• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmış çocuklu erkekle evlilik

doğrudur tabi detayları bilemem ama boşanmak herkesin başına gelebilir kötü veya iyi bir insan olmakla alakalı değildir diye düşünüyorum
Bu ülkede kadınlar kolay kolay göze almaz boşanmayı. Vardır bir sebeb-i hikmeti emin olun.

Yeni tanıştığım biri vardı tanıştıktan kısa bir süre sonra söyledi. Ben zaten evlemeyi düşünüyorum, tam karşıma istediğim biri çıktı onun da böyle bir durumu var. Başkalarından duyduğumda nasıl evleniyorlar derdim ama dediğim gibi hayalimdeki gibi biriydi. Kendimi çok zor bir duruma sokmuş olurum değil mi?

Ben 29 yaşındayım o 34

Açıkçası bende biraz kaygı oluştu şu konuda yani bu ana kadar hep reddettim içime sinen kimse olmadı. Bu saatten sonra da genelde erkekler evli oluyor gözlemlediğim kadarıyla. Ailem zaten asla kabul etmez ama gerçekten sevdim işte.
28 yaşındayım nasıl bu saatten sonra hep boşanmış ve çocuklu denk geliyor? Gayet de hep bekar insanlar çıktı/çıkıyor karşıma. Siz kendinizi kandırmaya devam edin

doğrudur tabi detayları bilemem ama boşanmak herkesin başına gelebilir kötü veya iyi bir insan olmakla alakalı değildir diye düşünüyorum
İçsel olarak kendinizi ikna etmeye çalışıyorsunuz. Boşanmak bir kusur değildir aksine çok büyük bir cesaret işidir.

detayları bilmiyorum şöyle diyim dik başlı biri olduğunu söyledi karşı tarafın 1 tane kızı var yaşını bilmiyorum
Dik başlı mı? Bu adamı ne kadar tanıyorsunuz siz? Erkekler nedense boşandıktan sonra kendilerini sütten çıkma ak kaşık olarak sunuyorlar çevrelerine, kimbilir neler oldu da boşandılar. Kimse kolay kolay çocuklu bir şekilde boşanmak istemez.

Ben gayet mutluyum maşallah ama karakter önemli bu işlerde yaşanmışlık olgunluk çocuk anlamında denklik eski eşlerin hayatını kurmuş mutlu olması kimsenin kimseyi kiskanmamasi kavga çıkarmaması çocukların büyümüş olması adamın kadının denge becerisi yan faktörler önemli.Bekarla evlenmek de gül bahçesi değil oradaki dikenleri de iyi yönetmek gerekir.Yani karakter ekonomik durum insanın gelişmişlik düzeyi bir evliliğin başarısını belirler hoş evlilik başarı değildir sorun çözme becerisi ve mantık iki kisidede yoksa olmaz o ekip işi

Siz ailem izin vermezle yola çıkan biri olarak bence girmeyin bu işlere hiç.Fikrim bu benim siz bu süreci bence yönetemezsiniz yanlisda anlamayın

Tatlım şöyle bir eski bir iki son mesajına baktım. Sen kendine olan özgüvenini sarsmışsın. Beğenilmediğini düşünüyorsun. Muhtemelen bu adam sana ilgi gösterince Romeo falan gibi geldi gözüne.
29-30 yaş çökkün yaşlı bir çağ değil. Çevren seni olumsuz etkiliyor muhtemelen.
Herkesin bir alıcısı vardır.
Çirkin diye bir şey yok bence aura etkili.
Biraz karamsar gördüm seni bu yüzden seni bu adam etkilemiş olabilir. Yoklukta denize düşen yılana sarılır. Yalnızlık evlenemem korkusu ile başını yakma sakın. Evlenenler de çok çok mutlu değil bu bir misyon görev de değil toplum baskısını da salla. Sen mutlu olacağın tercihler yap kendin için yaşa.
Sorunların varsa iç muhasebe konusunda profesyonel destek de almanı öneririm. Hayat kısa mutlu niye olmayasın ki sen de
Mis gibi hatunsun karamsar olma

Bizim bir tanidik kadin arkadas bosanmis ve cocuklu, bekar cocuksuz birisiyle evledi. Hem de adam cocuk istemiyor 😊 cok mutlular bu arada🧿
Yani kismetse bir sekilde oluyor.

Ama kismetim olmayacak diye, acele etmek cok mantikli degil.

Evlenmek icin evlenilmez. Zannediyorsun ki sevdigime kavusup mutlu olacagim.
Hayir . Bir kere direkt ailesiyle de evleniyorsun. Git, gel vs. Cocuk desen büyük sorumluluk, cocuk kucukse bir sekilde, alisabillinir belki ama buyuk cocuk zor.
Siz de cocuk isteyeceksiniz. Yani bu kadar sorumluluk alabilecek misiniz?
Yani 15 yillik evliyim. Ailelerimiz de karismaz etmez insanlar.
Ona ragmen gittikce artan sorumluluklar beni cok yoruyor. Yani 1 kisiyi dusunmuyorsun, herkesi dusunmek zorundasin.
Yani memleketin hali boyle diye belki de ben boyle oldum bilmiyorum.

Bir arkadaşım evlenmiş ayrılmış çocuğu yok ama adamın 2 kızı var eski eşinden. Çok severek evlendiler ama arkadaşım bile keşke evlenmeseydim dedi. Adamın karısı kızlarla ilgilenmiyor bırakıp gidiyor bütün masrafları adama yaptırıyor bunlar hep kavga sebebi oluyor ve ilişki yıpranıyor. 29 yaş çok genç ayrıca çocuklu adam hem vaktini hem maddiyatını onlarla paylaşacak

Bir arkadaşım evlenmiş ayrılmış çocuğu yok ama adamın 2 kızı var eski eşinden. Çok severek evlendiler ama arkadaşım bile keşke evlenmeseydim dedi. Adamın karısı kızlarla ilgilenmiyor bırakıp gidiyor bütün masrafları adama yaptırıyor bunlar hep kavga sebebi oluyor ve ilişki yıpranıyor. 29 yaş çok genç ayrıca çocuklu adam hem vaktini hem maddiyatını onlarla paylaşacak

Mustafa abiyle barıştınız herhalde. Hayırlı olsun.

Back