- 22 Nisan 2014
- 1.064
- 869
- 73
- Konu Sahibi kirmizi_canta
amin insallah bekliyoruz bakalım :))Olur inşallah; en doğru zamanda, en doğru kişiyle olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin insallah bekliyoruz bakalım :))Olur inşallah; en doğru zamanda, en doğru kişiyle olsun.
Allah analı babalı büyütsün inşallah çok mutlu olursunuz aileceSelam sizi cok iyi anliyorum sizinle ayni seyleri yadadik sayilir,bizde aldatma asla yoktu onun yetine icki vardi,yillarca ayrilsin diye dua ettim ayrilmadilar,25,27 yadima kafar surdu budurum ,saglikli arkadaşlıklar kuramafim hic,iliskiletdede oyle guvenemessiniz kimseye ,genelde hayal lirikligi olur,annen babanin ailesinden cektigi icin ,sende benim gibi korkarsin evlenirken aile meselesinden,Allah yuzume baktida aradigim gibi birini cikardi,sakin,sessiz,efendi,beni seven gozumun icine bakan ,anne yok baba yok birini çıkardı rabbim karşıma ondada 4 yil sonra anca evlenebildik,simdi hamileyim 2 aylik ama cokkkk korkuyorum,cocuk olmak cok zordu cunku,aci doluydu ,ya bende cocuvumu mutlu edemessem ,ya onu üzersem ,diye cokkk korkuyorum İnsallah seninde katsina boyle biri cikarda cokk mutlu olursun canim
Allah analı babalı büyütsün inşallah çok mutlu olursunuz ailece
Allah mutluluğunuza zarar verecek her kişiyi yolunuza çıkarmasın.Ben de çocuğumun babasından boşandım. Çevremdeki herkes ailem dahil iyi düşün çocuğun var tekrar dene vs vs bir çok şey söylediler. Ama anlamadılar ki ben asıl çocuğum için boşanıyorum. Çocuğum kavgalı gürültülü ayın yarısında küs ayrı yatan anne baba yanında büyümesin. Şu an ikinci evliliğimi yaşıyorum çok şükür mutluyuz. Çocuğumda gayet sakin başarılı pozitif bir çocuk.
Umarım bu mutluluğunuz hayatınız sonuna kadar sürer.Çok sakin bi ortamda buyudum, annemle babam kendımı bıldım bılelı hıc bır sekılde kavga etmedıler. Sımdı edıyorlar torunlardan dolayı babam cocukların uzerıne cok dusuyor annemde alınıyor , soyle kı torunlar uzerını acsa veya gece ters donse babam buruk yatırmıssınız dıye hepımıze saydırıyor
Ama benım mutlu bı evlılıgım olmadı daha yenı dogum yapmısken eskı esım tarafından terk edıldım bır baska kadına asık olmustu, zaten mukkemmel bır ılıskımız yoktu dogrusu. Hayattan ıstedıklerımız aynı yonde degıldı en basiti. Ama cokta gormek ıstemedık sanırım bılemıyorum . Kapan gıbı bısey evlılık cıksan bı turlu cıkmasan bı turlu. Bende pasif biri değilim ama nedense hiç ayrılmak istemedim, benden daha çirkin daha ne bilim kilolu bana göre benden hiçbir fazlası olmayan kadına sevgili kocamı kaptırmak istemedim. Ancak ayrıldık yani mecburen adam terk edince ayrıldık, ha ayrılmasaydık ne olurdu diyince kesinlikle aldatırdım bende dedim ya pasif biri değilim çamura bulanırdık artık toptan, bu huzursuzluklada cocugu hiç ederdim.
Sizin için bi önemi olmayabilir okuyanlar içinde ama tüp bebek , kolay ulaşılabilmiş bir cocuk değildi onun kaderi bu olmamalıydı ve olmadıda.
Şimdilerde yaklaşık 5 senedir yeni eşimleyim. Ve oğlumla da . Vallahi diyorum iyi ki bi aptallık edip evlilik birliğini devam ettirmeye calışmamış eski kocam , bende iyi ki hırsıma yenilmeyip hayatıma bakabilmişim.
Kendimden hiç beklemezdim ama ayrıldıktan o kadar kısa süre içinde aşık oldum beraberlığe basladım ki anlatamam hatat cogu kez evlenırken ben herkez ıntıkam ıcın evlendıgımı sanmıs ama ben ask evlılıgı yaptım, ve diyorum ki ben ilk kocamı bence hiç sevmemişim.
Neyse kamu spotu olsun çok mutlu bır cocukta buyuttum , hanı boyle gozlerınden ates eder ya bazıları heh ıste benım kı o , ıyı kı oglum ıcınde kendım ıcınde hıc gıdılmemıs bır yolu secmısım , bu kadar kotu seylerı lehımıze cevırebılmısım dıyorum. Hala dıger esımle evlı kalsaydım yaşam sevincim kim bilir nasıl çekilmiş olacaktı
+1Okumayanların "okumadım" yazması da ayrı bi saçmalık. Insanlar derdini anlatıyorlar biraz daha saygı duyun lütfen.
Konu sahibi durumuna çok üzüldüm umarım anlattıkların okuyanlar için ders olur teşekkürler
Senin adına üzüldüm. Eziklikte doğuştan gelmiyor ki.yıllar içinde sindirilerek aşşağılanarak oluyor. Hatta öyle ki yaşayan bile farketmiyor. Boşandıktan sonra kendisinin farkına varıyor kadınlar.annene yardım etmen güzel ama bundan yorulman senin de güçsüzlüğünü gösteriyor üzgünüm.biizm evde de hep huzursuzluk vardı aşırı sessiz ezik dayak yiyen bir anne,
mesela ben annemi korudum hep annem beni koruyacağına,
boşanma konusunda annemin yorumunu aldım sık ısk ama eğer boşansalar da dört çocuktan yine bana düşecekti annmei korumak kollmak, çok yorucu bir gençlik geçti...
koruyamacağın sahip çıkamayacağın çocuğu niye doğurursun ki... ben merhametimden dolayı ççok acı çektim çok üzüldüm abbamın annemi ezmeleri dayakrlı benim yıllarca kabusum oldu... hep üzüldüm .. şimdi öfke doluyum
ezik kadınlar evlenmesin. hadi evlendiler çocuk yapmasın!!!
şöyle düşün canım,Senin adına üzüldüm. Eziklikte doğuştan gelmiyor ki.yıllar içinde sindirilerek aşşağılanarak oluyor. Hatta öyle ki yaşayan bile farketmiyor. Boşandıktan sonra kendisinin farkına varıyor kadınlar.annene yardım etmen güzel ama bundan yorulman senin de güçsüzlüğünü gösteriyor üzgünüm.
Tamamını okuyunca da böyle düşünecek misiniz acaba? Siz nasıl bir ailede büyüdünüz? Takmam anormal değil yaşadıklarım anormal bence.
aklıma kazınmış ben eşimi babama benzetiyorum çok aşırı iyi bi baba ama bana karşı çok anlayışsız yada öyle his ediyorum ama çok iyi bi eş ufak kavgada benden boşanmak istiyor tabi yolunu açıyorum sen bilirsin eski zamanda değiliz diyorum ama ona karşı ailesine karşı çok iyi bi anne ve gelinim bunu beni tanıyan herkes söylüyo
Öfke değil bu kusura bakmayın yanlış yansıtmışım :)Ne bu öfke? ?
Sana tek soyleyecegim:
Geçmişte yaşadıklarının bugününü mahfetmesine izin verme!