• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmış çocuklu erkekle evlilik

Berryhibiscus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2021
183
124
53
Yeni tanıştığım biri vardı tanıştıktan kısa bir süre sonra söyledi. Ben zaten evlemeyi düşünüyorum, tam karşıma istediğim biri çıktı onun da böyle bir durumu var. Başkalarından duyduğumda nasıl evleniyorlar derdim ama dediğim gibi hayalimdeki gibi biriydi. Kendimi çok zor bir duruma sokmuş olurum değil mi?

Ben 29 yaşındayım o 34

Açıkçası bende biraz kaygı oluştu şu konuda yani bu ana kadar hep reddettim içime sinen kimse olmadı. Bu saatten sonra da genelde erkekler evli oluyor gözlemlediğim kadarıyla. Ailem zaten asla kabul etmez ama gerçekten sevdim işte.

Ben 29 yaşındayım o 34

Bu saatten sonra da genelde erkekler evli oluyor gözlemlediğim kadarıyla. Ailem zaten asla kabul etmez ama gerçekten sevdim işte.
Yok olmuyor. Biz evlendiğimizde ben 27 eşim 38 idi. Gayette bekar çocuksuz biriydi. Bence siz de kendi denginizi bulmalısınız.

Yeni tanıştığım biri vardı tanıştıktan kısa bir süre sonra söyledi. Ben zaten evlemeyi düşünüyorum, tam karşıma istediğim biri çıktı onun da böyle bir durumu var. Başkalarından duyduğumda nasıl evleniyorlar derdim ama dediğim gibi hayalimdeki gibi biriydi. Kendimi çok zor bir duruma sokmuş olurum değil mi?

Ben 29 yaşındayım o 34

Açıkçası bende biraz kaygı oluştu şu konuda yani bu ana kadar hep reddettim içime sinen kimse olmadı. Bu saatten sonra da genelde erkekler evli oluyor gözlemlediğim kadarıyla. Ailem zaten asla kabul etmez ama gerçekten sevdim işte.
Burada çocuklu adamla evlenenlerin konularını okuyun. Birçok zorluk yaşıyorlar. Nerdeyse çoğu ayrılma aşamasına geliyor.

Ben 29 yaşındayım o 34

Ben 29 yaşındayım o 34

Evlenmemiş erkeğin bile sülalesi başa dert olurken genelde, çocuğu olan adamın çocuk+eski eşi ile de muhattap olman gerektiğini bilmelisin.
Onlarla bağını koparamaz hep hayatının içinde olacak yeri gelecek planlarını etkileyecek, bütçeni etkileyecek, zamanını etkileyecek çünkü babalık görevleri olacak.
Ailen istemiyorsa bu da sorun olacak. Gönülsüz işler silsilesi, evet aile 29 yaşında bir kızın kararına saygı duymalı ancak sen ailene bağlı isen bu seni psikolojik olarak çökertir diyorsan büyük problem yaratır ilerleyen günlerde.
Son olarak 29 yaşında nasıl ortalıkta erkek kalmadı diyorsun anlamadım. Millet hep 30 küsür yaşında evleniyor. 50 yaşında müzmin bekar evde kalmış kız modundan çık yani. Bismillah hayatın daha başındasın.
Erkek arkadaşın içine sinmiştir amenna ama olmayacak duaya amin deyip vazgeçecek isen hiç kendini bağlama zamanını da harcama, adama da mani olma.
Çocukla ayrılmış erkeğe de ekstra iki kere düşün ayrıca. Durduk yere kimse boşanmıyor bir evlilik bitiyor ise her iki tarafta suç vardır.
Yarın belki sen de aynı noktaya geleceksin pür dikkat olmalısın.
Ben olsam görüşmem ama boşanmış diye öcü muamelesi yapmaya da gerek yok insanlara. İyi düşün taşın ince detaylı bir şekilde .

Güzelim 29 yaşındasın üstelik hiç evlenmemissin delimisin sen çocuklu adamla evlenecek .bile bile kendi hayatini heba edecek .eşimin çocuğu var biz çok mutluyuz falan diyenler olacaktır elbette vardır 100 kişiden 5 kişi ama onlarda kadınlar sürekli fedakarlık yapıp herseye razı geliyor karşı tarafa karşı .ancak öyle mutlu oluyorlar .ben 29 yaşındaydım eşim 36 yasindayi evlendigimizde ben boşanmış cocuksuzdum eşim boşanmış bir tane kızı vardı 9 yaşında annesiyle yaşıyordu .o zaman bende boşandım diye kendime kusur saydım çocuklu olmasını sorun etmedim simdki aklim olsa asla asla asla .ha eşim iyi biri olabilir ama çocuğuyla ilişkisi uzaktan sürüyordu evlenince bir anda babalık yapasi geldi velayeti alayım bilmem ne başladı problemler .çocuğu 1 yaşında iken ayrılmışlar düşun 9 yıl çocuğuyla çok da fazla görüşmeyen yılda 3 kere yanına giden adam bir anda velayet almak istedi bende istemedim normal gelsin gitsin görüşün dedim kızı her geldiğinde bizim aramızı bozmaya çalıştı hamileydim düşük yapmama sebep oldu sebep oldu diyorum çünkü o yaz tatilinde yaşadıklarımı ben biliyorum kimse yargilamasin basacagim yere sıvı sabun döküp kaynama sebep oldu hamileyken .scma sapan bir sürü hareketler .kürtaj oldum .şuan benim bir kızım var 1 buçuk yaşında .eşimin o kzii babası ile 2 senedir gorusmiyor heryerden engellediler anne kız bizi .sebepleri başka ama eşim her fırsatta gorusmeme sebebi olarak beni sayar her tartışmada .Evlenirken bende aşık olmuştum eşime ama şimdi eser kalmadı aşktan .çocuğum biraz büyüsün maddi olarak belli rahatlığa gelince boşanmak hep aklımın köşesinde .sen sen ol kimsenin hayatında 2 .planda olma senden ve çekirdek ailenden başka sorumluluğu olmasın evlendigin adamin.kendi çocuğun kendi ailen olsun boşver başka hayatların devamında eklenti gibi yaşama .ben evlendim sadece üç beş ay mutlu oldum sonrası hep sorun hep sıkıntı hiç bulaşma ablacım.ask falan geçip gidiyor .

