- 2 Ağustos 2024
- 717
- 654
- 18
- 26
- Konu Sahibi Berryhibiscus
Ben 2 çocukla boşandım çocuklarım benimle kalıyor eski eşim de ben de evlendik ikimizin de şu anki eşlerimizin çocukları yok. Biz sıkıntı yaşamıyoruz ama karşınızdaki insan önemli tabi ki neden boşandığı önemli çocuğu kiminle kalıyor çocuğun bakımını üstleniyor mu eski eşiyle muhabbeti ne durumda vs . Biz ayrıldığımızda hakim kararı çocukların cumartesi gününden gidip pazar günü gelmesiydi ben istemedim sadece pazar sabahı Verip akşamına da aldım. Eski eşim de evlendi her hafta sonu almıyor artık bi hafta alıyor bi hafta almıyor o da sadece pazar günü izinli olduğunu için ben anlayış gösterdim ama siz bunu nasıl yaşarsınız bilemem her hafta alıyorsa yatılı kalıyorsa vs ne gibi şeyler yaşarsınız bilmiyorum ama ortada bi çocuk varsa babalığını yapması çok önemli. Biz ne çocukları alma konusunda ne nafaka konusunda problem yaşamıyoruz. Eşiyle gelip alıyor çocukları biz de eşimle teslim ediyoruz hatta selamlaşıyoruz çocukları almaya geldiğinde yeni eşiyle. Yani bu sorumlulukları alabilecekseniz evlenin tabi ki herkes aldatma şiddet yüzünden boşanmıyor şimdi ikimiz de hayatımızdan çok memnunuz bazı insanlar bazı insanlarla anlaşamayabilirYeni tanıştığım biri vardı tanıştıktan kısa bir süre sonra söyledi. Ben zaten evlemeyi düşünüyorum, tam karşıma istediğim biri çıktı onun da böyle bir durumu var. Başkalarından duyduğumda nasıl evleniyorlar derdim ama dediğim gibi hayalimdeki gibi biriydi. Kendimi çok zor bir duruma sokmuş olurum değil mi?
Ben 29 yaşındayım o 34
Açıkçası bende biraz kaygı oluştu şu konuda yani bu ana kadar hep reddettim içime sinen kimse olmadı. Bu saatten sonra da genelde erkekler evli oluyor gözlemlediğim kadarıyla. Ailem zaten asla kabul etmez ama gerçekten sevdim işte.