Bencede oyke zaten. Hatta zamsn zaman aslinda onun gibi gormedogim için icten ice vicdan yaptim deli gibi.Sizin bir ilişkiniz yok şu anda. Yaşadığınız herşey sanal. Ne zaman oturursunuz konuşursunuz o gün 1. Gün olur.
Bence hazır ayrilmisken çok iyi bir fırsat bu tamamen bitirmeniz için. Hic yuzyuze gelmeden bu iş bitmiş olur. Kaldı ki 8 aydır görüştüğünüz kişi ekonomik nedenlerle güya!! yaniniza gelmiyor. Allaskina İstanbul'dan Ankara'ya da gelemeyecekse bı zahmet evlilik hayali kurmasin zaten.Biliyorum kardesim Biliyorum. Gümbür gümbür tabiri cok dogru bir tabir olmus.. ki buna benzer seyler ona bende söylemiştim.. korkuyorum ben kızımı yarin bir gun annesiz birakmak istemiyorum demistim. Oda "olurmu hic sen beni aldatmis bile olsan ayrilir yoluma bakarım niye basimi belaya sokayim" demisti. Yinede pskologa gitmesini istemistim. Dediginiz gibi ben oyle ciddi buyuk hayaller kurmazdim. Oyle bir insan değilim cok şükür. Hatta belki geldiğinde aynen dediginiz gibi bi kokusu vs fizigi eli yuzunu begenmeyecegim bu simdiden kesin gozuyle bakiyor diye huzursuzdum. Ama gercj oda korkuyorum ya beni begrnmezsrn diyordu.. belkidebu yüzden daha cok empoze etmeye calisti bilmiyorum. Onun tutkusu vs bana empoze etmeye calismasi bu adima tasidi bu durumu istemesemde. Cunku sundan eminim cok begeniyordu seviyordu tabiri caizse sahip olmak vs istiyordu ama iste bu sahip olmak hissi hastalıklı.. bunlar hep aklimi kurcalıyor du zaten.. ki gelmeden daha fazla zaman harcayamam belki begenmeyecegkm diye bile aklimdan kac kere gecirdim.
Ayrica zaman nasil simdiye kadar gelmeden dayaniyor sebep ne olursa olsun diyede aklıma takılıyordu. Neyse hayırlısı bence zaten buydu.. keske hersry iyi guzrl olsaydi ama
Kizim konusunda soyle bir durum vardi. Kizkardesi kendisinden bir kaç yas kucuk olmasjna ragmen kiz Kardeşimden küçük biriyle asla evlenmem onlari kardesim gibi gorurum diye bi felsefesinin oldugunu soylemisti. Bende bundan etkilenmistim kizim adina güvenilir gelmisti iste.
Yok karıştırdınız sanırım, öğretmenim ben.Siz annem diye bir konu acmistiniz sanirim degilmi? Kardeşiniz avukatti? Eger o kisi iseniz sizin anneniz ne ki benim annemij yanında diye düşünmüştüm. Tabii yinede zordur anlarım ki herkes kendi daha dogrusunu bilir.
Cok dogru benim derdim yalnizlik. Ailemizde kurtulacak bir şey yok malesef. Cok denedim hep yıprandım.
Ablaniz gibi bi hayatım olsa xok mutlu olurdum. Calismayinca birde ulke değişikliği o ortam oluşmadı. İnşallah bundan sonra şu pandemi bitsinde ne zaman bitecek se
Biliyorum :) siz öğretmen kardeşiniz avukattiYok karıştırdınız sanırım, öğretmenim ben.
bence her şeyden önce sizin hesaplamanız gereken şey küçük bir kız çocuğuna baba olabilecek yeterlilikte ve olgunlukta mı bu adam. en büyük endişeniz sevmekten falan önce bu adam benim çocuğuma bir zarar verir mi olmalı aynı evde yaşayacak çünkü kızınızla.Herkese iyi akşamlar. Umarim yargilamadan okursunuz. Aslında çokta yargılanacak bi durum değil artik günümüzde heleki pandemi varken internetten tanışmak dahada normal kabul edilebilir belki fakat yinede önyargı ile bakilan bi durum, hatta bir baskasinda duysam ben bile on yargili daha bi temkinli olmak gerekir diye sacma bulabilirdim. Neyse şöyleki yaşım 39.
