Boşanmış çocuklu kadın ve bekar erkek sorunsalı

Demek istediğinizi anladm sizin gibi iyi niyetle yorum yapanlar belli oluyr art niyetle kıskançlıkla yapanlarda çok belli oluyr çok değil iki üç kişi zatn.Oyle bı izlenim oldu ki sanki ben bekar istyrm hayr tam tersi boşanms ve çocuklu isterm beğeneym anlasaym evladımı sevsin benim için önemli olanlar yalnzca bunlar .Gerçi yaklaşan adam bile böyle yaklasyrsa insanlara sasrmamsk lazm 😏aynı okulda gorev yaptğm bekar bir hoca Baya uğraşti Beş altı ay kadr yalvarmalar yakamdan dusmemeler. En son istemyrm,seni beğenmyrm yakamdan düş cümlesini duyunca gözü dönüp sen dulsun çocuğun var ,ben bekarim seni böyle kabul edyrm nankör o istediklerin seni asla kabul etmyck asla mutlu olamayacksn cümlelerini ve beraberinde tonla bedduayi duydum .Yani demem o ki şuursuz adam bekar diye kendini nasıl üstün goruyr bizim toplumun kafa yapısı bu buradaki yorumlara da sasrmamak lazım .
Ayyy herif ne kadar ahlaksızmış ya. Ağzı zehir dolu pislik. Sevip evlensen inan kavgada duyardın bu cümleleri. B*kunda boğulsun böyleleri.

bir daha da sizi tehdit eder gbi konuşursa bana attığın yalvarış msjlarını herkese okuturum tacizden de dava açarım diye iyice korkutun. Hoş tacizcilerin bir devlet madalyası eksik ama olsun . Diş göstermek lazım ki diş geçiremesin.
Etmez ins etmez canmdan bezdirdi varya küfür edesim geliyr neyse

Ayyy herif ne kadar ahlaksızmış ya. Ağzı zehir dolu pislik. Sevip evlensen inan kavgada duyardın bu cümleleri. B*kunda boğulsun böyleleri.
Birde bişey dycm Allah affetsin fakat midem bulandı yani zaten hoslanmyrdum fakat iyice bitti gözümde karısı değilim, sevgilisi değilim, hicbiseyi değilim gram ümit vermemism girdiği tripler beni tiksindirdi.

Birde bişey dycm Allah affetsin fakat midem bulandı yani zaten hoslanmyrdum fakat iyice bitti gözümde karısı değilim, sevgilisi değilim, hicbiseyi değilim gram ümit vermemism girdiği tripler beni tiksindirdi.
Var böyle herifler. Kendi kendilerine gelin güvey olup , gerçeklerle yüzleşince çirkefe bağlayan. Kuduz köpek gibi saydırmış...

Bakın haklısınız fakat önceki sayfada yazdım kişi şu an bildiği halde arada yazıp yokluyor hayatımda biri var mı diye .Bu durum üzüyor beni .Aslında en başta konusmamam gorusmemem gerekti diye dusunuyrm artık.Çünkü diğerleriyle konuştuk yalnzca ,fakat onunla görüştük te yıllar sonra tabi ki bu etkiledi beni.
Hem çocuğunuzu istemeyip ( ki hakkı istemeyebilir burada ona laf atmıyorum.) Hem de arasıra hala sizi yoklayan adama kapıyı bir daha açmamak üzere kapatın bence.

