Boşanmış Erkekle evlilik olur mu ?

adliyeden nasıl okunuyo evraklar verirlermi oyle hemen dosyayı
sanırım adamın izni olunca savunmalar okunabiliyor. daha önce sitede yapanı okumuştum. sitedeki avukat hanımlara sorsanız olur aslında. crazymother avukattı sanırım

Kesinliklee. Sorsan benim bosandigim zevat da annesi sebep oldu diyordu :KK70: alakasi bile yok.

Duygusal bakmani da anliyorum bu yeterince isinamamandan kaynaklaniyor olabilir insan isindi mi gozu bir seyi gormeyebiliyor cunku.
aslında yol yakınken dönmesi lazım. hangi erkek evet sebep bendim der. arkadaşımın tanıdığı eşine loğusalıkta yapmadığını bırakmadı evliyken. boşandı söylediği söz "sebep oydu, tek doğuran o mu sanki"

Aslında uzun hikaye, karşı taraf biraz değişik ruh halinde...Önce eşimle İzmir'de yaşamak konusunda karar vermişler, kendisi İstanbul'lu. Eşim ev almış, dekorasyon yapmış. Bu arada çocuk konusunda da anlaşmışlar 2 sene olmayacak diye,fakat evlendiklerinin 2. ayı hamile kalmış akabinde de İstanbul'a yerleşim diye baskı kurmaya başlamış. Ailesi de eşime baskı yapmaya başlayınca, evde kavgalar başlamış. En son tartışmada kayınvalidem yapmayın etmeyin diye araya girmiş , kadın kayınvalidemi dövmüş. Bu arada da, görüştükleri herkese "kayınvalidem para karşılığı erkeklerle beraber oluyor, kötü kadın" falan diye konuşmaya başlamış. Kayınvalidem emekli öğretmen bu arada :) Kayınpederim emekli hakim :) En son ipler kopuyor ve eşim dava açıyor. 2 sene sürüyor boşanma davası ve ayrılıyorlar. Kayınvalidem hakaret davası açarak yüklü bir tazminat aldı, onu da bir kuruma bağışladı.

Kızına gelince, ben eşimle tanıştığım zaman "senin için önemli ne varsa benim içinde önemlidir" diyerek çıkmıştım bu yola. Kızı da bizim değerlimiz, ilk başlarda gelip gidiyorda en son karşı taraf yine bir sorun çıkartıp araya zaman girince , geçtiğimiz Şubat ayında velayeti eşim aldı. Benimde 19 aylık kızım, abla-kardeş büyüyorlar. Ben hayatta sorun aramak yerine, var olan şeylerden mutluluk çıkartmayı seviyorum. Eşim kızlarıyla mutlu, o mutluysa bende mutluyum, ben mutluysam evlatlarımda mutlu. 3 günlük dünyada huzursuzluk aranırsa illa ki bulunur, mutluluğu kovalamak en güzeli. Allah herkesin yuvasına huzur versin.
bravo sizi çok taktir ettim o evlatta size bir emanettir Allah yardımcınız olsun

Oyle
Ayy valla dayim bir evlendi esinden ayrildi 2. Yi bi aldi askimdan geberiyo sanki lise cocugu gibi bisey oldu bi de ilk ebliliginden cocugu bile var ama 2.ye asik ne yaparsa yapsin gormezden geliyor
biri bana denk gelir mi Allahim.
Benide deliler gini seven saugi duyan bir esim olur mu?
Olursada ben görur muyum.
Ah nerdee bize hep odunlar dûser..:KK61:

Simdi
Merhaba herkese. Ben maalesef yuva kurup bebek yapma konusunda geç kalmış biriyim. Yaş 30 oldu ve yalnız yaşlanmaktan, ölmekten korkmaya başladım. Yaşın ilerlemesinin bir dezavantajı şu oldu: hiç evlenmemiş bekar erkek yok artık. Yalnız ölmekten korktuğum için, komşumuzun benimle boşanmış 38 yaşında mühendis olan bir erkeği tanıştırmasına evet dedim. Geçen gün görüştük. Ve ben karmakarışık oldum arkadaşlar. Oturur oturmaz zaten hemen ilk evliliğinin neden bittiğinden bahsetti, eski karısının ailesi çok karışmış ondan bitmiş, çocuğu yok. Ama ben bir tuhaf oldum. Sonuçta bu adam geçmişte bir kadını sevmiş, öyle çok sevmiş ki o kadına nikah kıymış, o kadını nikahının altına kanatlarının altına almış, korumasına almış. O kadınla bir gelecek düşlemiş, onu öpüp okşamış, yatağına almış.

