• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmış çocuklu erkekle evlilik

Yeni tanıştığım biri vardı tanıştıktan kısa bir süre sonra söyledi. Ben zaten evlemeyi düşünüyorum, tam karşıma istediğim biri çıktı onun da böyle bir durumu var. Başkalarından duyduğumda nasıl evleniyorlar derdim ama dediğim gibi hayalimdeki gibi biriydi. Kendimi çok zor bir duruma sokmuş olurum değil mi?

Ben 29 yaşındayım o 34

Açıkçası bende biraz kaygı oluştu şu konuda yani bu ana kadar hep reddettim içime sinen kimse olmadı. Bu saatten sonra da genelde erkekler evli oluyor gözlemlediğim kadarıyla. Ailem zaten asla kabul etmez ama gerçekten sevdim işte.
Ben 2 çocukla boşandım çocuklarım benimle kalıyor eski eşim de ben de evlendik ikimizin de şu anki eşlerimizin çocukları yok. Biz sıkıntı yaşamıyoruz ama karşınızdaki insan önemli tabi ki neden boşandığı önemli çocuğu kiminle kalıyor çocuğun bakımını üstleniyor mu eski eşiyle muhabbeti ne durumda vs . Biz ayrıldığımızda hakim kararı çocukların cumartesi gününden gidip pazar günü gelmesiydi ben istemedim sadece pazar sabahı Verip akşamına da aldım. Eski eşim de evlendi her hafta sonu almıyor artık bi hafta alıyor bi hafta almıyor o da sadece pazar günü izinli olduğunu için ben anlayış gösterdim ama siz bunu nasıl yaşarsınız bilemem her hafta alıyorsa yatılı kalıyorsa vs ne gibi şeyler yaşarsınız bilmiyorum ama ortada bi çocuk varsa babalığını yapması çok önemli. Biz ne çocukları alma konusunda ne nafaka konusunda problem yaşamıyoruz. Eşiyle gelip alıyor çocukları biz de eşimle teslim ediyoruz hatta selamlaşıyoruz çocukları almaya geldiğinde yeni eşiyle. Yani bu sorumlulukları alabilecekseniz evlenin tabi ki herkes aldatma şiddet yüzünden boşanmıyor şimdi ikimiz de hayatımızdan çok memnunuz bazı insanlar bazı insanlarla anlaşamayabilir

96lılar ne ara kendini böyle yaşlı bitik moda soktu bi durun yahu. Ne işin var çocuklu adamla, zaten evlenme yaşı 30lara çıktı. Nasıl bekar olmaz anlamıyorum.
Sayılarla değil nesil olarak bakıcaksınız olaya, 20 sene önce 25 yaşını geçen evde kaldı denirmiş,17/18 yaş evlilikleri abes kaçmazmış. Ben bile küçükken 20-21 yaşındaki ablalar hakkında konuşulanları hatırlıyorum artık tam zamanı geciktirmesin vs diye.

Güzelim 29 yaşındasın üstelik hiç evlenmemissin delimisin sen çocuklu adamla evlenecek .bile bile kendi hayatini heba edecek .eşimin çocuğu var biz çok mutluyuz falan diyenler olacaktır elbette vardır 100 kişiden 5 kişi ama onlarda kadınlar sürekli fedakarlık yapıp herseye razı geliyor karşı tarafa karşı .ancak öyle mutlu oluyorlar .ben 29 yaşındaydım eşim 36 yasindayi evlendigimizde ben boşanmış cocuksuzdum eşim boşanmış bir tane kızı vardı 9 yaşında annesiyle yaşıyordu .o zaman bende boşandım diye kendime kusur saydım çocuklu olmasını sorun etmedim simdki aklim olsa asla asla asla .ha eşim iyi biri olabilir ama çocuğuyla ilişkisi uzaktan sürüyordu evlenince bir anda babalık yapasi geldi velayeti alayım bilmem ne başladı problemler .çocuğu 1 yaşında iken ayrılmışlar düşun 9 yıl çocuğuyla çok da fazla görüşmeyen yılda 3 kere yanına giden adam bir anda velayet almak istedi bende istemedim normal gelsin gitsin görüşün dedim kızı her geldiğinde bizim aramızı bozmaya çalıştı hamileydim düşük yapmama sebep oldu sebep oldu diyorum çünkü o yaz tatilinde yaşadıklarımı ben biliyorum kimse yargilamasin basacagim yere sıvı sabun döküp kaynama sebep oldu hamileyken .scma sapan bir sürü hareketler .kürtaj oldum .şuan benim bir kızım var 1 buçuk yaşında .eşimin o kzii babası ile 2 senedir gorusmiyor heryerden engellediler anne kız bizi .sebepleri başka ama eşim her fırsatta gorusmeme sebebi olarak beni sayar her tartışmada .Evlenirken bende aşık olmuştum eşime ama şimdi eser kalmadı aşktan .çocuğum biraz büyüsün maddi olarak belli rahatlığa gelince boşanmak hep aklımın köşesinde .sen sen ol kimsenin hayatında 2 .planda olma senden ve çekirdek ailenden başka sorumluluğu olmasın evlendigin adamin.kendi çocuğun kendi ailen olsun boşver başka hayatların devamında eklenti gibi yaşama .ben evlendim sadece üç beş ay mutlu oldum sonrası hep sorun hep sıkıntı hiç bulaşma ablacım.ask falan geçip gidiyor .
Başka hayatların devamında eklenti gibi yaşama ‘ cümlenize bayıldım. Gerçekten aynen böyle oluyor. Çocuğu olmayıp, çocuğu olan biriyle evlenmek saçma. Eski eşi ve çocuğu ile ayrı bir hayatı var aslında hepsinin.
Eşi vefat etmiştir buna lafım yok. Hatta bazı babalar, çocuğu tamamen siliyor, çocukla yıllarca görüşmemiş oluyor, evlenmiş kendine yeni bir hayat kurmuş vs. O halde bile olabilir, baba zaten ölü gibi. Ancak görüşen, git gel yapan, velayet tartışan kişilerin hayatlarına dahil olmamak gerek. Olan kendi hayatına olur.

