depresyona filanda girer bu .

Henüz çok gençsin, biraz hayatını yaşa, gez toz, paranı ye, ihtiyaç sahiplerine yardım et, kimseye hesap vermeden
inan tam olarak bu şekilde yaşıyorum.
huzur evlerine giderim sık sık .
çocuk esirgeme kurumlarına
abim evli alt katımızda . gelinimizle çok iyiyimdir
onla birlikte gezeriz.
ailem çok güzel bi aile.
evleneyimde kurtulayım diyebilceğim bi ortamda değilim. hatta evlilik salaklık olur :):
ama oluyor işte bi şekilde giriyor biri hayatına ve bunları yaşamak ağır gerçekten

İğrenç herif. Evlenmeden bu pis düşüncelerini belli ettiği için mutlu olmalı iyi ki de nasip olmamış demelisiniz. Hayat çok enteresan işliyor. Bizim hayır bildiklerimizde şer, şer bildiklerimizde hayır vardır bilemeyiz. Hiç dovunmeyin. Evlilik için de acele etmeyin. Hayırlısı neyse o olsun diye dua edin. Aman evlenelim de ne olursa olsun diye düşünmek çok hatalara sebep oluyor.

Boşanmanın ertesinde kadınlarda, boşandığı eşine "sorun bende değil sendeydi" yi hissettirebilmek için galiba bi panik geliyor, hemen bi ilişkim olsun, çok iyi biri olsun hemen evlilik düşüneyim ve mutlu olayım.. gibi.

Ben de boşandım, 2 çocuğumla.
Bi ev tuttum, bi hayat kurdum, çalıştım çocuklarımı okula gönderdim..
Bu süre içerisinde parmağımda hep tektaş yüzüğüm vardı, korunma amaçlı.(şimdi gerçeğini taktık artık :))
Arkadaşlarım söyleniyordu hep çıkar şunu nasibini kaçırıyorsun diye, çıkarmadım.
Sonra bi gün çok alakasız bi anda çok alakasız bi yerde bi adam çıktı karşıma.
2 yıl oldu birlikteyiz, hatta bi kaç gün sonra nişanım var :) Hayatımda kendi annemden bile belki bu kadar kıymet gördüğümü hatırlamıyorum.

Diyeceğim şu;
Kısmetinde varsa seni mutlaka bulur, lütfen
arama.
Yada karşına çıkan her erkekle umutlanıp kendini evliliğe hazırlama.
Yıkılan sen olursun.

Son düzenleme:
Biraz fazla acele etmiyor musun 3 sene de 3 kişiyle evlilik düşünmüşsün hayatı akışına bırak ve kendini eksik görme sen kendini boşanmış gördüğün için insanlara bunu kusur olarak yansıtıyorsun.

bakın biriyle sevgili dahi olmadım
2 kişiyle görüştüm sadece 3.5 yılda
hani illa evleneyim biri olsun diye bi çabam yok .
ama 50 kişi istiyosa ben 1 iyle konuşuyorum.
onda da sonuç bu . teşekkür ederim görüşlerinize

Sanki evlenmemiş olmak başkasıyla hiç birşey yaşamamış anlamına mı geliyor.30 tane insanla beraber oluyorlar sonra bir güzel tamir ettiriyorlar sonra açmamış gül goncası gibi bir güzel evleniyorlar.senin suçun başından nikah geçmesi mi yani.Bu zihniyette bi insanla sakın evlenme.hele aileyi hiç söylemiyorum.ömür boyu kendini mutsuzluğa mahkum edersin.

evlilik piyango bileti gibi ya kazanıcan ya kaybedicen ya da amortiyle idare edicen
bazılarımız şanslı çıktı bazılarımız ise kaybetti görünüyor ,üzülme lütfen seninle alakalı değil hepimizin başına gelebilir
tatlım sana diyeceğim, sadece dua etmen allah gönlüne göre denk getirsin ,tez zamanda yuvanı kurup bebelerini büyütesin :)

Boşanmış insanlara ölümcül bir virüs taşıyormuş gibi davranan insanlardan nefret ediyorum .

"SANA BIR BASKASI DOKUNDU" çok fazla çirkin. Kendisi hiç kimseye dokunmadi mi ? Bakir mi ? Hem seviyorum ,hem eziyet ederim ,evlenince de ananı ağlatırım ,diyor ,uzak dur bu omurgasızdan ..

Ya arkadasım sen farkında musun bilmiyorum ama hep aynı tip adamları seçiyorsun.

Insanız biz mükemmel olmak zorunda Değiliz. Evlenmiş olmak kadar ayrılmış olmakta doğal. Neden toplum olarak bunu aşamıyoruz ?
Sen hele kariyeri olsn bi kadınsın. Bu kadar arabesk adamlarda ne buluyorsun.
Ne demek sana baskası dokundu !!!!

Birgün o da ayrılabilir. Hem o adam acaba kimlere dokundu ?
Bunu da sorgulamak Lazım.

Boşanmış olmanızı hayatınıza girecek kisinin ve ailesinin kabul edecegi bir" kusur" olarak görmekten ilk önce siz vazgeçmesiniz bence.
Bekar olan bir kisi daha önce evlilik yasamis biriyle evlenmek istemeyebilir bunu anlarım ama baştan bunu bilip ailelerle tanıştırmaya kadar olayı ilerletip " sana başkası dokundu" krizlerine girmesi tam bir dengesizlik..
Asla geri dönmeyin bu kişiye bir hata yapıp evlenseniz bile her olayda öünüze sürülecek daha önce evlenmiş olmanız.

Son düzenleme:
Hala bekar olduğun için çok şanslısın bu 3 adamla evlensende mutlu olamazdın.
İlla evlenmek şart mı anın tadını çıkar karşına elbet aradığın gibi biri çıkar.
Ben evliyim ama evlilik çok büyük yükmüş gerçekten seninle aynı yaştayım bazen keşke bekar olsaydım diyorum. Eşin iyi olsada ailesi, akrabaları hiç çekilmiyor bekarlık büyük nimet tadını çıkar asla acele etme.

Back