6 sene once bosandim. Bir kizim var 10 yaşında. Kimseyi hayatıma almadım hem korkularimdan yada icime sinen biri çıkmadığından dolayi. Bundan 8 ay önce biri ile tanistim nette. Forum gibi bi yerdi. Derken sohbet ilerledi. Benden cok etkilendiği belliydi. Olgun kültürlü yani hic bir negatif hissim oluşmadı. Neyse gel zaman git zaman ilişkiye dönüştü. Ailesi biliyordu. Hatta denk geldi bir iki kez görüntülü konuştuk kisada olsa. O hic evlenmemiş cocugu yok. Tanistiktan kisa sure sonra isyeri kapaninca işsiz kaldi. Hayalimdeki yada tipinmiydi diye sorarsaniz degildi ama zamanla gozume gonlume hoş gelmeye basladi. Ailesinin acik goruslu oldugunu ve benim bosanmis bir anne olmami sorun etmeyeceklerini soylemisti. Oylede oldu. Aramizda 5 yas vardi, ben büyüğüm ondan. Tek sorun olarak benim anne olamayacak yasta oldugumu soylemis ablasi ama görüşünü söyleyince eski erkek arkadaşım konu kapanmis. Beni cok seviyor biliyorum bende seviyorum ama beni cok dusunduren bi durum var. Oda kiskancligi. Birde daha yuzyuze gelemedik. O Ankara da ben İstanbul da. İlk baslarda ben hemen istemedim sonra da maddi sorunlardan dolayi gelemedi. Ama artik gelecektik yine kiskancligindan dolayi ayrildik. Ama biliyorum ben istesem yine barisiriz. Fakat Bana fazla geliyor bu kadar kiskanclik. Ilk etapta bir anneyim. Kiskaninca hafiftende olsa kontrolsuzce kelimeler kullanıyor. Nasil onun bu huyuna ragmen devam edebilirim. Tabiiki daha yuz yüze gelip ne bileyim bi soz nisan evresi olacak daha cok taniyacagiz birbirimizi ama buradaki duzenimi bozup bir iki sonra bosanip gelirsem diye korkuyorum.
Asil aklımı karıştıran şu: ondan tamamen vazgeçersem ömrüm ne zamana kadar yalniz gececek. Ya yarin birgun cocuklu boşanmış biri ile evlenip baska yonden sorun yasarsam. Bende çocukluyum cocuk sorun degil elbette ama kotu örneklerini duydum etrafimda. Birde eski esi vs derdi olurmuki hayatımda. Bu arada yasim 39 ama cok daha genc gosterdigimi guzel oldugumu soylerler. Fakat onemli olan bunlar degil
Insanin karsisina iyi biri cikarmi heleki boşanmış bir anneye on yargi ile bakan bir toplulukta? Sizce ne yapmalıyım? Şimdiden sagolun. Biraz karisik oldu kusura bakmayın.
İlk mesajlarda yazmış konu sahibi azıcık fazla uyudu diye aldattı diye düşünüyormuşbence her şeyden önce sizin hesaplamanız gereken şey küçük bir kız çocuğuna baba olabilecek yeterlilikte ve olgunlukta mı bu adam. en büyük endişeniz sevmekten falan önce bu adam benim çocuğuma bir zarar verir mi olmalı aynı evde yaşayacak çünkü kızınızla.
kıskançlık neyden kıskançlık, nasıl bir kıskançlık. uzaktan ilişki yürütürken neredesin kimlesin falan mı diyor mesela sürekli. Bu çok sıkıntılı bir davranış. sırf ömrünüz biriyle geçsin diye daha görüşmediğiniz huyunu suyunu bilmediğiniz kızınıza nasıl bir baba olacağını bilmediğiniz bir adam için fazla düşünmüyor musunuz sizce de?