detayları bilmiyorum şöyle diyim dik başlı biri olduğunu söyledi karşı tarafın 1 tane kızı var yaşını bilmiyorum
Adam niye boşandı neler yaşandı bilmeden iki tatlı söze kanıp adamla evlilik hayali kurmaya başlamışsınız.Basiniza geleceklerden habersiz öylece yaşayıp gidiyorsunuz.Bu işin sonu sürpriz değil." kendim ettim kendim buldum, gül gibi sarardım soldum" demeyinde.....

Dik başlı mı? Bu adamı ne kadar tanıyorsunuz siz? Erkekler nedense boşandıktan sonra kendilerini sütten çıkma ak kaşık olarak sunuyorlar çevrelerine, kimbilir neler oldu da boşandılar. Kimse kolay kolay çocuklu bir şekilde boşanmak istemez.
Kadınlar kusuru kendinde ararlar, ben mi sebep oldum diye. Erkekler burnundan kıl aldırmaz. Çok doğru yazdınız, hepsi sütten çıkma ak kaşık mübarekler.

Yeni tanıştığım biri vardı tanıştıktan kısa bir süre sonra söyledi. Ben zaten evlemeyi düşünüyorum, tam karşıma istediğim biri çıktı onun da böyle bir durumu var. Başkalarından duyduğumda nasıl evleniyorlar derdim ama dediğim gibi hayalimdeki gibi biriydi. Kendimi çok zor bir duruma sokmuş olurum değil mi?

Ben 29 yaşındayım o 34

Açıkçası bende biraz kaygı oluştu şu konuda yani bu ana kadar hep reddettim içime sinen kimse olmadı. Bu saatten sonra da genelde erkekler evli oluyor gözlemlediğim kadarıyla. Ailem zaten asla kabul etmez ama gerçekten sevdim işte.
Valla çocuk kimde ve eski eş önemli. Benim kızımın babası da ben de tekrar evlendik. Ben hiç para istemem hasta gel diye çağırmam numaram onda yoktur zaten kızı da pek aramaz kendi keyfine düşkün gezer tozar canı isterse para atar 2013 den beri nafaka hala 300 onu bile atmaz okulun yarısını ödücem der 1,5 sene sonra ancak eski taksidi öder alım gücü düşer çocuğa yılda bir mont bir ayakkabı alırsa alır yanında biri varsa harçlık verir vs sonuçta benim kızımın onun evliliğine bir zararı yok gidip kalmaz kendileri iletişim kuruyorlar ama yaz tatillerinde neredeyse hiç aramaz kışın evde canı sıkılırsa arar benim yerimde belki başkası olsa kavga kıyamet olurdu ben görüşmek isterlerse görüşürler ben çocuğu da ona güvenerek yapmadım kafasındayım o yüzden ikili ilişkilerine bak eski eşin arayıp daraldığı her hafta sonu doldurup yolladığı çok anne baba var onlardan ise uzaklaş

Evlenmiş ve ayrılmış biriyle evlilik bir nebze mantıklı ama çocuk olunca sorun olabilir. Bu adam çocuklarını görmek, onlarla vakit geçirmek isteyecek. İstemese zaten bir sorun var demektir. Bu da ister istemez eski eşle iletişimde olmalarını gerektirecek. Kaldı ki ister istemez çocuklarla siz de muhatap olmak zorunda kalacaksınız. Sevdiğiniz adamın bir başkasından olan çocuklarını kabul edebilecek misiniz? Ayrıca bu adam hayattaki hemen her şeyi denemiş. Baba olmayı da tatmış. Siz böyle birini ister misiniz? Çok fazla duygusal ve yapı olarak romantik olmama rağmen ben bile denkliğin en iyisi olduğunu öğrendim. Umarım zarar görmeden siz de öğrenirsiniz.

