Boşanmaya karar vermek ve verememek arasında

Susarak tepki alınmaz, bir sorun varsa eşinizi karşınıza alır isteklerinizi, beklentilerinizi konuşursunuz, anlaşamazsanız önünüze bakarsınız. Eşinizin de sizin de tepkileriniz normal değil.
Haklilik payiniz var. Kendi adima saglikli dusunup davranamiyor olabilecegimi kabul ediyorum. Ama şu noktayi kacirmamak icin ifade edeyim: ben 9 yildir boyle davraniyorum, iliski dinamiklerimiz boyle, o ise son 3 aydir boyle davraniyor ve meseleleri onun alisilmadik davranislari tetikledi.

Çocuk olunca sizi garantiye aldığını düşünecek. Benim ilk çocukta şiddet ikinci çocukta aldatma başladı. Sizin aldatma daha çocuk yokken başlamış, kurtulun bu adamdan.
Ya cok uzuldum yazdiginiz yoruma. İnsallah simdi hayatiniz duzene girmistir, yasadiginiz siddet ve aldatmanin etkilerini uzerinizden atmissinizdir

Güvenin bir kere sarıldıktan sonra bir daha yerine gelmesi çok zor. Ne yapmayı düşünüyorsunuz peki eşinizle konuştunuz mu tekrar?
Hayir, konusamadim. Cunku carsamba gunu donecegini soylemesine ragmen eve gelmemis. Simdi evde yalnizim, o yok. Elbet eve gelecek. Geldiginde acikca soracagim, yasanan fis ve telefon sureci suphelerinin uzerine bir de kacar gibi gittin, bana beraber gecirdigimiz yillarin hatirina dogru soyle diyecegim. Gene yok bir sey, kuruntu, sacmalama vs derse eger bu supheyle evliligimizi surduremeyecegim diyip evden gitmesini isteyecegim, sonrasını da avukatlarimiz vasitasiyla ilerletelim diyeceğim.

Ya cok uzuldum yazdiginiz yoruma. İnsallah simdi hayatiniz duzene girmistir, yasadiginiz siddet ve aldatmanin etkilerini uzerinizden atmissinizdir
Aldatma olunca benim için yabancı bir eş oldu, haklarımı alıp ayrıldım oğlum mutsuz sadece, onu toparlarsam dünyanın en mutlu insanı sayılırım.

Aldatma olunca benim için yabancı bir eş oldu, haklarımı alıp ayrıldım oğlum mutsuz sadece, onu toparlarsam dünyanın en mutlu insanı sayılırım.
Çok üzüldüm oglunuzun mutsuz olmasına. Kac yasinda oglunuz? İnsallah toparlarsiniz o durumu da ve dunyanin en mutlu insanlarindan biri olursunuz

En doğrusu bu sizin için yüzleşin kurtulun bu şüpheyle yaşanmaz daha fazla eşiniz sizi önemsemiyorsa eğer o zaman kendi yolunuzu çizersiniz hakkınızda hayırlısı olsun

En doğrusu bu sizin için yüzleşin kurtulun bu şüpheyle yaşanmaz daha fazla eşiniz sizi önemsemiyorsa eğer o zaman kendi yolunuzu çizersiniz hakkınızda hayırlısı olsun
Su anda ben de en dogrusunun bu oldugunu düşünüyorum. İnsallah hayirlisi olur sagolun iyi dilekleriniz icin

Bu adam memur değil mi? Çarşamba geleceğim dediğine göre işi bitti, ve yine geleceğim diyebildiğine göre engelli falan değil telefonda. Neredesin diye sormadınız mı? Açıkçası aklıma gelen hafta sonunu kimle geçirdiyse Ankara da ( ya da nerdeyse artık ) dönmeden bir buluşma daha yaptıkları...

Bana cok fevri ve iletisime kapali biri gibi geldiniz. Bir de adamin tarafini dinlemek lazim.
Adamın tarafını dinleyip nasil hak vereceğiz acaba? Şuradayım dediği yerde olmadığı fişlerle kanıtlanan, bunun üzerine istenen telefonu ısrarla vermeyen adam nasil imna edebilir, ne söylerse haklı olur sizce?

Konu sahibi bu arada yaz aylarındaki tatil planı önce neydi, neye evrildi? Bir de nereye gittiler tatile, Ankara yada yakın bir şehre mi?

İkamet ettiğiniz yer sizin kurumunuzun lojmanı gitmesi gereken ortada, kılavuz istemiyor, eşinizi tanıyan sizsiniz ne yapıp yapamayacağını herkesten çok siz bilirsiniz.

