• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmayı düşünüyorum fakat cesaretim yok :(

nalannln

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2010
34
14
98
İstanbul
bende 30 yasındayım eşim flört dönemindeykende ben evlenemem sana bi gelecek veremem kendime aileme güvenmiyorum ve bunları ağlayarak söyledi bana bende ona sarıldım ve seninle bi merdiven altında bile yaşamaya razıyım seni seviyorum ikimizde çalışıyoruz genciz hiç kimseye ihtiyacımız yok dedim herşeyi beraber yaptık kimseden 5 kuruş görmedik abim sağolsun biraz destek olmuştu ..evlendiğim günden bu yana ailesiyle yaşıyorum 7 yıl bitti krediyle ev aldık yakın zamanda bitecek borç ...bu arada eşim iş değiştirdi saçma sapan şeylerden ötürü 7 yıldır da zaten iş sorunları bitmedi hep bana yansıttı evliliğimize cinsel hayatımıza kadar o anlattıkça ben daraldım sorunlumu sorunlu bi erkek kardeşi var evin içinde hep sorun diyalogları yok kendi aralarında aile içinde ...ben ilgi sevgi istiyorum birazda bana odaklan benimle ilgilen dediğim zamanda ben buyum böyleyim sana baştan söylemiştim beni değiştiremezsin diyor ve bunu duydugum an zaten beynimden vurulmuşa dönüyorum ,,kötü insan nasıl olur biilmiyorum ama ailemle arkadaşlarımla görüşmeme hiç karışmaz istediğim zaman gider gelirim kalırım buda onu iyimi yapar bilmiyorum tek olumlu yanı bu ? çalışıyorum çocuğum yok ve yorgunluğunu bıkkınlığın dibine vurmuş durumdayım ne yapacağımı bilemiyorum boşanmayı düşünüyorum çünkü ne zaman konuşsam ben buyum sana söylemiştim diyor utanmadan....birde hep benim dürtmem gerekiyor yemeğe çıkalım ,gezelim şu yatırımı yapalım gibi şeyleri hep ben söylüyorum demesem öyle yerinde sayacak oturacak çocuk yok bide çocuk olursa nasıl uğraşıcam nasıl başa çıkıcam bu adamla işi çok düzensiz kendine güveni hiç yok sıfır nasıl bi baba olur ondan..bende 30 yaşındayım anne olmak istiyorum artık sabrım kalmadı bunca şeyden sonra rabbim yardımcım olsun

Basta sana soyledigi icin , ve sende kabul ettigin icin , kendini degistirme cabasi yok..
Aksine kendini salmis ve ne desen sana soylemistimle konuyu kapatir olmus.
Bubdan sonrada degisecegini sanmiyorum...
Bir ömür boyu Sana soylemistim diyecek , ve sen bunu kaldiramayacaksin..
Kendini o lafla koruyor esin...

Cocuk yapmadan önce, 3 kez dusunmelisin , cunku sen bile esinden emin degilsin...
Esini karsina al ve konus , evet ben seni boyle kabul ettim ama sende hic kendini degistirmiyosun de.
Hatta böyle giderse ayrilacaginida dile getir.
Belki ozaman kendini degistirmek icin caba sarf eder...

belki kendi evinize geçerseniz kendi düzeninizi daha rahat kurarsınız...borç bitmek üzereymiş nasılsa

bende 30 yasındayım eşim flört dönemindeykende ben evlenemem sana bi gelecek veremem kendime aileme güvenmiyorum ve bunları ağlayarak söyledi bana bende ona sarıldım ve seninle bi merdiven altında bile yaşamaya razıyım seni seviyorum ikimizde çalışıyoruz genciz hiç kimseye ihtiyacımız yok dedim herşeyi beraber yaptık kimseden 5 kuruş görmedik abim sağolsun biraz destek olmuştu ..evlendiğim günden bu yana ailesiyle yaşıyorum 7 yıl bitti krediyle ev aldık yakın zamanda bitecek borç ...bu arada eşim iş değiştirdi saçma sapan şeylerden ötürü 7 yıldır da zaten iş sorunları bitmedi hep bana yansıttı evliliğimize cinsel hayatımıza kadar o anlattıkça ben daraldım sorunlumu sorunlu bi erkek kardeşi var evin içinde hep sorun diyalogları yok kendi aralarında aile içinde ...ben ilgi sevgi istiyorum birazda bana odaklan benimle ilgilen dediğim zamanda ben buyum böyleyim sana baştan söylemiştim beni değiştiremezsin diyor ve bunu duydugum an zaten beynimden vurulmuşa dönüyorum ,,kötü insan nasıl olur biilmiyorum ama ailemle arkadaşlarımla görüşmeme hiç karışmaz istediğim zaman gider gelirim kalırım buda onu iyimi yapar bilmiyorum tek olumlu yanı bu ? çalışıyorum çocuğum yok ve yorgunluğunu bıkkınlığın dibine vurmuş durumdayım ne yapacağımı bilemiyorum boşanmayı düşünüyorum çünkü ne zaman konuşsam ben buyum sana söylemiştim diyor utanmadan....birde hep benim dürtmem gerekiyor yemeğe çıkalım ,gezelim şu yatırımı yapalım gibi şeyleri hep ben söylüyorum demesem öyle yerinde sayacak oturacak çocuk yok bide çocuk olursa nasıl uğraşıcam nasıl başa çıkıcam bu adamla işi çok düzensiz kendine güveni hiç yok sıfır nasıl bi baba olur ondan..bende 30 yaşındayım anne olmak istiyorum artık sabrım kalmadı bunca şeyden sonra rabbim yardımcım olsun

cnm erkekler kadınların itelemesiyle öğreniyor bazı şeyleri. bence sen onu yola getirirsin. sen akıl ver yatırım için fln nolcak. naz niyaz ile de ilgilendir kendinle

Çalışıyormuşsunuz zaten.
Kararınızı verdiyseniz yolunuza bakın.
Eşiniz böyle olabilir ama sizin de istekleriniz var ve ne zamana kadar bunlar görmezden gelinebilir.
Fedakarlık çift taraflı olur.
Tek kişinin birşeylerden feragat etmesiyle sadece ertelenir sorunlar, çözülmez.
Kolaylıklar diliyorum sizin için...