Ben 29 yaşındayım o 34

Ben bekar olup boşanmış çocuklu biriyle evlilik yaptım.Keske bana ince ayrıntısıyla neden bunun mantıklı olmayacağını anlatan, tecrübe eden biri olsaymis.Bosaniyoruz.(Çocuk sebebiyle değil)

Çocuğu beni kabullenemedi,kıskançlık etti,laflar soktu,yolda yürürken aramıza girdi,gece yatarken babasını kendi yanına çağırdı istediği olmayınca ağladı tepindi.Davranislari bana şımarıkca geldi,sevemedim bu nedenlerle.Babasi her planimiza çocuğu da dahil etmek istiyordu tartisiyorduk.Hatta ilk tstilimize de onu götürmek istedi ,kötü tartıştık.

Simdi benim de bir çocuğum var ve boşanıyoruz.Simdi mesela ben de çocuklu biri olarak o çocuğu daha iyi anlıyorum.Cocugum olup evlenseydim babasıyla uyumasına belki razı da gelirdim yeter ki mutlu olsun diye.Bakis açim değişti yani.

Diyeceğim o ki,denginle daha mutlu olursun.Aile rızası olmayınca da kötü oluyor maalesef.

Ben bekar olup boşanmış çocuklu biriyle evlilik yaptım.Keske bana ince ayrıntısıyla neden bunun mantıklı olmayacağını anlatan, tecrübe eden biri olsaymis.Bosaniyoruz.(Çocuk sebebiyle değil)

Çocuğu beni kabullenemedi,kıskançlık etti,laflar soktu,yolda yürürken aramıza girdi,gece yatarken babasını kendi yanına çağırdı istediği olmayınca ağladı tepindi.Davranislari bana şımarıkca geldi,sevemedim bu nedenlerle.Babasi her planimiza çocuğu da dahil etmek istiyordu tartisiyorduk.Hatta ilk tstilimize de onu götürmek istedi ,kötü tartıştık.

Simdi benim de bir çocuğum var ve boşanıyoruz.Simdi mesela ben de çocuklu biri olarak o çocuğu daha iyi anlıyorum.Cocugum olup evlenseydim babasıyla uyumasına belki razı da gelirdim yeter ki mutlu olsun diye.Bakis açim değişti yani.

Diyeceğim o ki,denginle daha mutlu olursun.Aile rızası olmayınca da kötü oluyor maalesef.
Siz neden boşanıyorsunuz özel olmaz ise? Benim de en yakın arkadaşım şu an çocuklu biriyle. Sanki eski eşinin intikamını alıyor gibi hissediyorum

Daha yeni tanışmışsınız adam hemen evlenmek istiyor bence çabuk evlenip çabuk sıkılan biri. Boşanmış çocuklu bir insanın sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer hesabı daha ince eleyip sık dokuması lazımdı. İleride sizden de sıkılıp evlilikte gerekli özeni göstermeyip sürekli boşanma muhabbetleri açması yüksek ihtimal.

Ayrıca çocuklu biriyle olmak büyük bir sorumluluk. Adam sürekli çocuğuyla vakit geçirmek isteyecek. Sizin için el olan biri onun için canı kanı oğlu sonuçta, sizden önce hep oğlu gelecek onun için. Yeri gelir onun için sizle kavga eder mesela. Zaten çocuk sizi hiçbir zaman benimsemez çünkü kendi annesi var. Ben aynı evde olmasak bile böyle bir durumda olmak istemem şahsen.

Siz neden boşanıyorsunuz özel olmaz ise? Benim de en yakın arkadaşım şu an çocuklu biriyle. Sanki eski eşinin intikamını alıyor gibi hissediyorum
Klasik olacak ama tam bir narsistti.Annesi küçük yaşta bırakıp gitmiş(aslında gönderilmiş) olduğundan bütün kadınlardan nefret ediyor içten içe..Hakaret, aşağılama,evden kovma,yok saymalar ve sürekli mesafeli oluşu, cinsellikten uzak oluşu,aldatma ip uçları vs

Ben boşandım, çocuğum yok. Ben hani yüzüme vurmasın diye boşanmış olsun diyorum. Ama inanki ben bile çok tereddüt ediyorum, ne olduda boşandı,karısı gitti diye. Evlilik zor, eğer küçük bir çocuk varsa da sorumluluk zor olur. Ben de çocuk olmadigi için ben çocuksuz birini tercih ederim.

Ben evlenmem eski karısının dertleri ile uğraş adamın dertleri ile çocuğun dertleri ile adamın ailesiyle . Yaşanır mı böyle ya 29 yaşında evlenmemiş insanın ne işi olur böyle manyak şeylerle

detayları bilmiyorum şöyle diyim dik başlı biri olduğunu söyledi karşı tarafın 1 tane kızı var yaşını bilmiyorum
Daha çocuğun yaşını dahi bilmiyorsun ayrıca kime göre neye göre dik kafalı demedin mi ben olsam derim

Back