onu kaçırmışım hepten sıkıntı ya o zaman. düşünsenize 2 saat cevap vermiyorsunuz beni kimle aldattın diyor. bu adam şiddet de uygular ya. tipik kendime güvenim yok davranışlarıİlk mesajlarda yazmış konu sahibi azıcık fazla uyudu diye aldattı diye düşünüyormuş
Bilakis bir takim goruslerinden dolayi kizima iyi cok iyi bir abi olur diye devam etmistim zaten ilk yazismadan sonra yazisip sonrada tlf da gorusmeye. 6 aydir hatta 7 aydir saatlerce konuştuk ama hic bir sey yuz yüze defalarca gorusup farkli durumlarda birbirini tanjmak gibi olamaz. Şöyleki su asamada fazla dusunmek degil sadece evlilik niyetiyle konuşup tanimak istemek benimki. Tabiiki herseyi dort dörtlük bile olsa kizim icin en başta ama görüştüğümüzde baktim ki hic icime sinmedi haliyle yuz yüze gorusup konismak farkli yada zamanla herhangi bi sebepten soğudum yine ayrilirdim. Bu en basit bi sebep bile olsa. Buyuk konuşmayayım ama oyle. Benim üzüntüm sadece hayattaki yalnizligim. Yoksa ilk hatasinda sans vermezdim asla. Insanoglu bazen korkularindan dolayında hal etmeyene bi son sans verir ya onun gibibence her şeyden önce sizin hesaplamanız gereken şey küçük bir kız çocuğuna baba olabilecek yeterlilikte ve olgunlukta mı bu adam. en büyük endişeniz sevmekten falan önce bu adam benim çocuğuma bir zarar verir mi olmalı aynı evde yaşayacak çünkü kızınızla.
kıskançlık neyden kıskançlık, nasıl bir kıskançlık. uzaktan ilişki yürütürken neredesin kimlesin falan mı diyor mesela sürekli. Bu çok sıkıntılı bir davranış. sırf ömrünüz biriyle geçsin diye daha görüşmediğiniz huyunu suyunu bilmediğiniz kızınıza nasıl bir baba olacağını bilmediğiniz bir adam için fazla düşünmüyor musunuz sizce de?
Her zaman degil ama bir kere iki kerede yeter. Bu yaptigin namusuma laf etmek, bana hakaret etmek dedim. Hep özür diledi cok kıskanıyorum elimde değil vs. Yoksa giyinmeme etmeme karisacak biri degildi. Bazende gerçekten içten bana ne kadar güvendiğini soyler ben sendrn cok memnunum Allah razi olsun derdi. Bi oyle bi oyle olmasi hastalıklı bi tavir iste.onu kaçırmışım hepten sıkıntı ya o zaman. düşünsenize 2 saat cevap vermiyorsunuz beni kimle aldattın diyor. bu adam şiddet de uygular ya. tipik kendime güvenim yok davranışları
evet gerçekten de hiç bir iletişim yüzyüze olmak hatta bir süre bir arada yaşamak kadar aydınlatıcı olmuyor. ama sırf hayatta yalnız kalmayayım diye büyük sorunlar yaratabilecek bir beraberlik için zaman ve emek harcamak da sakıncalı bir yaklaşım. beyefendinin yaşı sizden küçük, kendi çocuğu yok, kıskanç, başka bir şehirde yaşıyor. evlenseniz belki sizden bir çocuk isteyecek, şu an işi yokmuş gördüğüm kadarıyla bu evi geçindirme işi size kalabilir. kıskançlık meselesi arada büyük sorunlar yaratabilir. öyle lafta çocuğun benim için sorun değil der evlendikten sonra eski eşin baksın diyebilir. insanların sözlerine pek güvenilmez yani. bence barışmak için üzerine düşmeyin. uygun gibi gözükmüyorsunuz.Bilakis bir takim goruslerinden dolayi kizima iyi cok iyi bir abi olur diye devam etmistim zaten ilk yazismadan sonra yazisip sonrada tlf da gorusmeye. 6 aydir hatta 7 aydir saatlerce konuştuk ama hic bir sey yuz yüze defalarca gorusup farkli durumlarda birbirini tanjmak gibi olamaz. Şöyleki su asamada fazla dusunmek degil sadece evlilik niyetiyle konuşup tanimak istemek benimki. Tabiiki herseyi dort dörtlük bile olsa kizim icin en başta ama görüştüğümüzde baktim ki hic icime sinmedi haliyle yuz yüze gorusup konismak farkli yada zamanla herhangi bi sebepten soğudum yine ayrilirdim. Bu en basit bi sebep bile olsa. Buyuk konuşmayayım ama oyle. Benim üzüntüm sadece hayattaki yalnizligim. Yoksa ilk hatasinda sans vermezdim asla. Insanoglu bazen korkularindan dolayında hal etmeyene bi son sans verir ya onun gibi
Bılmıorum canım .İstekte kalmadıki .Canim benim senin yaşın neki. Daha 31 yaşındasin. Artik gencler hep gec evleniyor. Lutfen bu kadar vazgeçme. Hakkinda hayirlisi olsun dilerim
Yok kardeşlerim de öğretmenBiliyorum :) siz öğretmen kardeşiniz avukatti
Hatta anneniz sizi ogle paydosunda aramıştı kardeşiniz ara avukatlar gunu için diye. O degilmisiniz?