Evet .Ben onun arkadaşlığını çok sevdim arkadaşlığımız da belli seviyedeydi zaten.Hep söyledim buna şimdi olmuyor sonra da olmycak bir ihtimal bile yok diye sanrm milyarlarca kez syledim.Bu tamam kabul ettim dyp etrafinda arkadaş ayağına dolanıp içinden sevmeye umutlanmaya devam etmiş .Bana başta yeni Boşandn ondan kabul etmysn beni hazır değilsin dyrdu yoo hiç ilgisi yok dedim de kafa basmadi işte 😏şimdi tatil öncesi bir dizi bedduasıni etti ins artk karsima çıkmaz okul açılınca .Gram ümit vermemism hesap soryr manyak birde dyr ki sen sozelcisn ben sayısalcym ya kafalarimiz farklı çalsyr ondan kabul etmyrsun beni ve bu adam öğretmen😏kendinden hoslanmadiğim ihtimali niye düşünmedi diycemde işine gelmedi galiba . Şikayet faln o olaylara hiç grmedim okulda rezillige gerek yok .
Valla ne diyeyim, elinle koymuş gibi buluyorsun bu dağ ayılarını. Ama bizim fikrimizle bu dağ ayısının b.k beynini bir tutman gücendirdi. Ben boşansam çocuksuz adam istemem. Erkekler kendi çocuğuna bakmıyor, boşanınca çocuktan da boşanıyor, 500 TL nafaka vermemek için 20 bin TL avukata bayılıyor. Böyle bir durumda en azından çocuklu adam olsun ki empati yapsın hiç yoktan derim burdaki birçok kadın gibi. Ama bu dağ ayısının fikri çok başka, ağam lutfetmiş kabul etmiş çocuğunu baksen ya. Ağzının ortasına furmak vardı.

Valla ne diyeyim, elinle koymuş gibi buluyorsun bu dağ ayılarını. Ama bizim fikrimizle bu dağ ayısının b.k beynini bir tutman gücendirdi. Ben boşansam çocuksuz adam istemem. Erkekler kendi çocuğuna bakmıyor, boşanınca çocuktan da boşanıyor, 500 TL nafaka vermemek için 20 bin TL avukata bayılıyor. Böyle bir durumda en azından çocuklu adam olsun ki empati yapsın hiç yoktan derim burdaki birçok kadın gibi. Ama bu dağ ayısının fikri çok başka, ağam lutfetmiş kabul etmiş çocuğunu baksen ya. Ağzının ortasına furmak vardı.
Valla kendi buldu katip ben boşandıktan sonra okul değstrince orada karşılaştık bununla .Ben sen ve senin gibi bana düzgünce yorum yapan herkesin fikrine saygı duydum düzgünce cevap verdim.Yalnzca bı iki kisi var aşırı kötü kalpli olan hartlyrm önceki sayfalarda hem çocuklusun hem de bekarlardan bekar beğenmyrsun diyeni hele bir iftiracı terbiyesiz vardı onun ismini anmak istemiyorum Allah'a havale ettim .Ama ne yalan soyliyim şu düşüncem var iyi insanların kaldığına inanmak istiyrm ,yani beni severse kişi niye çocuğumu sevmesin diye dusunuyrm belki çok saf bir düşünce bilemycm 😬

Son düzenleme:
Valla kendi buldu katip ben boşandıktan sonra okul değstrince orada karşılaştık bununla .Ben sen ve senin gibi bana düzgünce yorum yapan herkesin fikrine saygı duydum düzgünce cevap verdim.Yalnzca bı iki kisi var aşırı kötü kalpli olan hartlyrm önceki sayfalarda hem çocuklusun hem de bekarlardan bekar beğenmyrsun diyeni hele bir iftiracı terbiyesiz vardı onun ismini anmak istemiyorum Allah'a havale ettim .Ama ne yalan soyliyim şu düşüncem var iyi insanların kaldığına inanmak istiyrm ,yani beni severse kişi niye çocuğumu sevmesin diye dusunuyrm belki çok saf bir düşünce bilemycm 😬
Peki neden çocuksuz erkek? Çocuklu olsa olmuyor mu? Hep mi çocuksuz denk geliyor?