Adam evlenmeden önce kendini acındırmış, siz de ona sevgiyle sarılmışsınız şimdi de bu iyi niyetinizi suistimal ediyor bence..

Ahh ahhh,

Bence genc kizlara kurs acilmali, akillari bahar havalarinda gezinirken, hayatin gercekleri diye.

Konu sahibim kendiniz etmis kendiniz bulmussunuz malesef. Cok uzuldum durumunuza. En azindan cocuk yapmamissiniz buna sevindim sizin adiniza. Eyer dayanamiyacaginiz dusunuyorsaniz, direk bosanin.

Ahh ahhh,

Bence genc kizlara kurs acilmali, akillari bahar havalarinda gezinirken, hayatin gercekleri diye.

Konu sahibim kendiniz etmis kendiniz bulmussunuz malesef. Cok uzuldum durumunuza. En azindan cocuk yapmamissiniz buna sevindim sizin adiniza. Eyer dayanamiyacaginiz dusunuyorsaniz, direk bosanin.
Aynı şeyi soylemişiz neden bir polemiğe giriyorsunuz?

çok teşekkür ederim yorumlarınız için inanın durup geriye baktığım zaman hep beklemişim işini toparlar, morali hep bozuk olurdu inşallah pozitif olur ,canını sıkma herşey düzelir diye diye yıllar geçti ..en çok üzüldüğüm konu da bu iş takıntıları yüzünden düzenli bi cinsel hayatımız olmadı ve doğal yoldan anne olma ihtimalimde doğal olarak hiç olmadı tüp bebek denedik 2 yıl önce oda tutmadı dr lar bariz bir sorun yok aslında olmaması için diyorlar ama oda olmadı ..

Bence borcunuz bitsin,evinizi düzeninizi kurun. Eşinizi olduğu gibi kabullenin çünkü siz onu düzeltmek için çaba harcadıkça daha çok üzülürsünüz. Boşanma kararı için önce bu zemin oluşmalı bence.

Çalışıyormuşsunuz zaten.
Kararınızı verdiyseniz yolunuza bakın.
Eşiniz böyle olabilir ama sizin de istekleriniz var ve ne zamana kadar bunlar görmezden gelinebilir.
Fedakarlık çift taraflı olur.
Tek kişinin birşeylerden feragat etmesiyle sadece ertelenir sorunlar, çözülmez.
Kolaylıklar diliyorum sizin için...

teşekkür ederim Allah razı olsun.. ama ona söylediğim zaman fedakarlık yapan tek sen değilsin diyor bende yapıyorum diyor evet yapıyosrun diyorum ama kadın olan benim biraz farklı davranılmayı haketmiyormuyum diyorum yapabileceğim bi şey yok diyor

Vay arkadaş biz emin olduğumuz eşimizden çocuk yapmadan önce bin kere düşünüyoruz insanlar ne rahat böyle sorumsuz bir adamdan çocuk yapma cesaretine sahipler, hem de ısrarla.

Hiç mi için sızlamayacak bu kadar sorumsuz bir insana böyle bir adama çocuğun baba dediğinde?
Ben anne olayım da gerisi nolursa olsun gibi bir mantıkta mısınız benim aklım almadı ki :KK14:

Polemige girmek icin yazmamistim, sizinle hemfikirdim. Yanlis anladiniz.
Hmm bayanın yaşı 30 olunca genç kız diyerek uzerime alındım kusura bakmayın.. Evet haklısınız o kadar genç kör bir sevgiyle öyle durumlara düşüyor ki. Üstelik uyarılara rağmen herkesi elinin tersiyle iterek.. Sonra da erkekler ne de olsa benim sozumden çıkmaz, benim için herşeyden vazgeçti diyerek hayatını zindana çeviriyorlar. Keşke herkes kalbinden once bir mantıgına danışabilse..

teşekkür ederim Allah razı olsun.. ama ona söylediğim zaman fedakarlık yapan tek sen değilsin diyor bende yapıyorum diyor evet yapıyosrun diyorum ama kadın olan benim biraz farklı davranılmayı haketmiyormuyum diyorum yapabileceğim bi şey yok diyor
Ortada sizin gördüğünüz bir fedakarlık yoksa işleri yoluna koyacak bir çabadan bahsetmek zor maalesef.
Meseleyi yaşayan siz olduğunuz için daha doğru durum analizi yapabilirsiniz...

maddi sıkıntılar sebebiyle ailesinin yanında yaşamak durumunda kaldık

valla hafiften azıcık rahatlayınca kendi evinize çıkın öyleyse. adamın açısından baksak, belki de ailesinin evinde kalmak zorunda oldugu için bunalıyor olabilir, para sıkıntısı da var... hani bazı erkekler sever ya ailesiyle oturmayı, bu tam tersidir belki. eger öyle bişey varsa kendi evinize çıkın rahat edin direkt.

Back