Boşanmış bir erkekle evlilik

Adamı yoktan kıymetli yapıyorsunuz bu halinizle.
Ne gerek var bu kadar strese?
Dosyada farklı bir şey olmasa içiniz rahatlasın diye bile gösterir.
Bu kadar çaresiz hissedeceğiniz bir şey yok. Ayrılın kafanızın daha rahat edeceği insanlar çıkar karşınıza.

Avukat helallik istemiş öyle mi ahahahahaha hshshsh hshshs shshshs hshshsh shshshs ay çayı püskürttüm. Adam inanılmaz aşkla yalan söylüyor yav öyle böyle değil. Velev ki doğru, helallik kafasındaki avukat dava kazanmışsa o kadın bildiğin mağdur olmuştur öyle böyle mağdur olmamıştır bak.
Bunlar mıymış mahrem? O dosyada neler neler var da evlenmeden zor görürsünüz.

Helallik almadan dosyayı kapattırmayız, gerekirse istinafa gideriz helal etmedi hakkını diye uzatırız. Biz avukatlar böyleyiz, adam ne kadar doğru anlatmış her şeyi. Hemen evlenmelisin doğruluk timsali ile.

Tercih etmezdim ben , dava dosyasını didik didik etmeden evlenmen büyük hata olur zaten , bence kendine uygun birini bul kimse durduk yere ayrılmaz yeni evliyken ...

Neyini kıskandın Allah aşkına ya , başka adam mı kalmadı...

8 ayda boşandım, boşanma dosyamı gururla gösteririm, şiddetin darp raporlarıni , iktidarsızlığıni ,erkeklerle yazışmalarını...Hastalığı varmış boşanma aşamasında köylüsü dedi. Ben evimi çok seviyordum, kendi ailemde bile kalmiyordum. Çünkü evim vardı, tek bişey istemiştim, asla köyde yaşamamak yemin etti. Sırf bir hafta köye ailesine gitmek istemedim diye şiddet gösterdi. Dosyamda o sinsinin mesajı var, ben ve ailem seni evlendikten sonra köye alistiririz diye aldık diye. İftiraciydim, annesi ,ablası bir kaçay önce bana sosyal medyadan istek attılar.Sözde erkekliğine oğullarının iftira atmıştım. İnanma, bir kadın en başta evini birakmaz. Ben bile bir daha güvenip evlenemem, herşeyi baştan konuştum,heleki boşanmış erkekle ben bile tereddüt ediyorum. Tabiki kadında da hata olabilir, yılların geçer anlasamazsin, ama bu kadar az sürede biten evlilikler de erkek sorunlu. Ben meraklı değildim, millete bosanmami uzun uzun anlatmaya. Kendine yazık etme.

tabiki var. Tecrübesi olan da olmayan da hemfikir bu konuda. Normalde 2. Eş kıymet görür diye bir halk efsanesi var ama gerçek şu ki 2. Eş, evlendikten sonra 6 ay içinde ilk eşin neden boşandığını anlar.
Bu efsaneye inanmaya başladım, eşimin çok yakını erkek ilk eşini tüm zulümleri yaparak boşamış; görücü usulü ikinciyle evlemiş.Yaşlandılar ama kadını hep el üstünde tutuyor,hep böyleymiş.İlkinde ananın ağzına bakan ikincide anayı sildi neredeyse. Olunca oluyor yani.

Bakın bir tane örnek var burda ise yüzlerce kadın var

Bakın bir tane örnek var burda ise yüzlerce kafın var
Kıymet bilenler de yaşını başını almış adamlar oluyor zaten, seçeneksizlik yardımcı oluyor kıymet bilmeleri konusunda. Ha adam cidden aşık olmuştur, o da var.

İyi giden bir hayatınız varsa neden bozuyorsunuz? Daha 28 yaşındasınız, napacaksınız Boşanmış ve esas da yalancı adamı. Bakın yalancı, etrafına nişan atdığını söylüyor. Böyle şeylerden bari yakalayın bunların ne olduğunu. Sizin ailenize de yalan söylemenize vesile olmuş, değer mi? HAYIR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…