Eşimle ben. 4,5 sene oldu evleneli. O süreçte bir kere bile konusu açılmadi. Evlenmeden önce, söylediğimde, sadece anne ve babasına iletmişti(muhafazakâr bir aile). İtirazi olan şimdi itiraz etsin, evlenince tek kelime itiraz istemiyorum,dedi ailesine.Hiç sormadım ama sanırım kardeşi bile bilmiyor. Hiç kimseye söylemedik, gerek de duymadık,başka şehre yerleştik. Evliyken sadece bir banka işlemi sırasında eski soyadımi duydu, hiçbir şey söylemedi,takıldığını da sanmıyorum. Çok üstten bir şekilde bir kez sadece ,aklına bile gelmediğini ima etti,benim için de aynı şey geçerli. Biraz rahat bakmak lazım. Herkesin bir geçmişi var, çocuk da yoksa, bekar ve flört edip ayrılmış insanlardan çok büyük bir farkıniz yok, herkes tatile de gdiiyor,beraber gezip tozuyor, beraber kalıyor vs. Önce siz bunu kabul ederseniz karşınıza bu şekilde yansitirsaniz karşıdaki kisi de buna göre davranır. Ben ilk söylediğim zaman, kendi içimde bu boşanma konusunu hallettim, dedim; o da , farkındayım,dedi. Önce siz bunu kendi hesabınıza eksi olarak yazmamayi öğrenirseniz karşıdaki de size o şekilde davranır.