Boşanmış Bir Erkekle Birliktelik

Benim eşim oldukça mağdur olmuş, hatta kayınvalidem bile gelinden şiddet görmüş. Birde mesleğim gereği galiba öyle çok boşanan çift görüyorum ki inanın mağdur erkek sayısı da azımsanmayacak kadar çok. Fakat belki de bu dönemde boşanmış yada bekar ne olursa olsun iyice tanımaya çalışmak gerek. Etrafta manyak dolu çünkü. Benim demek istediği önyargılarla hareket ederek direk kaçıp gitmek yerine şans verilebilir.
Aynen oyle.. Bosanmis olmasa da cok arastirmak lazim.. Sonucta bu haksiz olup bosanmis erkekler de bi zamanlar hic evlenmemis erkeklerdi..
Onyargisiz sekilde, iyice tanimaya calismali kisiyi.. Ama bosanmislik varsa daha bi ayrinti lazim..

Şahsen bekarsam bekar, boşanmışsam boşanmış birini tercih ederdim.
Ha arkadaşınız için sorun değilse önemli olan boşanma nedeni.

Ekran Görüntülerini?????

Biz kadının aldatıldığını öğrendik ondan dolayı korumaya geçip adamı dışladık. Meğer aldatan kadınmış sevgilisi ile yazışmalarını o sevgilisinin birde yüzsüzce bu kadının eşine zorlamı yaptık vs diye tehditkar mesajlarını ekran görüntüsü halinde bize gösterdi. Davalıklar ya adliyeden sonra geldi resmen gözümüze soktu nasıl utandım bilsen.

Kızlar desteğiniz için teşekkürler, arkadaşıma en kısa sürede okutacağım bunları. Arkadaşım adamın boşanmış olmasını şöyle dert etmiyor, kendi babası da annesinden önce biriyle evliymiş. Çocukları olmuş, vefat etmiş. Sonra boşanmışlar annesiyle tanışmış. Çok iyi bir insan tanırım kendisini. O yüzden o noktaya çok takılmadı. Ama sadece dikkat etmesi gereken yerleri merak ediyoruz. Boşanma kağıdını istemesini söyleyeceğim adamdan bir daha ki buluşmalarında. Bir de en kısa sürede onu soruşturabileceği birilerini bulması gerek.

Yolda tanışmayı iğrenç bulan arkadaşlar da bana ilginç geldi ayrıca. Yolda tanışır iğrenç, internette tanışır iğrenç, kafede tanışır iğrenç.. Tanışmasın kimse kimseyle madem. Ama görücü usulüne de iğrenç diyorsunuz :KK53:

Detay vermedim fazla ama içiniz rahat edecekse söyleyeyim, bir müddet var bu beğenip açılamama durumu. İş yerinden birileriyle de bağlantı kurup tanışmaya çalışmış. Ama son çare tek yakalayınca atlamış önüne adam. Ne yapsın :KK51:

----Konuyu arkadaşım için açıyorum----

Çok yakın bir arkadaşım geçtiğimiz haftasonu biriyle tanıştı. Adam iş yerinin yakınlarında yolda karşısına çıkıp onu çok beğendiğini bir kaç keredir denk geldiğini söylemiş. Tanışmak istemiş numarasını vermiş. Kız baya bi düşündükten sonra benim gazlamamla ( :KK48:) çocuğa mesaj yazdı haftasonu buluştular. Çok efendi ve aslında tam da düşündüğü gibi birisine benziyor anlattığına göre. Kız 27 adam 33 yaşında bu arada. Adam üniversiteden mezun olduğu sene bir evlilik yapmış 3 sene evli kalmış boşanmış, çocuğu filan yok. Yıllardır annesiyle birlikte yaşıyormuş falan filan.. Arkadaşım mesela nüfus cüzdanını vesaire görmek istemiş tüm bilgilerini direkt paylaşmış. Zaten adını nete filan yazınca da çalıştığı şirketi olsun geçmişi olsun aslında çıkıyor. Yine de güvenemedi tabi.