Şuan nerede peki bugün dönecek olup dönmedi dimi aramadı mı hiç peki

Çok üzüldüm size, kendini affettirmek için zahmete bile girmedi mi? Doğum gününüz de sürpriz falan yapsaydı gönlünüzü almış olurdu ama o 1 aylık tatil de rahat durmamış gibi geliyor bana da.

Bana cok fevri ve iletisime kapali biri gibi geldiniz. Bir de adamin tarafini dinlemek lazim.
İletişimi kesmek dışında fevri bir çıkışım olmadi diye dusunuyorum. 1 ay nerde napiyorsun demedim, rahatsiz edip tatilini bolmedim. Başka fisler gormeseydim eğer gene bir sey demeyecektim. Bu durumda bile 2 aydir ne yaptin goster telefonu kavgasini ediyoruz. Ankaraya gitme mevzusu olmasa devam ederdi mevzu, tartisarak da olsa ogrenmek icin ugrasmaya devam ederdim. Adamin tarafini dinleyebilmek icin dönmesini bekliyorum.

Giderken soylemisti carsamba donecegini. Ben donmeden once bir bulusma daha yapmaktan ziyade artik nereye, kime gittiyse hic ayrılmadığını, zaten onun yanina gittigini, carsamba ayrilmaya kiyamayip rapor- mazeret-yillik ne varsa elinde bagladigini düşündüm bu aksam

Konu sahibi bu arada yaz aylarındaki tatil planı önce neydi, neye evrildi? Bir de nereye gittiler tatile, Ankara yada yakın bir şehre mi?
Yaz aylarinda once ankaraya, hemsehrisi bir arkasina gidip göz, otopedi, cildiye randevularini ayarlamak ve mezoterapi-sac ektirme birini degerlendirip ankarada yaptirmakti bizim konustugumuz plani. Sonrasinda 1 hafta-10 gunlugune izmire bir meslektasina gidecekti. Bunun disinda da memleketinde annesiyle kalacak, kışlık tursu recel vb getirerek donecekti. Ama saglik işlerini tamamen bosverip sıkıldım diyerek ankaradaki hemsehrisi arkadasi musait mi diye bile sormadan yola cikacagini soyledi. Ben de planli hareket et, sacma sapan davraniyorsun dedim. Cok sikildim yarin ankaraya gidicem artik gidince bakarim diyince ne halin varsa gor o oyleyse dedim. Bundan sonra ankaradaki hicbir saglik isini halletmemis. Ne yaptigi belli degil. İzmire gittiğini soyledi. 1 hafta 10 gunluk izmir plani, sonuna rapor baglayarak 1 aya yaklasti ve fislerle Bodrum, Muğla gezmis onu gordum. Sadece izmir de degilmis.

İkamet ettiğiniz yer sizin kurumunuzun lojmanı gitmesi gereken ortada, kılavuz istemiyor, eşinizi tanıyan sizsiniz ne yapıp yapamayacağını herkesten çok siz bilirsiniz.
Evet, tanıdığımı saniyordum ama baska bir insan var sanki karsimda. Bu surecte beklemedigim tavirlar sergileyip enteresan tepkiler veriyor. Geldiginde konustugumuzda da evet yaptim diyecegini sanmiyorum. Gönül eglendirmelik bir seyse eger soyleyip duzenini bozmaz diye tahmin ediyorum. Sonuna kadar inkar edip aglamali bagirmali kavgalar cikarir. Ben hep hoyle dusunmustum. Burada bazi yorumlarda ciddi de olabilecegini dusunmem konusunda uyarilar yaptilar. Ciddiyse soyler diye tahmin ediyorum. Duygusal bir insandir, eger baska biri gonlune girdiyse ve onunla gelecek kuruyorsa o da benden kurtulmak ister. Durum böyleyse nasil daha karli bosanirim planini kuruyordur buyuk ihtimalle.

Şuan nerede peki bugün dönecek olup dönmedi dimi aramadı mı hiç peki
Bana yazin da gidecegini soyledigi hemsehrisinin yaninda kalacagini soyleyerek gitti. O gun gidebilecegi ve benim biraktigim tek vasita ankaraya. Ankaraya gittiginden eminim. Ama yaninda kalacagini soyledigi kisinin evinde midir gercekten bilemiyorum. Ankaradan eskisehire, boluya falan da gecmis olabilir belli olmaz. Giderken kacar gibi gitti, dogru duzgun aciklama bile yapmayip aksamindaki telefonlarimi da yanitlamadi çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…