Masallah size :)Yok kardeşlerim de öğretmentek bir abim var o da mühendis. Bizimkiler kardeş ilişkisine karışmaz hiç bak, hoş biz çok iyi anlaşıyoruz ondan da olabilir
Anlıyorum canim aslında bende öyle ama boylede zor. Yalnizlik Allah a mahsus demislerBılmıorum canım .İstekte kalmadıki .
Orada mutlu degildim. Pskolojikmen kaldiramadim daha fazla. Bir gelirim var onunla geciniyoruz cok şükür.Merak ediyorum
Ingiltereden neden döndünüz ve şu an burda ne ile geçiniyorsunuz?
Hayir bi arkadasta sormus onada açıkladım. Be kardeşim de burada kayitlidir diye ve ben oldugumu anlar diye dönüş yaptim yazmadim. Bir iki senedir Turkiye de yasiyoruz kizimlaAz evvel bir başka konunuza denk geldim, kafam karıştı. 24 Mart'ta açtığınız konuda yurtdışında yaşıyorum demişsiniz. Bu konudaki bir mesajınızda da yurtdışından dondugunuzu söylemişsiniz. 2 hafta içinde Türkiye'ye taşındığınizi varsayarsak, bu internetten gorustugunuz kisi sonuçta turkiyedeydi. 8 aydır yanıma gelmedi diyorsunuz, mesafe İstanbul Ankara arası diyorsunuz, o kısmı hiç anlayamadım.
Anladım..Hayir bi arkadasta sormus onada açıkladım. Be kardeşim de burada kayitlidir diye ve ben oldugumu anlar diye dönüş yaptim yazmadim. Bir iki senedir Turkiye de yasiyoruz kizimla
Ben bosandigimi unutmadim arkadasim ama soyle ki kizim babasinin yeni esinden dolayi babasi ile gorusemiyor. Kadın manyak cikti. Elbeyte suclu baba burada. Bende demekki manyak eski esler cikabiliyor. Ben eski esimi hic umursamıyorum ama evlendiğimde insanin eski eside sorunlu cikarmo dedim ki o kacinci planda. Emin olun bu kisiyi Ben söyledigi bir kaç seyden sonra ilk kizima iyi cok iyi bir abi olabilir hissi ile tanimaya karar verdim. Burada kimse benim cocugumu benden daha fazla dusunemezki. Biliyorum herkrs iyi niyetiyle yaziyor sagolsunlar bana iyide geliyor ama ya ben kendimi ifade edemedkm yada biraz onyargi ile anneligim sorgulaniyor. Zamanla zaten yuz yüze girusup %100 emin olmadan kizim ile iletişimine bakarsk karar verecektim, kizimla hatta ama zamanla değişik huyları cikti gorusememekte etken kiskanclik ta belki ama ben olsam bir erkek olarak coktan gelip bi gorusmustumBu insanla daha görüşmemişsiniz.telefonla görüşerek onu tanıyamazsınız....bazı cümleleri yazarken siz de boşanmış ve çocuklu olduğunuzu unutmuşsunuz...açıkçası boşanmış birisi ile evlenirsem eski eşi sorun olur mu diye düşünmenize şaşırdım....bu saatten sonra kendinize koca değil de çocuğunuzla iyi anlaşacak, onu sevecek,ona yok gösterecek bir bireyle hayat kurmanız daha mantıklı..çocuğunuzu seveni siz de seversiniz..
Biraz temkinli bi yspim var elimde değil sonra internette aile dedikodusu yapmış diye ailede olay çıkardıAnladım..
Tabiki rahat edemedim giydiğin yattığın kalktığın evinde hep diken üstünde oluyor insan duş aldığım zaman banyoda giyinmek zorunda kalıyordum odam varken veya odamda yaz aylarında bile şort askılı şeyler giymezdim bir yemeği sevmesem bile sofrada yerdim zorlardım kendimi laf söz olur diye bunun gibi basit görünen ama beni bunaltan birsürü şeyTabiiki en onemlisi evlat
Ama ben iyi bir evlilik yaparsam kizimda daha mutlu olur diye düşünüyorum tabiikii bu evlendigim kisi ile biribir baglantili. Siz ne gibi seyler yasadiniz. Yani yabancı diye rahatmi edemediniz evinizde mesela?
Kiyamam. Gerci artik olan olmuş ama keske annenizle konussaydiniz. O evde çekinmesi gereken siz degil o adam dir bence. Bi ara benim dayimdan bosanan (eski) yengem de bir başka adamla evlenmiştiTabiki rahat edemedim giydiğin yattığın kalktığın evinde hep diken üstünde oluyor insan duş aldığım zaman banyoda giyinmek zorunda kalıyordum odam varken veya odamda yaz aylarında bile şort askılı şeyler giymezdim bir yemeği sevmesem bile sofrada yerdim zorlardım kendimi laf söz olur diye bunun gibi basit görünen ama beni bunaltan birsürü şey
Sakın diyorum başka da bişey demiyorum!Herkese iyi akşamlar. Umarim yargilamadan okursunuz. Aslında çokta yargılanacak bi durum değil artik günümüzde heleki pandemi varken internetten tanışmak dahada normal kabul edilebilir belki fakat yinede önyargı ile bakilan bi durum, hatta bir baskasinda duysam ben bile on yargili daha bi temkinli olmak gerekir diye sacma bulabilirdim. Neyse şöyleki yaşım 39.