Merhaba öncelikle tabikş hayat sizin ben tecrübe yaşamış bir kız çocuğu olarak söylüyorum şuan evli ve kız bebek bekleyen bir anne adayıyım hepimizin başına herşey gelebilir aynı şeyleri benim yaşamayacağının garantisi yok fakat ben kız annesi adayı olarak söylüyorum ki evlilik düşünmezdim 10 yaşımdayken babam vefat etti birkaç yıl sonra da annem evlendi çocukluğum gençliğim travmalarla doludur (kötü anlamda yaşanmış olayları kastetmiyorum taciz şiddet vs. Çok şükür öyle şeylere maruz kalmadım) psikolojik olarak çok yıpratıcıydı sanki aynısılarını yaşarmış gibi geliyor her çocuk ..evlat daha önemli bence benim naçizane fikrim budur He evlenmeyin diyemem ama bunuda göz önünde bulundurursunuzHerkese iyi akşamlar. Umarim yargilamadan okursunuz. Aslında çokta yargılanacak bi durum değil artik günümüzde heleki pandemi varken internetten tanışmak dahada normal kabul edilebilir belki fakat yinede önyargı ile bakilan bi durum, hatta bir baskasinda duysam ben bile on yargili daha bi temkinli olmak gerekir diye sacma bulabilirdim. Neyse şöyleki yaşım 39.
6 sene once bosandim. Bir kizim var 10 yaşında. Kimseyi hayatıma almadım hem korkularimdan yada icime sinen biri çıkmadığından dolayi. Bundan 8 ay önce biri ile tanistim nette. Forum gibi bi yerdi. Derken sohbet ilerledi. Benden cok etkilendiği belliydi. Olgun kültürlü yani hic bir negatif hissim oluşmadı. Neyse gel zaman git zaman ilişkiye dönüştü. Ailesi biliyordu. Hatta denk geldi bir iki kez görüntülü konuştuk kisada olsa. O hic evlenmemiş cocugu yok. Tanistiktan kisa sure sonra isyeri kapaninca işsiz kaldi. Hayalimdeki yada tipinmiydi diye sorarsaniz degildi ama zamanla gozume gonlume hoş gelmeye basladi. Ailesinin acik goruslu oldugunu ve benim bosanmis bir anne olmami sorun etmeyeceklerini soylemisti. Oylede oldu. Aramizda 5 yas vardi, ben büyüğüm ondan. Tek sorun olarak benim anne olamayacak yasta oldugumu soylemis ablasi ama görüşünü söyleyince eski erkek arkadaşım konu kapanmis. Beni cok seviyor biliyorum bende seviyorum ama beni cok dusunduren bi durum var. Oda kiskancligi. Birde daha yuzyuze gelemedik. O Ankara da ben İstanbul da. İlk baslarda ben hemen istemedim sonra da maddi sorunlardan dolayi gelemedi. Ama artik gelecektik yine kiskancligindan dolayi ayrildik. Ama biliyorum ben istesem yine barisiriz. Fakat Bana fazla geliyor bu kadar kiskanclik. Ilk etapta bir anneyim. Kiskaninca hafiftende olsa kontrolsuzce kelimeler kullanıyor. Nasil onun bu huyuna ragmen devam edebilirim. Tabiiki daha yuz yüze gelip ne bileyim bi soz nisan evresi olacak daha cok taniyacagiz birbirimizi ama buradaki duzenimi bozup bir iki sonra bosanip gelirsem diye korkuyorum.
