Bu yazdiklarinin hepsi yanlış ve cok dar perspektiften bakilarak yazilmis
Dunyaya daha genis bir gozle bakmani tavsiye ederim
Simdi yas olarak 30 oldugum icin rahatlikla yorum yapabilirim (eleştirine maruz kalmam en azindan 30 ol da gör diye)
Ben de yalniz yaşıyorum ve hayatimda kac yildir kimse yok, bu sehirde yalnizim ailem uzakta, cevrem de yok erkeklerle calisiyorum ama birkac komsu ve arkadas bana fazlasiyla yetiyor, hatta oyle ki evde yalniz kalmanin keyfi daha cazip geliyor. Evde kaldin laflarini duymuyorum çünkü insanlara bunu soyleme sansi bırakmiyorum ya da soylense de takmiyorum hee evde kalcam tabii sokakta mi kalayim diye geyige vuruyorum hic de canim yanmiyor gayet de rahatim. Birinin nikahina/kanatları altina girmeye gerek yok, kendi saltanatimda yasiyorum senin düşüncelerini cok ezik buldum gercekten. Kendini seven biri olarak sunu diyecegim ki:
Isrardan, kiyastan hoslanmam ve el ne dere cok takmam. Faturalarimi kirami o el mi ödüyor da hayatım hakkinda karar verebilsinler? bekar ve tek basina yasayan bir kadin olarak gayet de mutlu bir hayatim var sana da tavsiye ederim

ay gören de 30 degil de 45ine gelmis, menapoza girmek uzere oldugun icin hemen evlenip kendini cocuk dogurmak zorunda hisseden birisin sanir
Gercekten on sene sonra belki ben de böyle düşünürüm ama simdi daha genciz ya 30 yas sendromuna girmis, bu yas mevzuunu abartmissin gibi geldi
Bir de erkekler seni lütuf olarak görmeli, bu yasina kadar dogru insani beklemis diye :) erkek basima kakar mi demissin evet canim kakar çünkü sen boyle dusunuyorsun, dusunduklerin hayatini belirler - iyi düşün iyi olsun

Sen karsindakine "ben özgüveni düşük, azarlanmayi, hor gorulmeyi hak eden bir kadinim" enerjisini yayiyorsun bu yazdiklarinla aslinda
Bence ev kızı, calismiyor, bir cevresi yok. Cevreden de burada yazdığı gibi seyler duyuyor ister istemez onların soylediklerini kaniksamis, kendini evde kalmis görüyor
ne aci dimi guzel heyecanlarla, omur boyu mutlu olacagin hayaliyle kuruyorsun yuvani ama sonra geriye kalan yasadigin sıkıntılar oluyor

ufacik yaşadığın mutluluklar, acilarin yaninda solda sıfır kaliyor oyle degil mi?
Ben konu sahibinim dusuncelerini cok ince ve hastalikli buldum. Bu kadar detaylara takilirsa degil bu adamla, kimseyle mutlu olamaz. Bekar biri olsa, ilk aşık oldugu kiz kimdi, onu ne kadar sevdi, elini tuttu mu, öptü mü diye kurgular gibime geldi