6 sene once bosandim. Bir kizim var 10 yaşında. Kimseyi hayatıma almadım hem korkularimdan yada icime sinen biri çıkmadığından dolayi. Bundan 8 ay önce biri ile tanistim nette. Forum gibi bi yerdi. Derken sohbet ilerledi. Benden cok etkilendiği belliydi. Olgun kültürlü yani hic bir negatif hissim oluşmadı. Neyse gel zaman git zaman ilişkiye dönüştü. Ailesi biliyordu. Hatta denk geldi bir iki kez görüntülü konuştuk kisada olsa. O hic evlenmemiş cocugu yok. Tanistiktan kisa sure sonra isyeri kapaninca işsiz kaldi. Hayalimdeki yada tipinmiydi diye sorarsaniz degildi ama zamanla gozume gonlume hoş gelmeye basladi. Ailesinin acik goruslu oldugunu ve benim bosanmis bir anne olmami sorun etmeyeceklerini soylemisti. Oylede oldu. Aramizda 5 yas vardi, ben büyüğüm ondan. Tek sorun olarak benim anne olamayacak yasta oldugumu soylemis ablasi ama görüşünü söyleyince eski erkek arkadaşım konu kapanmis. Beni cok seviyor biliyorum bende seviyorum ama beni cok dusunduren bi durum var. Oda kiskancligi. Birde daha yuzyuze gelemedik. O Ankara da ben İstanbul da. İlk baslarda ben hemen istemedim sonra da maddi sorunlardan dolayi gelemedi. Ama artik gelecektik yine kiskancligindan dolayi ayrildik. Ama biliyorum ben istesem yine barisiriz. Fakat Bana fazla geliyor bu kadar kiskanclik. Ilk etapta bir anneyim. Kiskaninca hafiftende olsa kontrolsuzce kelimeler kullanıyor. Nasil onun bu huyuna ragmen devam edebilirim. Tabiiki daha yuz yüze gelip ne bileyim bi soz nisan evresi olacak daha cok taniyacagiz birbirimizi ama buradaki duzenimi bozup bir iki sonra bosanip gelirsem diye korkuyorum.
Asil aklımı karıştıran şu: ondan tamamen vazgeçersem ömrüm ne zamana kadar yalniz gececek. Ya yarin birgun cocuklu boşanmış biri ile evlenip baska yonden sorun yasarsam. Bende çocukluyum cocuk sorun degil elbette ama kotu örneklerini duydum etrafimda. Birde eski esi vs derdi olurmuki hayatımda. Bu arada yasim 39 ama cok daha genc gosterdigimi guzel oldugumu soylerler. Fakat onemli olan bunlar degil
Insanin karsisina iyi biri cikarmi heleki boşanmış bir anneye on yargi ile bakan bir toplulukta? Sizce ne yapmalıyım? Şimdiden sagolun. Biraz karisik oldu kusura bakmayın.
O zaman soyle sorayim kendi adima.Gorustugunuz bu adamin duzgun bir isi var mi? Ailesi ile mi yasiyor?Ben bosandigimi unutmadim arkadasim ama soyle ki kizim babasinin yeni esinden dolayi babasi ile gorusemiyor. Kadın manyak cikti. Elbeyte suclu baba burada. Bende demekki manyak eski esler cikabiliyor. Ben eski esimi hic umursamıyorum ama evlendiğimde insanin eski eside sorunlu cikarmo dedim ki o kacinci planda. Emin olun bu kisiyi Ben söyledigi bir kaç seyden sonra ilk kizima iyi cok iyi bir abi olabilir hissi ile tanimaya karar verdim. Burada kimse benim cocugumu benden daha fazla dusunemezki. Biliyorum herkrs iyi niyetiyle yaziyor sagolsunlar bana iyide geliyor ama ya ben kendimi ifade edemedkm yada biraz onyargi ile anneligim sorgulaniyor. Zamanla zaten yuz yüze girusup %100 emin olmadan kizim ile iletişimine bakarsk karar verecektim, kizimla hatta ama zamanla değişik huyları cikti gorusememekte etken kiskanclik ta belki ama ben olsam bir erkek olarak coktan gelip bi gorusmustum
O zaman soyle sorayim kendi adima.Gorustugunuz bu adamin duzgun bir isi var mi? Ailesi ile mi yasiyor?
Is yeri kapanınca issiz kaldı. Kendi evi var kucuk bi tane ama cogu zaman ailesinde.O zaman soyle sorayim kendi adima.Gorustugunuz bu adamin duzgun bir isi var mi? Ailesi ile mi yasiyor?
Ev kendine mi ait? Iyi bari hepten züğürt degilmis..Ben de evlilik programlarindaki yaşlılara döndümIs yeri kapanınca issiz kaldı. Kendi evi var kucuk bi tane ama cogu zaman ailesinde.
:)) emekliside varmi sorimmi :))Ev kendine mi ait? Iyi bari hepten züğürt degilmis..Ben de evlilik programlarindaki yaşlılara döndüm
Hmm bey abimiz ciddi hasta, gerçekten bi şükür namazı kılıp yolunuz bakınResmen onu aldattigimi dusunuyor bir kaç saat fazla uyumusum diye. Hatta makyajlisin (nadir makyaj yaparim) diye bile sana güvenmiyorum deyip yuzume kapatti tlf nu.