Boşanmış çocuklu kadın ve bekar erkek sorunsalı

😂Anladm sizi ama herkes farklı işte evlilik değil tabi fakat sevmek sevilmek isterim bence bu insanın fıtratında olan bisey
Kız boş sevmek.. 3 5 sene sonra öküz çıkıyor heriflerin içinden.. Ben 40 yıl çok romantiktir çok sevdi beni diyen bir kadın görmedim bu kadar yaşımda..

Henüz erken diye düşünüyorum. Kafanı toplamak ve ne isteyip ne istemediğini anlamak, bilmek önemli.
Boşandın ve çocuğun var diye kusurlu veya suçlu değilsin ki, illa ki senin de beklentilerin ve kriterlerin olacaktır.
"Karşımdaki beni kabullensin" diye bakmak kökten yanlış ayrıca. Realist olalım ama kendimize karşı acımasız da olmayalım, önce bu bakış açını değiştir derim.
Ne güzel yazmissiniz .Size bişey soyliyeyim mi iş çevrem akrabalarım tarafından o kadr tuhaf karşılanıyorum ki .Ben dış gorunus önemli bekarda olsa yapamam diyince sen bosandin ve çocuğun var birde bunları arayamazsin cümlelerini duyuyorum ama umrumda mı tabiki hayır .Kendimi asla eksik hissetmiyorum

Burada çocuklu adamlarla ilişki yaşayan kızlara ne söylüyorsak size de aynısını söyleyeceğim maalesef.
Çocuksuz biri sizi anlayamaz zannımca. Kabul etmemesi de normal, çünkü babalık hissini tatmamış hiç. İlkleri beraber tatmak istiyor olabilir. Bir de çocuk sorumluluk demektir. Evlenir evlenmez ya da ilişki başlar başlamaz her şeyi çocuğa göre düşünmek vs. yorucu gelebilir.
Bekarları değil de çocuğu olanları bir deneyin derim, şans verin bir bakalım.
Bosanmis denk gelmiyor bekar hep karşıma çıkanlar 😂sorumluluk kısmında haklısınz korkutur sanırım

Çocugumla boşandım. İkinci evliliğimi yaptım.
Önceliğim çocuğuma değer versin. benim kadar çılgın birisi olsun. Değişik fikirlere açık olsun. Birlikte konuşabilelim gibi gibi şeylerdi...
Çok şükür istediğim gibi birisi ile evlendim. Fakat bekarken beni taniyan birisi ile görüşmek hiç aklıma gelmedi. Süreç içerisinde eşimle tanıştım..boşanmamin 10. Yi li gibi evlendim.

Ne güzel yazmissiniz .Size bişey soyliyeyim mi iş çevrem akrabalarım tarafından o kadr tuhaf karşılanıyorum ki .Ben dış gorunus önemli bekarda olsa yapamam diyince sen bosandin ve çocuğun var birde bunları arayamazsin cümlelerini duyuyorum ama umrumda mı tabiki hayır .Kendimi asla eksik hissetmiyorum
Hayır tabii ki, illaki isteklerin ve kriterlerin olacak, ne münasebet.
Tabii ki dış görünüş öncelik olmamalı, evlilik için çok daha fazlasının gerektiğini sen de biliyorsun ama insan yanında görüntü olarak da hoş biri olsun isteyebilir, bunda tuhaf bi şey yok.

Bekar birinin çocuklu biriyle olmak istememesi hiç gücenilcek, kızılacak bir şey değil bence. Aynı yerlerde değilsiniz hayatta, öncelikleriniz başka. Hatta bir heyecanla kabul edebilir gibi gelip sonra yan çizmekten çok daha iyi ama şu var ki eğer istemiyorsa en başından net bir şekilde istemiyorum denmeli. Çocuğun olmasaydı olurdu ıvırdı zıvırdı çakallığa giriyor. Muhabbet kesilmeli bu insanla. Olsa da ilerde çok canınızı sıkar.

Çok iyi düşünün kendi adıma değil ama ikinciye evlenip çocuğu olup (bekar bir erkekle evlenip)çocuğunu bir türlü kabul ettiremeyen tekrar aynı sürece giren arkadaşlarım var yada bekar erkekler görüşüp görüşüp asla evlenmiyor bu duruma yakınanlarda var tercih sizin çok erken çocuğunuzu büyütün sonra evlilik düşünün derim
Sağ olun yorum için fakat görüşülüp görüşülüp demişsiniz ya, ben ona müsade etmem çünkü bu biraz kendini kullandrmak kendini kandirmak gibi geliyor bana.

Ben kendimi karşı tarafın yerine koydum. Türkiye de yaşıyoruz sonuçta bekar bir erkek sizinle ciddi düşünse hemen ailesi karşısına çıkacak. Mutlaka buna karşı duracak insanlarda var ama zor. Birde iki yaş zor bir dönem çocuklarda, çocuğunuzu azarlasa yada yüksek sesle konuşsa karşınızdaki kişi siz nasıl davranacaksınız acaba? Baba olmadan o tahammül seviyesine erişmek zor çünkü. Dış görüşüne önem vermenizde hiç bir sakınca yok ama karakterde aynı derece önemli. İkisini de aynı bünyede bulmak çok çok zor.

Ah Rutky, eski esinle de yakışıklı olduğu için evlendin bir nevi, ne oldu peki sonuç?

Dış görünüşe önem verebilirsin ama bunun takıntı boyutunda olması normal değil. Buradan gidersen yine sağlıklı bir karar vermeme ihtimalin yüksek.