Demek istediğinizi anladm sizin gibi iyi niyetle yorum yapanlar belli oluyr art niyetle kıskançlıkla yapanlarda çok belli oluyr çok değil iki üç kişi zatn.Oyle bı izlenim oldu ki sanki ben bekar istyrm hayr tam tersi boşanms ve çocuklu isterm beğeneym anlasaym evladımı sevsin benim için önemli olanlar yalnzca bunlar .Gerçi yaklaşan adam bile böyle yaklasyrsa insanlara sasrmamsk lazm 😏aynı okulda gorev yaptğm bekar bir hoca Baya uğraşti Beş altı ay kadr yalvarmalar yakamdan dusmemeler. En son istemyrm,seni beğenmyrm yakamdan düş cümlesini duyunca gözü dönüp sen dulsun çocuğun var ,ben bekarim seni böyle kabul edyrm nankör o istediklerin seni asla kabul etmyck asla mutlu olamayacksn cümlelerini ve beraberinde tonla bedduayi duydum .Yani demem o ki şuursuz adam bekar diye kendini nasıl üstün goruyr bizim toplumun kafa yapısı bu buradaki yorumlara da sasrmamak lazım .

Ay cok guldum. Ama bu davranisin bosanmis olmanizla alakasi yok bence. Erkek egosu. Benim de bekarken basima geldi benzeri. Ayni okulda calistigim ogretmen kendisini kabul etmeyince sacma sapan sekilde konusmustu, egosuna reddedilmeyi yediremedigi icin.

Ay cok guldum. Ama bu davranisin bosanmis olmanizla alakasi yok bence. Erkek egosu. Benim de bekarken basima geldi benzeri. Ayni okulda calistigim ogretmen kendisini kabul etmeyince sacma sapan sekilde konusmustu, egosuna reddedilmeyi yediremedigi icin.
Dmi ya inan o kadr cirkeflesti ki mide bulantimı bin kat daha arttrdi 😏

Merhabalar
Cok fazla yorum yapılmış çoğunu okumaya çalıştım
Ben de geçen yıl boşandım kötü bir şekilde bitti evliliğim 4 yaşında da bir kızım var
Sizin yaşadığınız endişelerin hepsini ben de yaşıyorum görüşmek isteyen birkaç kişi oldu ama hersey cok taze olduğu icin ben kabul etmedim
Ben de öğretmenim bu arada :)
Bizim icin en iyisi denklik olacak ben de öyle düşünüyorum boşanmış ve çocuklu bir es adayı ilerideki sorunları da daha aza indirgeyecektir diye düşünüyorum
Hı yok mu derseniz bunun örnekleri cok bekar erkek çocuğu olan kadın gibi
Ama riske atmaya değer mi bilmiyorum
Bu arada bu platform hem cok rahatlatıcı hem de insanı cok strese sokan bir platform ben çözemedim herkes basına gelmeyince rahat rahat yazabiliyor
Umarım bundan sonrası biz acı çeken kadınlar icin güzel olur hayırlı insanlar çıkar karşımıza

Bana tuhaf gelmedi.
Bekar bir erkek cocuklu bir kadinla yapamayabilir. Hatta yuksek ihtimalle yapamaz.
Suan dediğiniz gibi evlenmeyi dusunmek için cok erken. İlerleyen zamanda şartlarınıza uyan biri çıkacaktır karşınıza.

Yani bu çok kişisel bir tercih. Kimseyi çocuklu kadın istemiyor diye yargılayamazsınız. Bakın kadın erkeği geçtim ben çocuğu olan biriyle evlenmeyi düşünmezdim. Eskiden sevsem de değer versem de düşünmezdim çünkü kendimi çocuklu biriyle evlenecek kadar fedakar bulmuyorum veya bunu kendime yapmak istemezdim. Ben o müsamahayı gösteremeyeceğimi biliyorsam o günahsız sabiye de yazık benim yapacağım evliliğe de yazık. O yüzden önerim denginiz kişilere veya en azından bunu problem etmeyecek kişilere şans verin.

