Boşanmış bir erkekle evlilik

Aldatma var demiyor. Pandemi nedeniyle düğün olmuyor ve artık daha fazla beklememe kararı alıp aynı evde yaşıyorlar. Karşı taraf sık sık ailesinin yanına gidiyor, sürekli tartışmalar oluyor ve karşı tarafın ailesi misafirken erkek kardeşi ile kavga ediyor. Bu kavgadan sonra ailesi ile birlikte kadın memleketine dönmüş yani evi terk ettiğini söylüyor. Sonra aileler araya girmeye çalışıyor ama bitiyor ve boşanma sürecindeyken yani hala kendi soyadını taşırken birisiyle flörtleşmiş demekki çünkü hiç beklemeden başkası ile evlendi diyor. Yani boşanma kaosu içinde başkasıyla görüşmüş olmasını ihanet olarak yorumluyor. Bunu ispat edemem kimsenin günahını alamam ama mantıklı gelmiyor diyerek bunu anlattı. Ben arayı düzeltmek için ugrasmadin mi diye sorduğum için bu durumu anlattı

Belki bu yazdığım linçlenebilir ama boşanmış erkeklerin sıkıntılı olduğunu düşünüyorum. Çünkü kadın için boşanmak daha zor çabalıyor son ana kadar. İstisnalar olabilir tabii ki ama ben olsam güvenmezdim.
Ben de böyle düşünüyorum. Kadınlar çok ciddi sorunlar olmadığı sürece boşanmıyor. Çünkü hala (maalesef) erkek boşanınca bekar olduğu halde kadın dul oluyor bazılarının gözünde. Boşanılmış bir erkekte çok ciddi sorunlar vardır ki kadın bir şeyleri göze alıp kaçmıştır.

Aldatma var demiyor. Pandemi nedeniyle düğün olmuyor ve artık daha fazla beklememe kararı alıp aynı evde yaşıyorlar. Karşı taraf sık sık ailesinin yanına gidiyor, sürekli tartışmalar oluyor ve karşı tarafın ailesi misafirken erkek kardeşi ile kavga ediyor. Bu kavgadan sonra ailesi ile birlikte kadın memleketine dönmüş yani evi terk ettiğini söylüyor. Sonra aileler araya girmeye çalışıyor ama bitiyor ve boşanma sürecindeyken yani hala kendi soyadını taşırken birisiyle flörtleşmiş demekki çünkü hiç beklemeden başkası ile evlendi diyor. Yani boşanma kaosu içinde başkasıyla görüşmüş olmasını ihanet olarak yorumluyor. Bunu ispat edemem kimsenin günahını alamam ama mantıklı gelmiyor diyerek bunu anlattı. Ben arayı düzeltmek için ugrasmadin mi diye sorduğum için bu durumu anlattı
Size bu kadar açıksa bosanma evragini neden mahremiyet diye göstermiyor?
Mahremiyet dediği kısım kendi yanlışları mı ?
Çünkü kadınınkileri size anlatmış zaten .
Kalkıpta boşanırken verdiği parayı ya da her neyse nafakayı vs sormuyorsunuz sonuçta.
Sizin öğrenmek istediğiniz sebeple ilgili mahkemede ne sunulduğu

Peki daha önce boşanmış bir erkekle evlenen ve ilk evliliği olan birileri var mı içimizde? Onların fikrini çok merak ediyorum

Merhaba, 28 yaşındayım daha önce evlenmedim. Mesleğim var, konforlu bir yaşamım var Allaha şükür. Pek çok kez evlilik görüşmelerim oldu kötü niyetli ve kullanmaya çalışanlar gibi iyi insanlarada denk geldim ama bir şekilde sorunlar oldu bazısı flört sürecine geçmeden bitti. Şimdi ise 4 aydır tanıdığım birisi var. Daha önce 5-6 aylık bir evliliği olmuş. 1 yıl dolunca ayrılmış. Söylediğine göre covid döneminde görücü usulü tanışmış. 6-7 ay içinde tanışma, nişan olmuş. Covid dönemine denk geldiği için düğün olamamış ve bitmiş. Karşı taraf kısa süre sonra evlenmiş. Boşanma sebebini aldatmaya bağlamıyor ancak bunun gibi olaylarda varmış. Kendisi karşı tarafın ailesi ile ve ayrıldığı kişi ile zıtlık yaşadığını söyledi. Duygusal bir paylaşımınız olmadı covid dönemi olduğu içinde yanlış bir sürece girdim bitmesi gereken zamanlarda bitiremediğini, sosyal baskıya odaklandigini söylüyor. Boşanma dosyasının kararın yazılı olduğu kısmı benimle paylaştı ama dosyadaki tüm içeriği paylaşmıyor. Benimle en kısa sürede ciddi bir yola girmek istiyor ben bekletiyorum ne yapmalıyım bilmiyorum. Sizce bu süreçte ne yapmalıyım? Boşandığı aileme söyleyemedim, nişan atmış dedim zaten ayrıldığını çevrelerinin pekte bilmediğini nişan atmış gibi yansıdığını söyledi.
Boşanma kararının tamamını neden paylaşmadığını sormadınız mı? Ayrıca niye acele ediyor sebep ne?