Tamam evlilik yürümemiş olabilir ama bütün bu heyecanları yaşamış onunla, düğün heyecanını yaşamış, gelinliğiyle almış onu evine götürmüş.. İşte hep bunlar aklıma geldi kötü hissettim. Bir de kendimi ezik hissettim, sonuçta adam evliliği deneyimlemiş benimle olursa 2. turunu yapmış olacak bense erişemedim. Eğer hiç evlenmemiş olsa ama geçmişinde sevgilileri olmuş olsa bunu dert etmezdim, sonuçta bana nikah kıyacaksa kazanan ben oluyorum, "eskileri sevmemiş ki evlenmemiş" diye düşünürüm ama işin içinde eski eş olunca, evlilik olunca, düğün olunca içim çok acıyor. Görücü usulü tanıştığım boşanmış adamda böyle hissediyorsam, gerçekten aşık olsam nasıl olur kimbilir. Gerçi 30'dan sonra olmaz artık aşk meşk.Burda illa ki vardır boşanmış adamla evlenen bayanlar sormak istiyorum, bu duyguları yaşadınız mı, yaşadıysanız nasıl aştınız ? Eşinizin geçmişinde eski eş olması gerçeğiyle, bu kıskançlıkla nasıl başa çıktınız ? Siz gelinlik heyecanı yaşarken adam için 2. defa oluyor ve sönmüştür heyecanı, bu içinizi acıttı mı ? Sizin ilk evliliğinizken onun 2. karısı olmak nasıl bir his ? Hiç başınızıa kaktımı şaka olsa da "ben almasam evde kalırdın, ben sonuçta evliliği tattım" diye ?

İhtiyacım var görüşlere. Adam iyi birine benziyor ama bu düşünceleri atamıyorum.Öte yandan evlilik için belki de son şansım bu adam,son çırpınışlarım evlilik için yaş 30.
En bunlari yazinca ben kendimi kotu hissettim ya.
Bende bosanmis biriyim.
Mesela bekar biriyle evlensem acaba oda mi senin gibi dusunur.
Ama bence anlasmak onemli birinvi ikinci ne onemi var canim.

Simdi

Bende bosanmis biriyim.
Hemde bunlar kafaya takilacak seylee degil.
Yaa 30 olduysa nolacak canim 40 degilya.
Hemde tanidigim birisi var bekar kadin bosanmis hatta iki cocugu olan biriyle evlendi bunda bir sakinca yokki..
Bu k.k da da cok var boyle .
Yani seni sevsin sana saygi duysun gerisi bos evlenmis veya bekar bunlar boş is onemli olan ahlak kisilik.
Ama sana laf sokmasina musade etme.

Lütfen bu kafar ezik olmayın. Ben almasaydım evde kalırdın lafını aklına bile getiremesin. Siz bunu düşürseniz onunda aklına sokarsınız. Ne münasebet 30 yaşındasınız daha gören duyanda 50-60 yasındasınız sanar.

Simdi

Bende bosanmis biriyim.

Üzülmeyin konu sahibinin düşüncelerine de takilmayin
çünkü onun düşünceler bayagi değişik
30 yaşındaki kadınları Tabakta kalan son çerezlere benzeten birinin ne düşündüğüne bakmayın
İnşallah mutlu olacağınız biriyle tanisirsiniz
İnanıyorum herkesin bir kismeti var er geç karşınıza cikar

Konuyu gördükçe düşünüyorum kimdi bu üye diye eski konularına bakıp hatırladım. Senin dertli simge diye başka bir üyeliğin vardı ana fikri aynı olan konular açsan da o üyeliğinde verdiğin bilgilerle bu üyeliğindekiler tutmuyordu falan. Fake misin sen yoksa sosyal deney mi yapıyorsun kız :KK45:

Üzülmeyin konu sahibinin düşüncelerine de takilmayin
çünkü onun düşünceler bayagi değişik
30 yaşındaki kadınları Tabakta kalan son çerezlere benzeten birinin ne düşündüğüne bakmayın
İnşallah mutlu olacağınız biriyle tanisirsiniz
İnanıyorum herkesin bir kismeti var er geç karşınıza cikar
Cok sagol canim ya.
Rabbim benim yuzumu guldurecek birini ins. Çikararir karşima..

