Boşanmış bir erkekle evlilik

zorlusurecc11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2025
12
-7
1
26
Merhaba, 28 yaşındayım daha önce evlenmedim. Mesleğim var, konforlu bir yaşamım var Allaha şükür. Pek çok kez evlilik görüşmelerim oldu kötü niyetli ve kullanmaya çalışanlar gibi iyi insanlarada denk geldim ama bir şekilde sorunlar oldu bazısı flört sürecine geçmeden bitti. Şimdi ise 4 aydır tanıdığım birisi var. Daha önce 5-6 aylık bir evliliği olmuş. 1 yıl dolunca ayrılmış. Söylediğine göre covid döneminde görücü usulü tanışmış. 6-7 ay içinde tanışma, nişan olmuş. Covid dönemine denk geldiği için düğün olamamış ve bitmiş. Karşı taraf kısa süre sonra evlenmiş. Boşanma sebebini aldatmaya bağlamıyor ancak bunun gibi olaylarda varmış. Kendisi karşı tarafın ailesi ile ve ayrıldığı kişi ile zıtlık yaşadığını söyledi. Duygusal bir paylaşımınız olmadı covid dönemi olduğu içinde yanlış bir sürece girdim bitmesi gereken zamanlarda bitiremediğini, sosyal baskıya odaklandigini söylüyor. Boşanma dosyasının kararın yazılı olduğu kısmı benimle paylaştı ama dosyadaki tüm içeriği paylaşmıyor. Benimle en kısa sürede ciddi bir yola girmek istiyor ben bekletiyorum ne yapmalıyım bilmiyorum. Sizce bu süreçte ne yapmalıyım? Boşandığı aileme söyleyemedim, nişan atmış dedim zaten ayrıldığını çevrelerinin pekte bilmediğini nişan atmış gibi yansıdığını söyledi.

Boşanma dosyasının kararın yazılı olduğu kısmı benimle paylaştı ama dosyadaki tüm içeriği paylaşmıyor.
Siz olsaydınız paylaşırdınız ama değil mi? Dürüstçe tüm olanı biteni kanıtlarla gösterirdiniz. Gizleyen saklayan erkekle evlilik yoluna girilir mi? Tabi paylaşmaz, hatta görmek istediğinize bile şaşırmıştır. Ne güzel varlıklı kız buldum diye seviniyordu halbuki.

Eğer sadece söylediği kadar olsaydı tüm içeriğe gösterirdi. Sakladığı şeyler var belli ki.
Ayrıca yalanla da yürümez bu işler, ailenize yalan söylemeyin. Daha 28 yaşındasınız. Bence gerek yok bu riski almaya, kendiniz gibi daha önce evlenmemiş birini seçin, kafanız rahat olsun.

Dosyadaki tüm detayları görmeden asla bir yola girmem ben. Kilit nokta dosyadaki diğer detayları söylememesi. Kendini çok iyi gizliyor olabilir. Belki kadın onun huylarını beğenmeyip boşanmıştır bilemezsin. İyi analiz et. Kişisel yorumum ise bekar olsam evlenip boşanmış biri ile evlenmezdim ben tercih sizin

Var bi eksiği kusuru ki en kısa zamanda işi bağlamak istiyor, gördüğünüzde hemen arkanızı dönüp gidemeyin diye. Zaten ilkini de öyle yaptığı besbelli. Covidi bahane edip kapaklamış kadını zamanında. Tabi zıtlık yaşarlar, ne olduğunu anlamadan birden evli bulmuş kadın kendini.

Tamamını paylaşmanın doğru olmadığını iki tarafında mahremi olduğunu söylüyor. Ve kendimi istemsizce kıskançlık duyguları ile boğuşuyor gibi hissediyorum. Sürekli kıyaslama içindeyim. Düğün olmamış bunu belirtiyor fakat bu süreçlerden geçmiş. Ben evlenmedim ama bekâr değilim. Sadece o resmiyete dökmüş süreci ben resmiyete dökemedim. Bazen kendimi hatalarım vardı ve karşıma böyle birisi çıktı demekki ben böyle bir sürece layığım gibi düşünüyorum

Söylediğine göre bir insanla aran kötü olmuş artık boşanma kararı almışsın ve karşı tarafta bir an önce boşanıyor farklı yollara girmek istiyorsa tabiki seni kötülemeye çalışacak dosyada olumlu ne yazabilir ki gibi söylüyor ve sen gördükçe her şeye kafanı takacaksın gibi şeyler söylüyor

Mahrem derken? Adam iktidarsız, ya da paravan evlilik kovalayan bir gay, işin üstüne gidin. Bu ya da benzer şeyler çikacak işin içinden.

Herseyı bu kadar kolay diline alıp anlatan biri sakladığı bişey var ya da yok ama böyle kolayca aldatma da var dıyorsa görüşmeyi bırakırdım . Bi kadın nie 5-6 ayda eşini aldatsın ,hangi arada… üstelik pandemi de kapanma vardı millet 10 senelik eşlerine katlanamadı boşandı çok stresli bi süreçti tüm ülke için .
Bazen kendimi hatalarım vardı ve karşıma böyle birisi çıktı demekki ben böyle bir sürece layığım gibi düşünüyorum
Sakın kendını eksik hissedip böyle bir hataya düşme kimseye hesabını vermek zorunda değilsin yaşadığın şeyin . Oda resmiyete dökmese oturup anlatmazdı emin ol .

Babamın eskı kiracısı bır cıft vardı.
Aynı koydenler.birbirlerini tanıyarak evlenmısler.
Altı ayda boşandılar.
Adam kıza hasta felan diyor sinir hastası gıbı.
Bosanırken hep kadına atmıs suçu.
Ama komşuların dediğine göre ve evı bosalttıktan sonra gördük adam kapıyı kırmıs.
Evı resmen darmaduman etmıstı.
Kimbilir kadına ne yapmıştır?
Erkekler asırı iftiracı. Ayrılırken ve bosanırken cırkeflıkte üstlerine yok.

Korktuğu şeyler olduğu için söylemiyor işte siz vazgeçmeyin diye

Aşırı manipüle etmiş sizi . Bugün boşansanız olmayan şeyler söyler miydiniz mahkeme de . Varsayım yapın Kadınların %70 i yapmaz bunu …

canı iyi yanan %25 lik kısım yapsın diyelim onunda canı yanmıştır adam acıtmıştır cidden berbat herifler var

% 5 lik kötü olan kısma denk geldıyse o zaman neyi nie saklasın kendınden emin olan birisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…