- 28 Ağustos 2020
- 8.252
- 36.161
Yahu sizin sorununuz çocuklar değil ki zaten ilişkiniz de berbat. Hani çok güzel bir ilişki olur da tek kaygınız çocuklar olur deneyin derim. Bence oluru yok.kendi yeğenim var. anne yarısıyım elimde büyüdü, birtek emzirmediğim kalmıştı. oradan alışkınım. tatile gitmiştik ev tutup 1 hafta yaşama imkanım oldu. daha sonralarında dışarıda vakit geçirmeler vs.
hayat çok acımasız gerçekten. o çocuklarıyla imtihan ediliyor ben ise burada çaresizlik içinde düşünüp duruyorum.35 yaşında evlendim, 39 yaşında anne oldum. Biyolojik yaşınız geçmiş falan değil, önce orada bir anlaşalım. Hatta doktorum bana en genç hastalarımdan sayılırsın demişti, şok olmuştum. Birlikte olduğunuz kişinin evlenmek istemesi çok normal, düzenli bir hayatı olacak, çocukların ve kendisinin ihtiyaçları giderilecek vs. Peki siz ne olacaksınız? Belli ki mutlu değilmişsiniz boşanmışsınız. Sorunlu bir evlilikten çıkmış biriyle ne kadar mutlu olacaksınız, bunu iyice tartın.
Neye üzülüyorsun tam olarak anlamadımbir okulda müdür yardımcısı, ben ise yüksek lisans yapmış özel sektör de müdür yardımcısıyım. Çocukların bakıma ihtiyacı yok. İnanın hayretler içerisinde çocukları izliyorum. Çorba vs. bile yapabiliyorlar :) Hayatımdaki erkek de keza öyle elinden her iş geliyor. Üzüntüden kansere yakalandım ama bunu da atlatacağım inşallah.
hayat çok acımasız gerçekten. o çocuklarıyla imtihan ediliyor ben ise burada çaresizlik içinde düşünüp duruyorum.
neyin üzüntüsünden dolayı hastalandınız?daha evlenmeden bunları yaşıyorsanız evlenince nelere üzüleceksiniz kim bilir.bir okulda müdür yardımcısı, ben ise yüksek lisans yapmış özel sektör de müdür yardımcısıyım. Çocukların bakıma ihtiyacı yok. İnanın hayretler içerisinde çocukları izliyorum. Çorba vs. bile yapabiliyorlar :) Hayatımdaki erkek de keza öyle elinden her iş geliyor. Üzüntüden kansere yakalandım ama bunu da atlatacağım inşallah.
Yeğen farklı ama o çocuklar evlenmeyi düşündüğün adamın çocukları ben çok tehlikeli buldum nedense tehlike derken yani mutsuz olucağını düşünüyorum özgürlüğün tadını çıkarmak varken acele etmek bana mantıklı gelmedi .. hakkında hayırlısı olsunkendi yeğenim var. anne yarısıyım elimde büyüdü, birtek emzirmediğim kalmıştı. oradan alışkınım. tatile gitmiştik ev tutup 1 hafta yaşama imkanım oldu. daha sonralarında dışarıda vakit geçirmeler vs.
Bir tane dertten boşanıp kurtulmuşsun, bir de yeni problem açmaya mı meraklısın başına.Ben 32 yaşında boşanmış çocuğu olmayan bir kadınım. Önceden çok çocuk sahibi olmak istiyordum fakat artık çocuk istememeye karar verdim. Biyolojik yaşımda geçiyor zaten. Yaklaşık 1.5 senedir beraber olduğum adam sürekli evlilik konusunu açarak aramızda huzursuzluk çıkmaya başladı. Önceki eşinden 2 tane erkek çocuğu var. Biri 11 biri 12 yaşında. Annelerini istemiyorlar ve velayet davası devam ediyor. 2 tane pedagog raporu babaya velayeti verme hususunda. 1.5 yıldır çektiğim ızdıraplar, bitmek bilmeyen stresli dönemler yüzünden sürekli hastalanıyorum. Evlenmeli miyim evlenmemelimiyim kararsızım. Eski eşi çok problemli bir kadın. Çocuklarını döven ve hakkında açılan birsürü dava dosyaları var.
Bu nasıl bir yorum yaAnaları bile baş edememiş iki ergenusu atmış sizin başınıza kendinize verdiğiniz değer bu mu ya? O ev üç erkekle ayak kokar be
Çocukları neden imtihan olsun?hayat çok acımasız gerçekten. o çocuklarıyla imtihan ediliyor ben ise burada çaresizlik içinde düşünüp duruyorum.
teşekkür ederim. çocukları babaannesine bırak dedim ama onlar da almış yaşını 60 a dayamış. çocukları kapı dışarı da atamaz ki vefalı bir baba modeli var karşımdaYeğen farklı ama o çocuklar evlenmeyi düşündüğün adamın çocukları ben çok tehlikeli buldum nedense tehlike derken yani mutsuz olucağını düşünüyorum özgürlüğün tadını çıkarmak varken acele etmek bana mantıklı gelmedi .. hakkında hayırlısı olsun
bu kadar gamsız olmayı çok isterdim :)Çocukları neden imtihan olsun?
Siz neden çaresiz olasınız?
Bunlar ne arabesk laflar.
İçim daraldı.
neye üzülüyorsunuz biz hiçbirimiz anlamadık?bu kadar gamsız olmayı çok isterdim :)