Konuyu gördükçe düşünüyorum kimdi bu üye diye eski konularına bakıp hatırladım. Senin dertli simge diye başka bir üyeliğin vardı ana fikri aynı olan konular açsan da o üyeliğinde verdiğin bilgilerle bu üyeliğindekiler tutmuyordu falan. Fake misin sen yoksa sosyal deney mi yapıyorsun kız :KK45:
Vay beee! Masallah seviyorum bu akilli kk kadinlarini :)
Ben de dunden sonra yazılanları okurken diğer yandan da konu sahibi kac sayfadir yazmadi acaba fake mi diyesim gelmişti ki yorumunuzu okudum

Vay beee! Masallah seviyorum bu akilli kk kadinlarini :)
Ben de dunden sonra yazılanları okurken diğer yandan da konu sahibi kac sayfadir yazmadi acaba fake mi diyesim gelmişti ki yorumunuzu okudum
Bi de dili güzel kullanıyor, kezbanımsı cahilce şeyleri araya güzel serpiştiriyor, bence sosyal deney :D

Bi de dili güzel kullanıyor, kezbanımsı cahilce şeyleri araya güzel serpiştiriyor, bence sosyal deney :KK70:
Evet haklisin
"Tabakta kalan son çerez" " evde kaldim" "zafer kazanmak" falan
O kadar ezildikce eziliyor ki "aman Allahim böyle bir kadin kaldi mi hem de 30 yasinda" diye düşünüyor insan

Merhaba herkese. Ben maalesef yuva kurup bebek yapma konusunda geç kalmış biriyim. Yaş 30 oldu ve yalnız yaşlanmaktan, ölmekten korkmaya başladım. Yaşın ilerlemesinin bir dezavantajı şu oldu: hiç evlenmemiş bekar erkek yok artık. Yalnız ölmekten korktuğum için, komşumuzun benimle boşanmış 38 yaşında mühendis olan bir erkeği tanıştırmasına evet dedim. Geçen gün görüştük. Ve ben karmakarışık oldum arkadaşlar. Oturur oturmaz zaten hemen ilk evliliğinin neden bittiğinden bahsetti, eski karısının ailesi çok karışmış ondan bitmiş, çocuğu yok. Ama ben bir tuhaf oldum. Sonuçta bu adam geçmişte bir kadını sevmiş, öyle çok sevmiş ki o kadına nikah kıymış, o kadını nikahının altına kanatlarının altına almış, korumasına almış. O kadınla bir gelecek düşlemiş, onu öpüp okşamış, yatağına almış.

Tamam evlilik yürümemiş olabilir ama bütün bu heyecanları yaşamış onunla, düğün heyecanını yaşamış, gelinliğiyle almış onu evine götürmüş.. İşte hep bunlar aklıma geldi kötü hissettim. Bir de kendimi ezik hissettim, sonuçta adam evliliği deneyimlemiş benimle olursa 2. turunu yapmış olacak bense erişemedim. Eğer hiç evlenmemiş olsa ama geçmişinde sevgilileri olmuş olsa bunu dert etmezdim, sonuçta bana nikah kıyacaksa kazanan ben oluyorum, "eskileri sevmemiş ki evlenmemiş" diye düşünürüm ama işin içinde eski eş olunca, evlilik olunca, düğün olunca içim çok acıyor. Görücü usulü tanıştığım boşanmış adamda böyle hissediyorsam, gerçekten aşık olsam nasıl olur kimbilir. Gerçi 30'dan sonra olmaz artık aşk meşk.Burda illa ki vardır boşanmış adamla evlenen bayanlar sormak istiyorum, bu duyguları yaşadınız mı, yaşadıysanız nasıl aştınız ? Eşinizin geçmişinde eski eş olması gerçeğiyle, bu kıskançlıkla nasıl başa çıktınız ? Siz gelinlik heyecanı yaşarken adam için 2. defa oluyor ve sönmüştür heyecanı, bu içinizi acıttı mı ? Sizin ilk evliliğinizken onun 2. karısı olmak nasıl bir his ? Hiç başınızıa kaktımı şaka olsa da "ben almasam evde kalırdın, ben sonuçta evliliği tattım" diye ?

İhtiyacım var görüşlere. Adam iyi birine benziyor ama bu düşünceleri atamıyorum.Öte yandan evlilik için belki de son şansım bu adam,son çırpınışlarım evlilik için yaş 30.

nişanlımın 2. evliliği olacak benimse ilk. ilk başlarda sizin düşündüğünüz şeylere takılmıştım ilk hevesi olur mu acaba diye ama boşuna takmışım kafaya benden daha heyecanlı üstelik bütün hazırlıkları eksiksiz planlıyor. o da ilk kez evlenecek gibi davranıyor bana duyduğu sevgi ve saygıdan dolayı.

bu arada ben 27 o 33 yaşında. 30 yaşında kendinizden çok büyükmüş gibi bahsetmişsiniz , bu yaştan sonra aşk meşk olmaz falan demişsiniz ama yanlış düşünüyorsunuz. birincisi yaşınız büyük değil ikincisi aşkın yaşı mı olur hiç ?:KK200: atın bu düşünceyi kafanızdan. artık evlenmem gerekli deyip evliliği gereklilik olarak görüp o şekilde adım atarsanız pişman olabilirsiniz ilerde. karşınızdaki insana sevginizi saygınızı veremezseniz ikinize de yazık olur.

Back
X