Yeni tanıştığım biri vardı tanıştıktan kısa bir süre sonra söyledi. Ben zaten evlemeyi düşünüyorum, tam karşıma istediğim biri çıktı onun da böyle bir durumu var. Başkalarından duyduğumda nasıl evleniyorlar derdim ama dediğim gibi hayalimdeki gibi biriydi. Kendimi çok zor bir duruma sokmuş olurum değil mi?
Ben 29 yaşındayım o 34
Açıkçası bende biraz kaygı oluştu şu konuda yani bu ana kadar hep reddettim içime sinen kimse olmadı. Bu saatten sonra da genelde erkekler evli oluyor gözlemlediğim kadarıyla. Ailem zaten asla kabul etmez ama gerçekten sevdim işte.
Evlenmemiş erkeğin bile sülalesi başa dert olurken genelde, çocuğu olan adamın çocuk+eski eşi ile de muhattap olman gerektiğini bilmelisin.
Onlarla bağını koparamaz hep hayatının içinde olacak yeri gelecek planlarını etkileyecek, bütçeni etkileyecek, zamanını etkileyecek çünkü babalık görevleri olacak.
Ailen istemiyorsa bu da sorun olacak. Gönülsüz işler silsilesi, evet aile 29 yaşında bir kızın kararına saygı duymalı ancak sen ailene bağlı isen bu seni psikolojik olarak çökertir diyorsan büyük problem yaratır ilerleyen günlerde.
Son olarak 29 yaşında nasıl ortalıkta erkek kalmadı diyorsun anlamadım. Millet hep 30 küsür yaşında evleniyor. 50 yaşında müzmin bekar evde kalmış kız modundan çık yani. Bismillah hayatın daha başındasın.
Erkek arkadaşın içine sinmiştir amenna ama olmayacak duaya amin deyip vazgeçecek isen hiç kendini bağlama zamanını da harcama, adama da mani olma.
Çocukla ayrılmış erkeğe de ekstra iki kere düşün ayrıca. Durduk yere kimse boşanmıyor bir evlilik bitiyor ise her iki tarafta suç vardır.
Yarın belki sen de aynı noktaya geleceksin pür dikkat olmalısın.
Ben olsam görüşmem ama boşanmış diye öcü muamelesi yapmaya da gerek yok insanlara. İyi düşün taşın ince detaylı bir şekilde .