Daha önce de konu açıp sormuştunuz yanlış hatırlamıyorsam.Aldığınız cevaplar sizi tatmin etmemiş demek ki.Ben 44 yaşında evlendim eşimin ilk evliliğinden iki çocuğu var ama üniversite yi bitirip çalışma hayatındalar şuanda.Çocukları küçük olsaydı o sorumluluğu alabilir miydim bilmiyorum.Bu saatten sonra demişsin de bi şok yaşadım kısa süreli 😀Senin yaşındayken evlilik aklımın köşesinden geçmiyordu daha yaşım küçük diyordum. Gencecik kızsın.Evliliğin zamanı yoktur önemli olan doğru insanla ve doğru zamanda yapmak.Çocuk için de acele ediyorsan artık kadınlar 40 lı yaşlarda da hamile kalabiliyor. İki yıllık evliyim ve iyiki seçici davranıp eşimi beklemişim diyorum .

Başkalarından duyduğumda nasıl evleniyorlar derdim ama dediğim gibi hayalimdeki gibi biriydi.
Hayalinizdeki gibi değildir o. Öyle bir tip olsaydı karısı boşamazdı zaten, çocuğunun babası olmasına rağmen.

Güzelim 29 yaşındasın üstelik hiç evlenmemissin delimisin sen çocuklu adamla evlenecek .bile bile kendi hayatini heba edecek .eşimin çocuğu var biz çok mutluyuz falan diyenler olacaktır elbette vardır 100 kişiden 5 kişi ama onlarda kadınlar sürekli fedakarlık yapıp herseye razı geliyor karşı tarafa karşı .ancak öyle mutlu oluyorlar .ben 29 yaşındaydım eşim 36 yasindayi evlendigimizde ben boşanmış cocuksuzdum eşim boşanmış bir tane kızı vardı 9 yaşında annesiyle yaşıyordu .o zaman bende boşandım diye kendime kusur saydım çocuklu olmasını sorun etmedim simdki aklim olsa asla asla asla .ha eşim iyi biri olabilir ama çocuğuyla ilişkisi uzaktan sürüyordu evlenince bir anda babalık yapasi geldi velayeti alayım bilmem ne başladı problemler .çocuğu 1 yaşında iken ayrılmışlar düşun 9 yıl çocuğuyla çok da fazla görüşmeyen yılda 3 kere yanına giden adam bir anda velayet almak istedi bende istemedim normal gelsin gitsin görüşün dedim kızı her geldiğinde bizim aramızı bozmaya çalıştı hamileydim düşük yapmama sebep oldu sebep oldu diyorum çünkü o yaz tatilinde yaşadıklarımı ben biliyorum kimse yargilamasin basacagim yere sıvı sabun döküp kaynama sebep oldu hamileyken .scma sapan bir sürü hareketler .kürtaj oldum .şuan benim bir kızım var 1 buçuk yaşında .eşimin o kzii babası ile 2 senedir gorusmiyor heryerden engellediler anne kız bizi .sebepleri başka ama eşim her fırsatta gorusmeme sebebi olarak beni sayar her tartışmada .Evlenirken bende aşık olmuştum eşime ama şimdi eser kalmadı aşktan .çocuğum biraz büyüsün maddi olarak belli rahatlığa gelince boşanmak hep aklımın köşesinde .sen sen ol kimsenin hayatında 2 .planda olma senden ve çekirdek ailenden başka sorumluluğu olmasın evlendigin adamin.kendi çocuğun kendi ailen olsun boşver başka hayatların devamında eklenti gibi yaşama .ben evlendim sadece üç beş ay mutlu oldum sonrası hep sorun hep sıkıntı hiç bulaşma ablacım.ask falan geçip gidiyor .

Yaşadıklarına çok üzüldüm gelmiş geçmiş olsun.Ben eşimin çocuklarının olmasından dolayı rahatsızlık duymadım daha doğrusu eşim buna izin vermedi.Çocuklara iyi bir baba bana da iyi bir eş.Ama eşim gibi binde bir çıkar. Bu yüzden söylediklerin de katılıyorum sana 👍

Ben 29 yaşındayım o 34

Başlığa istinaden söylüyorum. Boşanmış çocuklu erkeklerden uzak durun. Kendi denginiz olan çocuksuz biriyle , severek evlenmek daha sağlıklı olur. Çocuklu biriyle evlenmek demek, evliliğe 1 çocukla başlamak ve onun sorumluluğunu çocuk eve gelince üstlenmek demektir. Her hafta ilgilenirim, çocukları seviyorum kendi çocuğum gibi severim, sevgilime güveniyorum falan diyorsanız buyrun hayat sizin. Bu sitede boşanmış çocuklu adamla evlenip mutlu olanı da görmedim. Buradaki eski konulara bakmanızı öneririm.

Ben 29 yaşındayım o 34

Ne kadar süredir tanışıyorsunuz?

Back