Şimdi adam tekrar görüşmek istiyor. Bizim kız da hoşlanmış gibi. Bir şans verip tanımak istiyor ama nelere dikkat etmesi gerektiğini bilmiyor. Ne konularda özellikle sorular sormalı, hangi hareketlerine dikkat etmeli gibi.. Hadi benim deneyimli hatunlarım bi yardım eli :KK51:

'Esra hanım ben hayır diyorum. Görüşmek dahi istemiyorum. Ben evlenmiş boşanmış gelmesin dedim. Ben hiç evlenmedim. Bende vajanusmus! var'

Adamın yolun ortasında tanışma şekli onun güvenilmez olduğunun göstergesi zaten karısına marısuna sormaya gerek yok.iğrenç olması garip gelmiyor madem o zaman fikir almaya gerek yok arkadaşınız içinden geldiği gibi davransın,madem bu adam bu kadar güvenilmez (boşanma kağıdı,araştırmak v.s) o zaman ne olduğu nerden geldiği belli biriyle görüşsün arkadaşınız.buraya yazıyorsanız eleştirilere açık olmanız gerek.iğrenç deyip karşı çıkanda olur,durumu onaylayıp kabul edende.

Kızlar desteğiniz için teşekkürler, arkadaşıma en kısa sürede okutacağım bunları. Arkadaşım adamın boşanmış olmasını şöyle dert etmiyor, kendi babası da annesinden önce biriyle evliymiş. Çocukları olmuş, vefat etmiş. Sonra boşanmışlar annesiyle tanışmış. Çok iyi bir insan tanırım kendisini. O yüzden o noktaya çok takılmadı. Ama sadece dikkat etmesi gereken yerleri merak ediyoruz. Boşanma kağıdını istemesini söyleyeceğim adamdan bir daha ki buluşmalarında. Bir de en kısa sürede onu soruşturabileceği birilerini bulması gerek.

Yolda tanışmayı iğrenç bulan arkadaşlar da bana ilginç geldi ayrıca. Yolda tanışır iğrenç, internette tanışır iğrenç, kafede tanışır iğrenç.. Tanışmasın kimse kimseyle madem. Ama görücü usulüne de iğrenç diyorsunuz :KK53:

Detay vermedim fazla ama içiniz rahat edecekse söyleyeyim, bir müddet var bu beğenip açılamama durumu. İş yerinden birileriyle de bağlantı kurup tanışmaya çalışmış. Ama son çare tek yakalayınca atlamış önüne adam. Ne yapsın :KK51:
Bir de adamin hareketlerine dikkat etsin, bosanmasini arastirdiginda afra tafra yapip uste cikmaya calisirsa bi sknti olabilir.. Kiz elbette araştıracak, vardir oyle kompleksliler, hatasina bakacagina hatasini goreni suclayan dusman goren; evlerden irak..
Eski esini bulsa belki haksiz yere de karalayabilirler, caktirmadan arastirsinlar, adam bile bilmesin.. Arastirildigini duyup tepki gosterirse de yol versin..

adamın ilk evliliğnde; eşi boşanmış ve çocuklu bir kadın ayrıca yaşçada büyük demiştiniz ,yanlış hatırlamıyorsam...bu gemiyi yürütemeyen kim bilemem ama büyük bir cesaret örneği vermiş bu toplum bu tip evliliklere sıcak bakmıyor helede aile ama tabi geminin batışı da düşündürücü...iyice emin olmadan evlilik yapmamalı .....

Çok yakın bir arkadaşım geçtiğimiz haftasonu biriyle tanıştı. Adam iş yerinin yakınlarında yolda karşısına çıkıp onu çok beğendiğini bir kaç keredir denk geldiğini söylemiş. Tanışmak istemiş numarasını vermiş. Kız baya bi düşündükten sonra benim gazlamamla ( :KK48:) çocuğa mesaj yazdı haftasonu buluştular. Çok efendi ve aslında tam da düşündüğü gibi birisine benziyor anlattığına göre. Kız 27 adam 33 yaşında bu arada. Adam üniversiteden mezun olduğu sene bir evlilik yapmış 3 sene evli kalmış boşanmış, çocuğu filan yok. Yıllardır annesiyle birlikte yaşıyormuş falan filan.. Arkadaşım mesela nüfus cüzdanını vesaire görmek istemiş tüm bilgilerini direkt paylaşmış. Zaten adını nete filan yazınca da çalıştığı şirketi olsun geçmişi olsun aslında çıkıyor. Yine de güvenemedi tabi.

