- 15 Nisan 2025
- 12
- -7
- 1
- 26
- Konu Sahibi zorlusurecc11
-
Ben de böyle düşünüyorum. Kadınlar çok ciddi sorunlar olmadığı sürece boşanmıyor. Çünkü hala (maalesef) erkek boşanınca bekar olduğu halde kadın dul oluyor bazılarının gözünde. Boşanılmış bir erkekte çok ciddi sorunlar vardır ki kadın bir şeyleri göze alıp kaçmıştır.Belki bu yazdığım linçlenebilir ama boşanmış erkeklerin sıkıntılı olduğunu düşünüyorum. Çünkü kadın için boşanmak daha zor çabalıyor son ana kadar. İstisnalar olabilir tabii ki ama ben olsam güvenmezdim.
Size bu kadar açıksa bosanma evragini neden mahremiyet diye göstermiyor?Aldatma var demiyor. Pandemi nedeniyle düğün olmuyor ve artık daha fazla beklememe kararı alıp aynı evde yaşıyorlar. Karşı taraf sık sık ailesinin yanına gidiyor, sürekli tartışmalar oluyor ve karşı tarafın ailesi misafirken erkek kardeşi ile kavga ediyor. Bu kavgadan sonra ailesi ile birlikte kadın memleketine dönmüş yani evi terk ettiğini söylüyor. Sonra aileler araya girmeye çalışıyor ama bitiyor ve boşanma sürecindeyken yani hala kendi soyadını taşırken birisiyle flörtleşmiş demekki çünkü hiç beklemeden başkası ile evlendi diyor. Yani boşanma kaosu içinde başkasıyla görüşmüş olmasını ihanet olarak yorumluyor. Bunu ispat edemem kimsenin günahını alamam ama mantıklı gelmiyor diyerek bunu anlattı. Ben arayı düzeltmek için ugrasmadin mi diye sorduğum için bu durumu anlattı
Boşanma kararının tamamını neden paylaşmadığını sormadınız mı? Ayrıca niye acele ediyor sebep ne?Merhaba, 28 yaşındayım daha önce evlenmedim. Mesleğim var, konforlu bir yaşamım var Allaha şükür. Pek çok kez evlilik görüşmelerim oldu kötü niyetli ve kullanmaya çalışanlar gibi iyi insanlarada denk geldim ama bir şekilde sorunlar oldu bazısı flört sürecine geçmeden bitti. Şimdi ise 4 aydır tanıdığım birisi var. Daha önce 5-6 aylık bir evliliği olmuş. 1 yıl dolunca ayrılmış. Söylediğine göre covid döneminde görücü usulü tanışmış. 6-7 ay içinde tanışma, nişan olmuş. Covid dönemine denk geldiği için düğün olamamış ve bitmiş. Karşı taraf kısa süre sonra evlenmiş. Boşanma sebebini aldatmaya bağlamıyor ancak bunun gibi olaylarda varmış. Kendisi karşı tarafın ailesi ile ve ayrıldığı kişi ile zıtlık yaşadığını söyledi. Duygusal bir paylaşımınız olmadı covid dönemi olduğu içinde yanlış bir sürece girdim bitmesi gereken zamanlarda bitiremediğini, sosyal baskıya odaklandigini söylüyor. Boşanma dosyasının kararın yazılı olduğu kısmı benimle paylaştı ama dosyadaki tüm içeriği paylaşmıyor. Benimle en kısa sürede ciddi bir yola girmek istiyor ben bekletiyorum ne yapmalıyım bilmiyorum. Sizce bu süreçte ne yapmalıyım? Boşandığı aileme söyleyemedim, nişan atmış dedim zaten ayrıldığını çevrelerinin pekte bilmediğini nişan atmış gibi yansıdığını söyledi.
Kavgaların içeriğini anlatıyor mu?Aldatma var demiyor. Pandemi nedeniyle düğün olmuyor ve artık daha fazla beklememe kararı alıp aynı evde yaşıyorlar. Karşı taraf sık sık ailesinin yanına gidiyor, sürekli tartışmalar oluyor ve karşı tarafın ailesi misafirken erkek kardeşi ile kavga ediyor. Bu kavgadan sonra ailesi ile birlikte kadın memleketine dönmüş yani evi terk ettiğini söylüyor. Sonra aileler araya girmeye çalışıyor ama bitiyor ve boşanma sürecindeyken yani hala kendi soyadını taşırken birisiyle flörtleşmiş demekki çünkü hiç beklemeden başkası ile evlendi diyor. Yani boşanma kaosu içinde başkasıyla görüşmüş olmasını ihanet olarak yorumluyor. Bunu ispat edemem kimsenin günahını alamam ama mantıklı gelmiyor diyerek bunu anlattı. Ben arayı düzeltmek için ugrasmadin mi diye sorduğum için bu durumu anlattı
Evet anlatıyor. Erkek kardeşin egolu olması. Kadının sürekli aileci olması. Evleneli 5 ay olmuş iki defa uzun süreli kalmak için ailesinin yanına gittiğini vs. Söyledi. Karşı tarafın o dönemde bir çıkmazda hissedip evlilik kaygısıyla böyle bir yola girdiğini söylüyor. Kendisini değil de evlenme duygusu ile hareket ettiğini diyor.Kavgaların içeriğini anlatıyor mu?
Sordum ltfen göster diyorum sen kafana çok takarsın ve bu seni yorar diyor. Ben en ufak şeylerden etkileniyorumBoşanma kararının tamamını neden paylaşmadığını sormadınız mı? Ayrıca niye acele ediyor sebep ne?
İvit.Peki daha önce boşanmış bir erkekle evlenen ve ilk evliliği olan birileri var mı içimizde? Onların fikrini çok merak ediyorum
Demek ki kafaya takılacak şeyler var. Demek ki kolay boşanılmamış..Sordum ltfen göster diyorum sen kafana çok takarsın ve bu seni yorar diyor. Ben en ufak şeylerden etkileniyorum
Çok fazla şeye takılıyorum daha şimdiden hep kıyaslama içindeyim. Artık bu şekilde ifade etmemden yoruldu. Bana çoğu şeyi en başından anlattı yani tanışma sürecinin ilk haftasında biliyordum. Ayrıldığını saklamadi bu anlamda şeffaftı.İvit.
Tavsiye etmem. Bekar bul. Ciddiyim dengini bul. O da dengini bulsun. Miden hep bulanır bir şeylere takılıp durursun hep. Değmez.
Peki daha önce boşanmış bir erkekle evlenen ve ilk evliliği olan birileri var mı içimizde? Onların fikrini çok merak ediyorum
Aferin size! Ailenizi kandırın bakalım!Sizce bu süreçte ne yapmalıyım? Boşandığı aileme söyleyemedim, nişan atmış dedim zaten ayrıldığını çevrelerinin pekte bilmediğini nişan atmış gibi yansıdığını söyledi.
Çok fazla şeye takılıyorum daha şimdiden hep kıyaslama içindeyim. Artık bu şekilde ifade etmemden yoruldu. Bana çoğu şeyi en başından anlattı yani tanışma sürecinin ilk haftasında biliyordum. Ayrıldığını saklamadi bu anlamda şeffaftı.
Olsa bile ne değişecek. Sizinki bir şeyler gizliyor. Ayrıca evlilik için acele etmesi de sıkıntı.Peki daha önce boşanmış bir erkekle evlenen ve ilk evliliği olan birileri var mı içimizde? Onların fikrini çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?