Kavgaların içeriğini anlatıyor mu?

Boşanma sürecinde eşyalar, altın kadına verilmiş. Söylediğine göre kadının aldığı bazı eşyaları göndermiş. O gün altın ne kadar ise taksit ile ödemiş. Onun dediğine göre bu taksitler bittiği dönemde karşı tarafın avukatı helallik istemiş.
Kendimi nasıl bir şeyin içinde buldum inanın hiç bilmiyorum ve çok gergin hissediyorum. Bir yanım diyor ki seni olduğun gibi kabul eden birisi ve sana her türlü konforu sağlamaya odaklanmış. Seni hayatinin merkezine almış birisi diyorum bir yanımda boşanmış birisi ile bu hevesleri tadamasından diyor. Boşanmış diyorum ama covid döneminde nisan, isteme bunların her biri çok az kişi ile ve çok kısa sürede olmuş. Aslında onunda içinde bazı şeyler üste kalmış

Ev
Kavgaların içeriğini anlatıyor mu?
Evet anlatıyor. Erkek kardeşin egolu olması. Kadının sürekli aileci olması. Evleneli 5 ay olmuş iki defa uzun süreli kalmak için ailesinin yanına gittiğini vs. Söyledi. Karşı tarafın o dönemde bir çıkmazda hissedip evlilik kaygısıyla böyle bir yola girdiğini söylüyor. Kendisini değil de evlenme duygusu ile hareket ettiğini diyor.

Peki daha önce boşanmış bir erkekle evlenen ve ilk evliliği olan birileri var mı içimizde? Onların fikrini çok merak ediyorum
İvit.

Tavsiye etmem. Bekar bul. Ciddiyim dengini bul. O da dengini bulsun. Miden hep bulanır bir şeylere takılıp durursun hep. Değmez.

İvit.

Tavsiye etmem. Bekar bul. Ciddiyim dengini bul. O da dengini bulsun. Miden hep bulanır bir şeylere takılıp durursun hep. Değmez.
Çok fazla şeye takılıyorum daha şimdiden hep kıyaslama içindeyim. Artık bu şekilde ifade etmemden yoruldu. Bana çoğu şeyi en başından anlattı yani tanışma sürecinin ilk haftasında biliyordum. Ayrıldığını saklamadi bu anlamda şeffaftı.

tabiki var. Tecrübesi olan da olmayan da hemfikir bu konuda. Normalde 2. Eş kıymet görür diye bir halk efsanesi var ama gerçek şu ki 2. Eş, evlendikten sonra 6 ay içinde ilk eşin neden boşandığını anlar.

Sizce bu süreçte ne yapmalıyım? Boşandığı aileme söyleyemedim, nişan atmış dedim zaten ayrıldığını çevrelerinin pekte bilmediğini nişan atmış gibi yansıdığını söyledi.
Aferin size! Ailenizi kandırın bakalım!
Boşanma dosyasında yazan her şeyi size göstermemesi çok büyük sıkıntı. Büyük ihtimalle onun ağır kusurlu olduğu bir şey. Bu yüzden gizliyor.

Dosya mevzusunu okuyana dek çocuk yoksa birkaç aylık evlilik evlilik sayılmaz derdim ama dosyayı sakladığı için güven teskil etmiyor . Dosyanın tamamını görün ve yazanlara inanıp inanmayacaginiza siz karar verin . Mide bulandırıcı şeyler yazıyor olabilir .

zaten ortaya çıkacak bir şeyi niye saklasın ki 😂 tabii boşandım der. Ama niye hep karşı taraf suçlu? Bu normal değil.

Neyse sen bilirsin. Sanki aşkından ölüyorsun. Boşuna sakız gibi uzatıyorsun. Gerekçe arıyorsun. Ama olmaz. Hep sorun çıkar. Adam şeffaf falan değil. Kendi açısından anlatmış her şeyi.
Çok fazla şeye takılıyorum daha şimdiden hep kıyaslama içindeyim. Artık bu şekilde ifade etmemden yoruldu. Bana çoğu şeyi en başından anlattı yani tanışma sürecinin ilk haftasında biliyordum. Ayrıldığını saklamadi bu anlamda şeffaftı.

Back
X