Boşanmış bir anne olarak cok secici olmamak mi yoksa sevmeden olmaz demekmi dogru sizce? Korkularim var.

Sizin bir ilişkiniz yok şu anda. Yaşadığınız herşey sanal. Ne zaman oturursunuz konuşursunuz o gün 1. Gün olur.
Bencede oyke zaten. Hatta zamsn zaman aslinda onun gibi gormedogim için icten ice vicdan yaptim deli gibi.

Bence hazır ayrilmisken çok iyi bir fırsat bu tamamen bitirmeniz için. Hic yuzyuze gelmeden bu iş bitmiş olur. Kaldı ki 8 aydır görüştüğünüz kişi ekonomik nedenlerle güya!! yaniniza gelmiyor. Allaskina İstanbul'dan Ankara'ya da gelemeyecekse bı zahmet evlilik hayali kurmasin zaten.

Yok karıştırdınız sanırım, öğretmenim ben.

Şimdi abla yanlış anlama ama ben herkesin denk evlilikler yapması taraftarıyım mesela ben boşanmış ve çocuklu olsam karşı taraf hiç evşenmemesine rağmen beni direk hiç Bi acaba demeden kabul ederse bu beni düşündürürdü şimdi şöyle de bişey kolay kolay hiç evlenmemiş kimse kadın yada erkek farketmez daha önceden evlenmiş biri istemez belli etmese de içi Bi gıcıklanır yani hem yaş olarak sizden küçük hem bekar bence üzerinizde hakimiyet kurmak için evlilik istiyor olabilir ki kıskançlığı da bana Bunu düşündürttü yani karşı taraf sizi kabullenmesi çok kolay olduysa bence onlar da bariz Bi problem var demektir karakterlerini gizliyorlardır çünkü çocuk sahibi olma yaşınız da geçmiş gibi şimdi boşanmış bekar evliliği olabilir ama ilk evlenen taraf illa kendisinden de Bi çocuk ister size de bu durum çok anormal gelmedi mi bence kendileri de ailecek psikolojisi bozuk hiç Bi kızla olduramayan tipler olabilir bu derece ciddi kıskançlık hastalığı olan biri kızınıza da karışır aynı evde öz babası olmadan karışıp etmesine belki bağırmasına tahammül edebilecek misiniz

Yok karıştırdınız sanırım, öğretmenim ben.
Biliyorum :) siz öğretmen kardeşiniz avukatti
Hatta anneniz sizi ogle paydosunda aramıştı kardeşiniz ara avukatlar gunu için diye. O degilmisiniz?

bence her şeyden önce sizin hesaplamanız gereken şey küçük bir kız çocuğuna baba olabilecek yeterlilikte ve olgunlukta mı bu adam. en büyük endişeniz sevmekten falan önce bu adam benim çocuğuma bir zarar verir mi olmalı aynı evde yaşayacak çünkü kızınızla.
kıskançlık neyden kıskançlık, nasıl bir kıskançlık. uzaktan ilişki yürütürken neredesin kimlesin falan mı diyor mesela sürekli. Bu çok sıkıntılı bir davranış. sırf ömrünüz biriyle geçsin diye daha görüşmediğiniz huyunu suyunu bilmediğiniz kızınıza nasıl bir baba olacağını bilmediğiniz bir adam için fazla düşünmüyor musunuz sizce de?

İlk mesajlarda yazmış konu sahibi azıcık fazla uyudu diye aldattı diye düşünüyormuş

Bence vazgecin bu isten. Olgun birisi kesinlikle degil. Isi stabil, karakteri oturmus birisi elbet cikar.

Bilakis bir takim goruslerinden dolayi kizima iyi cok iyi bir abi olur diye devam etmistim zaten ilk yazismadan sonra yazisip sonrada tlf da gorusmeye. 6 aydir hatta 7 aydir saatlerce konuştuk ama hic bir sey yuz yüze defalarca gorusup farkli durumlarda birbirini tanjmak gibi olamaz. Şöyleki su asamada fazla dusunmek degil sadece evlilik niyetiyle konuşup tanimak istemek benimki. Tabiiki herseyi dort dörtlük bile olsa kizim icin en başta ama görüştüğümüzde baktim ki hic icime sinmedi haliyle yuz yüze gorusup konismak farkli yada zamanla herhangi bi sebepten soğudum yine ayrilirdim. Bu en basit bi sebep bile olsa. Buyuk konuşmayayım ama oyle. Benim üzüntüm sadece hayattaki yalnizligim. Yoksa ilk hatasinda sans vermezdim asla. Insanoglu bazen korkularindan dolayında hal etmeyene bi son sans verir ya onun gibi

onu kaçırmışım hepten sıkıntı ya o zaman. düşünsenize 2 saat cevap vermiyorsunuz beni kimle aldattın diyor. bu adam şiddet de uygular ya. tipik kendime güvenim yok davranışları
Her zaman degil ama bir kere iki kerede yeter. Bu yaptigin namusuma laf etmek, bana hakaret etmek dedim. Hep özür diledi cok kıskanıyorum elimde değil vs. Yoksa giyinmeme etmeme karisacak biri degildi. Bazende gerçekten içten bana ne kadar güvendiğini soyler ben sendrn cok memnunum Allah razi olsun derdi. Bi oyle bi oyle olmasi hastalıklı bi tavir iste.