Şimdi adam tekrar görüşmek istiyor. Bizim kız da hoşlanmış gibi. Bir şans verip tanımak istiyor ama nelere dikkat etmesi gerektiğini bilmiyor. Ne konularda özellikle sorular sormalı, hangi hareketlerine dikkat etmeli gibi.. Hadi benim deneyimli hatunlarım bi yardım eli :KK51:

Madem adam kimliğini göstermiş, TC kimlik nosunu alsın bir avukattan yardım istesin. Avukat adliyeden bir sorgulatsın ön bürodan. Aile Mahkemesinde görülen davanın dosya numarasını alsın. Kaleme gidip dosyayı incelesin ve de boşanma sebebini görsünler, tabi anlaşmalı boşanmadılarsa...

Öyle deyince aklıma eşimin ikinci ama benim ilk evliliğim olduğu geldi :confused:
susayım ben en iyisi
Benimki de öyle..benim de ilk eşimin ikinci..
Bi taraf mutlu olunca sanırın diğerini de mutlu ediyor..
Eşinizin çocuğu var mı..benimkinin yok..ben iyiki de yok diyorum çünkü kıskanç biriyim..

boşanma sebebini sadece adamdan dinlemesin. boşanma dosyasını okumasını tavsiye ederim .bu hayatta öyle kimseye güvenilmez

Benimki de öyle..benim de ilk eşimin ikinci..
Bi taraf mutlu olunca sanırın diğerini de mutlu ediyor..
Eşinizin çocuğu var mı..benimkinin yok..ben iyiki de yok diyorum çünkü kıskanç biriyim..
Yok çocuğu,olsaydı zorluk yaşardım sanki çevremden gördüğüm gibi.

onu öğrenmiş. evlendiği kadını ailesi pek istememiş (daha önce evlenip boşandığı ve adamdan büyük olduğu için) ailelerden uzak bir yaşam kurmuşlar. maddi sıkıntıları filan çok olmuş. bir de çocuk istemiyormuş kadın. sürekli hastalanırsan giderim, kafam kızarsa giderim, canım ıskılırsa giderim filan dermiş buna. ikinci bir işte çalışmaya başlamış maddi sıkıntıları azaltmak için. eve geç geliyormuş o yüzden kadın da ben böyle devam etmek istemiyorum deyip gitmiş. (internette bulduğumuz cvsinde de bu iş olayını destekleyecek bilgileri var)

Ailesi istememiş anahtar cümle =))
Bütün eski gelinler kötüdür =))
Hiç bir kadın çok çalışıyor diye kocasını bırakmaz
Belli ki birileri kadına huzur vermemiş
Ben olsam denemem bu adamı

Herşey kızın ailesinde bitiyor, ailesini iyi tanıyor bu ilişkiye sıcak bakıcaklarsa tanısın ama bakmıyacaklarsa baştan ümit vermesin

Benim eski eşimin de nüfus cüzdanında o değiştirmediği için evliyken bekar yazıyordu...

neden bekar birisiyle denemiyor arkadaşın da boşanmış geçmişte pürüzler yaşamış birisinin üzerinde duruyor?
Tanışma şekli tuhaf...
Boşanma nedeninde suç eski eşinde gösterilmiş...
Ben olsam boşanmış biriyle pek düşünmezdim.
adliyeden boşanma dosyasına bakabilir arkadaşın eğer çekişmeli boşandılarsa...

çocuğu yok ki neyi sorun ediyor ha boşanmış ha flirt etmiş bence çok önemli değil evlenmek kadar boşanmakta normal. tabii ciddi düşünmeden önce adamı bir araştırsın.

Back
X