Çocuk konusunda da haksız sayılmazlar. Biz burada çocuklu erkekle evlenmek isteyen çocuksuz kadınlara hep olumsuz yorum yapıyoruz, sorumluluğu, sıkıntısı fazla olur, ne gerek var diye. Aynı şey erkekler içinde geçerli.
Evlilik yapmış, çocuğu olan erkekler daha doğru bir tercih olabilir denklik açısından.

Bekar birinin çocuklu biriyle olmak istememesi hiç gücenilcek, kızılacak bir şey değil bence. Aynı yerlerde değilsiniz hayatta, öncelikleriniz başka. Hatta bir heyecanla kabul edebilir gibi gelip sonra yan çizmekten çok daha iyi ama şu var ki eğer istemiyorsa en başından net bir şekilde istemiyorum denmeli. Çocuğun olmasaydı olurdu ıvırdı zıvırdı çakallığa giriyor. Muhabbet kesilmeli bu insanla. Olsa da ilerde çok canınızı sıkar.
Evet işte hep bir açık kapı bırakıyor

Ben kendimi karşı tarafın yerine koydum. Türkiye de yaşıyoruz sonuçta bekar bir erkek sizinle ciddi düşünse hemen ailesi karşısına çıkacak. Mutlaka buna karşı duracak insanlarda var ama zor. Birde iki yaş zor bir dönem çocuklarda, çocuğunuzu azarlasa yada yüksek sesle konuşsa karşınızdaki kişi siz nasıl davranacaksınız acaba? Baba olmadan o tahammül seviyesine erişmek zor çünkü. Dış görüşüne önem vermenizde hiç bir sakınca yok ama karakterde aynı derece önemli. İkisini de aynı bünyede bulmak çok çok zor.
Nasıl haklısınız bende yirmi dokuz yaşımda ikisine aynı bünyede rastlayamadım henüz .

Ah Rutky, eski esinle de yakışıklı olduğunu için evlendin bir nevi, ne oldu peki sonuç?

Dış görünüşe önem verebilirsin ama bunun takıntı boyutunda olması normal değil. Buradan gidersen yine sağlıklı bir karar vermeme ihtimalin yüksek.

Çocuk konusunda da haksız sayılmazlar. Biz burada çocuklu erkekle evlenmek isteyen çocuksuz kadınlara hep olumsuz yorum yapıyoruz, sorumluluğu, sıkıntısı fazla olur, ne gerek var diye. Aynı şey erkekler içinde geçerli.
Evlilik yapmış, çocuğu olan erkekler daha doğru bir tercih olabilir denklik açısından.
Tahin helva bak dış görünüş yorumunda haklısın fakat artk eskisi gibi düşünmüyorum onun beraberinde karakter de çok önemli . Fakat burda biraz karşı tarafta suç buluyrm bunları söyleyip açık kapı bırakmakta doğru bişey değil

Tahin helva bak dış görünüş yorumunda haklısın fakat artk eskisi gibi düşünmüyorum onun beraberinde karakter de çok önemli . Fakat burda biraz karşı tarafta suç buluyrm bunları söyleyip açık kapı bırakmakta doğru bişey değil
Açık kapı falan olmamalı senin için. Oğlunun varlığıyla ilgili en ufak bir olumsuz yorum senin için tüm kapıları kapatmalı. Sen niye oğlunla ilgili olumsuz yorum yapan biriyle görüşmeye devam ediyorsun? Ekstra bir durumu olan ve ona göre hareket etmesi gereken sensin.

Cocuklu olup bekar insanlarin bu durumu sorun etmesini garip ya da tuhaf karşilayanlar da bana garip geliyor. Bekarliktan direkt cocuklu hayata atlamak kolay değildir hele ki o cocuk kendi cocugu değilse. İnsanlar yeri geliyor kendi cocugundan yoruluyor. Cocugunuzla siz ilgilenirsiniz elbet bakimi vs ama ne olursa olsun cocuklu bir hayat olmuş oluyor.

Buraya konu açan bekar olup cocuklu adamla görüşen kadinlara da ayni şekilde yorum yapiyorum. Herkesin kaldirabilecegi bir şey değil, durust olup istememeleri evlendikten sonra sorun cikmasindan daha iyi.

Farkında mısın bilmem ama boşandığın adamı da bu zihniyet ile seçmiştin. Eğer akıllanmazsan , alman gereken dersi almazsan hayat aynı şeyleri sana tekrar tekrar yaşatır bilmiş ol. :KK66:
Onun an tek odak noktam oydu fakat şu an karakterin de onunla aynı derecede olmasının ne kadr onemli olduğunun bilincindeyim.Uslubunuz çok itici.

Cocuklu olup bekar insanlarin bu durumu sorun etmesini garip ya da tuhaf karşilayanlar da bana garip geliyor. Bekarliktan direkt cocuklu hayata atlamak kolay değildir hele ki o cocuk kendi cocugu değilse. İnsanlar yeri geliyor kendi cocugundan yoruluyor. Cocugunuzla siz ilgilenirsiniz elbet bakimi vs ama ne olursa olsun cocuklu bir hayat olmuş oluyor.

Buraya bekar olup cocuklu adamla görüşen kadinlara da ayni şekilde yorum yapiyorum. Herkesin kaldirabilecegi bir şey değil, durust olup istememeleri evlendikten sonra sorun cikmasindan daha iyi.
Yok dürüst olup istememektn ziyade beyefendi hep bı açık kapı bırakıyor arada yazıp yokluyor hayatımda biri var mı diye .Ben inanmıyorum oyalama gibi geliyor bu açık kapılar bana

X