Arkadaslar merhaba .Konularımı bilenler bilir bir sene oldu boşanalı ve iki yaşında bi oğlum var .Uzun zamandır girmiyordum konuda acmadm bu geçen zaman zarfında.Konuya gelecek olursak boşandıktan sonra ,evlilik öncesinde konuştuğum kişilerden yazanlar oldu. İki üç kişi dört sene öncesi eski eşimi tanımadan önce konuştuğum insanlardı hatta biriyle yüz yüze görüştük.Tabi hiçbiri evlenmemiş geçen dört beş senelik süre zarfında .Konuşuluyor boşanmam öğrenilince "sıkıntı yok ,gorusuruz, zaten olgunlaştık belki herşey daha güzel farklı olur" cümlelerini duyuyorum fakat oğlum olduğu öğrenilince üç yuz altmış beş derece dönüyorlar .Arada bı iki kişi oldu oğlumla da tanımak isteyen olumsuz bakmayan tabi yine bekar onlara da ben ısınamadm beğenmedim .Yüz yüze görüştüğümüz kişiyle mesela görüştük gayet güzel geçti ara ara konuşmalarda oluyr fakat adam bı türlü oğlumu kabul edemiyor .O dillendirmesede ben bunu hissedyr anlıyorum .Bir kere de üstü kapali söyledi tek problem çocuğunun olması diye ki bu kişi gecmiste çok değer verdiğim bir insandı.Henuz çok erken biliyorum evliliğe hazır da değilim fakat tabiki düzgün bir ilişkim olsun isterim .Bu hep böyle mi gidecek diye dusunuyrm bazen .Tamam kendim de kolay bir insan olduğumu iddia etmyrm dış görünüş odaklıym takıntı derecesinde oğluma ılımlı bakan insanları da ben beğenmeyip şans vermiyorum .İlla bekar olsun gibi bir dusuncem de yok boşanmış çocuğu olan bir insan daha çok isterim hatta fakt dediğim gibi durum bu.Neyse çok uzattım kızlar hepinizin yorumları çok değerli benim için .Özellikle benim durumumda olup ,aynı yollardan geçip mutlu olanlar da yorum yaparlarsa çok sevinirim :)
Niye evliliğe odaklandiniz ki yeni bosanmisken
Bı salın kendinizi

yanlis anlamayin ama cok erken degilmi bide evlenmeden onceki adamlar sizi hemen nerden bulmus ne ara bulustunuz bence ilgi sevgi istiyorsunuz ama lütfen acele etmeyin. Buyuk konusmuyorum asla tabiki evleneceksiniz tekrar anne olucaksiniz ama cok erken geldi bana.

Merhabalar
Cok fazla yorum yapılmış çoğunu okumaya çalıştım
Ben de geçen yıl boşandım kötü bir şekilde bitti evliliğim 4 yaşında da bir kızım var
Sizin yaşadığınız endişelerin hepsini ben de yaşıyorum görüşmek isteyen birkaç kişi oldu ama hersey cok taze olduğu icin ben kabul etmedim
Ben de öğretmenim bu arada :)
Bizim icin en iyisi denklik olacak ben de öyle düşünüyorum boşanmış ve çocuklu bir es adayı ilerideki sorunları da daha aza indirgeyecektir diye düşünüyorum
Hı yok mu derseniz bunun örnekleri cok bekar erkek çocuğu olan kadın gibi
Ama riske atmaya değer mi bilmiyorum
Bu arada bu platform hem cok rahatlatıcı hem de insanı cok strese sokan bir platform ben çözemedim herkes basına gelmeyince rahat rahat yazabiliyor
Umarım bundan sonrası biz acı çeken kadınlar icin güzel olur hayırlı insanlar çıkar karşımıza
Çok amin 🤲şöyle yorum bile geldi boşanmiş çocuklu kadını boşanmis çocuklu adam bile istemez 😂 bosanmis kadın olunca problem de adamlar bosansa da problem değil galiba kafalar bir tuhaf aklı selim yorum yazanda çok tabi onlari dikkate aliyorum .Fakat bazılarına göre biz kadinliğimizi unutalım, sevip sevilmeyelim ya da sevişmeye hakkımız var fakat tekrar bir aile kurmaya hakkımız yok 😂 Yirmi dokuz yasindaym tabiki tekrar aile kurmak istycm ki kırk da olabilirdm olur olmaz onu da Allah bilir .Fakat nedense boşanan evlenmemeli ya da yıllar yıllar sonra evlenmeli gibi bir algı var .Ha tabi saygıdan söz edip te önüne gelene sallayanlarda olmazsa olmaz böyle konularda

X