Boşanmaya nasıl karar verilir?

Peki ikinci evliliğinizde mutlu musunuz kıyaslama yaptığınız çok oluyor mu

Size ozelden yazıyorum
Yazamıyorum cunku profiliniz sınırlı :) neyse burdan devam edelim..
Tabiki ilkiyle 2.cı kıyaslama yapılamaz bıle
.. Bundada sorunlar yasadım bı zaman ama evlilik yenıydı hamilelık vardı maddi sıkıntı salgın da denk geldi vs derken psıkolojiler pert. bı sure bayagı bı hırpalandık... Ama cok sukur toparladık. Ama oburunde bu olmadı.

En büyük neden sevgi ve saygının bitmesi ben neden boşandım iki lafından biri yalan iftiracı çalışmayan insan müsveddesiyle evlenmişim

Kendi iç sesimi okuyor gibi hissettim yazdıklarını okuyunca hemen hemen aynı duyguları hissediyoruz evliliklerde. hissettiriyorlar mesele çay getir meyve getir değil oturup o çayın yanında iki kelime konuşabilmek paylaşmaya dair bir şeyler bulabilmek istiyorus . çalışıp eve para getirince her şey tamammış gibi geliyor onlara yazık . her şeyden önce kendine değer ver kendini ön planda tut beklentilerini alt seviyede tutmaya çalış

Herşeyimi kaybettigimde...
Kapanan kapinin ardindan o kadar uzun bir süre bakakalmistim ki...
Açık kapıyı altı yıl sonra görebildim...
Siz bu kadar beklemeyin...

Boşanmak için gözle görülür sebeplere ihtiyaç yok.
Aklınızdan geçiyorsa zaten mutsuzsunuzdur. Bunu kimseye kanıtlamak zorunda da değilsiniz.
Korkmanızı anlıyorum ama bir adım attığınızda zaten gerisi ip söküğü gibi geliyor ve bir de bakmışsınız kendi düzeninizi oluşturmuşsunuz bile.
Yakın zamanda annem boşandı oradan biliyorum bunları.
O kadar uzun süre çekti ki bu evliliği...
Evini ayırdığı anda daha önce yapmadığına pişman oldu.
Bunca sene boş yere geçti yılları değmeyecek bir insana.
Annem okul dahi okumamış bir kadın.
Nafaka almıyor.
Yıllardır çalışır.
3500 tl maaşı var.
Küçük kardeşimle kendisi birlikte gül gibi geçinip gidiyorlar.
Eskiden kendisiyle ilgilenemezdi bakmazdı kendine.
Şimdi mutluluk cildine bile vurdu inanın.
Çalışıyor kendine bakıyor spora gidiyor...
Bu hayat çok kısa ve mutsuz yerde bulunmaya değmiyor

Hala bu bilgiye ihtiyaciniz var mi bilmiyorum ama. Eger esiniz başkasını sevdiginde ve evlendiginde iciniz hic acimayacaksa ayrilin. Benc e tam zamanı bu diye düşünüyorum

Erkek işte bizimkilerde öyle diye diye şu insan kırıntılarını biz daha çok şımartıyoruz bence Onlar bizim için kadın işte en ufacık şeyle mutlu olur,bir güleryüz göstereyim,bir seni seviyorum diyeyim diyorlar mı? Hayır Ne yapsak etsek de bu erkek ve erkek aileleri üzerine kurulu düzen yok olsa

Vakit ayırmak isteyen emin olun her türlü ayırır biz ikimizde öğretmeniz bir sürü birbirimize ayırmak için vaktimiz vardı biz hep bu vakitleri kavga ederek geçirdik bende psikolojik şiddet ekonomik şiddet fiziksel şiddet hepsini yaşadım duymadığım hakaret küfür kalmadı kendi paramı özgürce hiç harcayamadim kendi aldığımız arabaya bindirmedi bide kendini haklı görüp her kavgada 1 hafta 2 hafta keserdi sonuç şuan ailemin yanındayım e bitti artık dedim evet çok zor bir süreç evden ölü çıkmış gibi herkes üzgün ağlıyor hatta kız kardeşim bana bugün niye sabretmedin iyi sabrediyordun niye annemi babamı üzdün onların başını öne egdin dedi ama ben o adamdan kurtuldum ya bundan sonra kızımla olan hayatıma bakacağım

Yüzü yere eğmek ne ya, kardeşiniz çok bencilmiş. Kim üzülürse üzülsün dünyaya bir defa geliyorsunuz. Ekonomik gücünüz var. Kimsenin üzülmesine de gerek yok. Kendi yağınızda kavrulabilecek durumdasınız. Bundan sonra huzurlu günleriniz olsun inşallah

Aile ne kadar önemli değil mi sen ne karar verirsen ver arkanda durmak yerine el alem ne der derdinde.

Kızı okutmuş meslek sahibi yapmışlar ama değerli olduğunuzu manipülasyona izin vermemesi gerektiğini öğretmemisler.

Varsa yoksa kadın alttan almalı kafası.

O zaman şöyle söyleyim boşanmayın ama kocanıza annelik de etmeyin. Kendi hayatınızı yaşayın kızınızla beraber. Onu yok sayın görmezden gelin bakın nasıl affalayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…