Asil aklımı karıştıran şu: ondan tamamen vazgeçersem ömrüm ne zamana kadar yalniz gececek. Ya yarin birgun cocuklu boşanmış biri ile evlenip baska yonden sorun yasarsam. Bende çocukluyum cocuk sorun degil elbette ama kotu örneklerini duydum etrafimda. Birde eski esi vs derdi olurmuki hayatımda. Bu arada yasim 39 ama cok daha genc gosterdigimi guzel oldugumu soylerler. Fakat onemli olan bunlar degil
Insanin karsisina iyi biri cikarmi heleki boşanmış bir anneye on yargi ile bakan bir toplulukta? Sizce ne yapmalıyım? Şimdiden sagolun. Biraz karisik oldu kusura bakmayın.
Neden çalışmıyorsunuz gencecik kadınsınız? Geliriniz var tamam da para kazanmak için çalışmıyoruz sadece. Çevrem yok diyorsunuz üstelik . Evde oturup hazır paranızı yerken elbette çevreniz olmaz. Çektiklerinizde hep paranız için gelen tipler olurlar.Yalniz kizimla yasiyorum gelirim var cok şükür ama çalışmıyorum. Annem narsist bi kişilik babam sorumsuz kardeşimde hep dert anlatsin bildikleri bu hep manen sömürdüler bende uzagim onlara. Onun ailesinde amcasida hic evlenmemiş olmasina ragmen bosanmis cocuklu kadin la evlenmiş. Biraz sorgulamislar cocuk istemeyecekmisin diye oda yalan söyleyemem boyle dediler ama ben cvbimi verdim dedi. Bana zor bi kişilik oldugu için bksanmis bir annenin oğlunu daha kolay idare edip sabir edeceğini düşündüğünu hissettiriyor
Saglik sebebiyle çalışmıyorum.Neden çalışmıyorsunuz gencecik kadınsınız? Geliriniz var tamam da para kazanmak için çalışmıyoruz sadece. Çevrem yok diyorsunuz üstelik . Evde oturup hazır paranızı yerken elbette çevreniz olmaz. Çektiklerinizde hep paranız için gelen tipler olurlar.
Bu anlattığınız adam baştan fiyasko zaten. Paranoyak, şiddet meyilli hakaret eden bi tip. İşi gücü de yok. Sizi geçtim kızınızı bu adamla aynı eve sokabilir misiniz cidden. Ya da mesela sineye çekip devam ettirdiğiniz ilişki gibi bi ilişki kızınız yaşasın ister misiniz?
34 yaşında makul bi adam aylarca konuştuğu kadını napar eder görürdü ayrıca. İşten çıktı diye yanınıza gelecek kadar para sıkıntısı çeken biri evlilik falan da düşünmesin zaten. Olaylara dışarıdan bakıp net görebilirsiniz umarım.
Tabiiki en onemlisi evlatMerhaba öncelikle tabikş hayat sizin ben tecrübe yaşamış bir kız çocuğu olarak söylüyorum şuan evli ve kız bebek bekleyen bir anne adayıyım hepimizin başına herşey gelebilir aynı şeyleri benim yaşamayacağının garantisi yok fakat ben kız annesi adayı olarak söylüyorum ki evlilik düşünmezdim 10 yaşımdayken babam vefat etti birkaç yıl sonra da annem evlendi çocukluğum gençliğim travmalarla doludur (kötü anlamda yaşanmış olayları kastetmiyorum taciz şiddet vs. Çok şükür öyle şeylere maruz kalmadım) psikolojik olarak çok yıpratıcıydı sanki aynısılarını yaşarmış gibi geliyor her çocuk ..evlat daha önemli bence benim naçizane fikrim budur He evlenmeyin diyemem ama bunuda göz önünde bulundurursunuz