evet gerçekten de hiç bir iletişim yüzyüze olmak hatta bir süre bir arada yaşamak kadar aydınlatıcı olmuyor. ama sırf hayatta yalnız kalmayayım diye büyük sorunlar yaratabilecek bir beraberlik için zaman ve emek harcamak da sakıncalı bir yaklaşım. beyefendinin yaşı sizden küçük, kendi çocuğu yok, kıskanç, başka bir şehirde yaşıyor. evlenseniz belki sizden bir çocuk isteyecek, şu an işi yokmuş gördüğüm kadarıyla bu evi geçindirme işi size kalabilir. kıskançlık meselesi arada büyük sorunlar yaratabilir. öyle lafta çocuğun benim için sorun değil der evlendikten sonra eski eşin baksın diyebilir. insanların sözlerine pek güvenilmez yani. bence barışmak için üzerine düşmeyin. uygun gibi gözükmüyorsunuz.

Biliyorum :) siz öğretmen kardeşiniz avukatti
Hatta anneniz sizi ogle paydosunda aramıştı kardeşiniz ara avukatlar gunu için diye. O degilmisiniz?
Yok kardeşlerim de öğretmen tek bir abim var o da mühendis. Bizimkiler kardeş ilişkisine karışmaz hiç bak, hoş biz çok iyi anlaşıyoruz ondan da olabilir

Merhaba öncelikle tabikş hayat sizin ben tecrübe yaşamış bir kız çocuğu olarak söylüyorum şuan evli ve kız bebek bekleyen bir anne adayıyım hepimizin başına herşey gelebilir aynı şeyleri benim yaşamayacağının garantisi yok fakat ben kız annesi adayı olarak söylüyorum ki evlilik düşünmezdim 10 yaşımdayken babam vefat etti birkaç yıl sonra da annem evlendi çocukluğum gençliğim travmalarla doludur (kötü anlamda yaşanmış olayları kastetmiyorum taciz şiddet vs. Çok şükür öyle şeylere maruz kalmadım) psikolojik olarak çok yıpratıcıydı sanki aynısılarını yaşarmış gibi geliyor her çocuk ..evlat daha önemli bence benim naçizane fikrim budur He evlenmeyin diyemem ama bunuda göz önünde bulundurursunuz

Neden çalışmıyorsunuz gencecik kadınsınız? Geliriniz var tamam da para kazanmak için çalışmıyoruz sadece. Çevrem yok diyorsunuz üstelik . Evde oturup hazır paranızı yerken elbette çevreniz olmaz. Çektiklerinizde hep paranız için gelen tipler olurlar.

Bu anlattığınız adam baştan fiyasko zaten. Paranoyak, şiddet meyilli hakaret eden bi tip. İşi gücü de yok. Sizi geçtim kızınızı bu adamla aynı eve sokabilir misiniz cidden. Ya da mesela sineye çekip devam ettirdiğiniz ilişki gibi bi ilişki kızınız yaşasın ister misiniz?

34 yaşında makul bi adam aylarca konuştuğu kadını napar eder görürdü ayrıca. İşten çıktı diye yanınıza gelecek kadar para sıkıntısı çeken biri evlilik falan da düşünmesin zaten. Olaylara dışarıdan bakıp net görebilirsiniz umarım.

Saglik sebebiyle çalışmıyorum.
Tabiiki burada sadece negatif yonlerinden bahsettim. Ama basta boyle degildi. Kizimla ayni evde yasatmanin anlamli olmadığından emin oldum zamanla. Gelememem şöyle oldu. İlk aylar ilk 3 4 ay ben istemedim. Sonra bende kaynakli maniler cikti. Ama ben 1 ay gibi bi surede kendisi kaynakli gelemedi fakat yinede düşünüyorum insan gunubirlik bile gelirdi madem ki bu kadar seviyorum asigim diyorsunm

Tabiiki en onemlisi evlat
Ama ben iyi bir evlilik yaparsam kizimda daha mutlu olur diye düşünüyorum tabiikii bu evlendigim kisi ile biribir baglantili. Siz ne gibi seyler yasadiniz. Yani yabancı diye rahatmi edemediniz evinizde mesela?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…