Boşanmaya karar vermek ve verememek arasında

Çok üzüldüm size, kendini affettirmek için zahmete bile girmedi mi? Doğum gününüz de sürpriz falan yapsaydı gönlünüzü almış olurdu ama o 1 aylık tatil de rahat durmamış gibi geliyor bana da.
Sagolun, ben de kendime üzülüyorum dogum gunumde pasta, yemek,icecek falan ayarlamis evde ama ben eve cok gec gelmistim. Cunku yalniz kalmak, onunla karsilasmamak istememistim. Hicbir anlam ifade etmedi yani. 1 aylik tatilde, sonraki fisler olmasaydi rahat durdugunu düşünebilirdim belki. Ama gizledi resmen, evdeydik, seni dusundum hep cok uzgun gecti gibi seyler soyleyip 3 gun sonra tesadufen fisleri görünce ben anlattiklarinin yalanlarla dolu oldugunu anladim.

Sormadınız mı yalanını? Ne cevap verdi?

Eşinizin gerçekte nereye gittiğini iş yerinden veya arkadaşlarından Öğrenemez misiniz, gerçekten Ankara ya giymesini gerektiren bir durum var mı diye?
Bunu düşündüm ama imkan yok, cok yanlis yorumlanir. Sonrasinda da disaridan gelebilecek dedikodulara meydan birabilir. Allah karşıma cikarir belki, ciddi bir iliskiyse sevgisi baskasina kaydiysa onun da itiraf etme ihtimali var. Ama gonul eglendirmelikse soylemez. Hep bana şüphe işte... Yaşa bununla yaşayabilirsen ali cabbar

Son düzenleme:
Bu akşamki aradığınız telefonları mı cevaplamadı

Hiçbir şeffaflık yok sanki eşinizden değil de samimi bir arkadaşınız olur da haber vermez müsait değildir falan ondan bahsediyor gibisiniz bu işte bir şey var gerçekten

Sormadınız mı yalanını? Ne cevap verdi?
Ben sana anlatacaktim ama o aksam sinirliydin cesaret edemedim gibisinden konustu. Telefonunu ver ben bakmak istiyorum, ben bunlari gormesem sen ne zaman anlatacaktim, icimde olusan suphenin gecmedi icin ver o telefonu dedim ben de. Sonrasi malum iste kavgali aglamali telefon vermemeker ve benzer gecen 2 ay daha

Hiçbir şeffaflık yok sanki eşinizden değil de samimi bir arkadaşınız olur da haber vermez müsait değildir falan ondan bahsediyor gibisiniz bu işte bir şey var gerçekten
Konu sahibini bende anlayamıyorum. Bir ay iletişim kurmamak zaten açıklanır yanı yok.

Varsa öyle biri günü eğlendirme gibi görünmüyor. Kimse 2 ay boyunca gidip tatil yapamaz. Karısının telefonlarını açmamazlık etmez.

Kesinlikle bir sey var bu işte ama ne? Sordugumda kapi duvar. Hicbir sey soylemiyor. Bir kez daha ve bu sefer insallah son kez olacak, gene soracagim. Yanit vermezse supheyle bu evlilige devam etmek istemiyorum diyecegim.

Açın engeli, şu saate zaten kimse çalışmaz eğer buna rağmen aramıyorsa başkasının yanında olama ihtimali yüksek demek
Açmayayım ya zaten gelecek eninde sonunda eve. Önden telefonda konusmak, mesajlasmak falan hicbir sey kazandirmayacak ki... Beni uzecek sadece

Açmayayım ya zaten gelecek eninde sonunda eve. Önden telefonda konusmak, mesajlasmak falan hicbir sey kazandirmayacak ki... Beni uzecek sadece
En azından rahat etmesin, yanındakinin ( ki belli şuan birinin yanında gibi ) tadı kaçsın. Telefonda kem küm etmesi bile size bir kanıt aslında.

En azından rahat etmesin, yanındakinin ( ki belli şuan birinin yanında gibi ) tadı kaçsın. Telefonda kem küm etmesi bile size bir kanıt aslında.
Ben olsam engellemezdim aksine şüphe içindeysem görüntülü her aradığımda açacaksın derdim

Engelli açın. Sonra sizi manipüle etmek için engellediğin içi sana ulaşmadım diyecek. Bu hareket her bakımdan onun amaçlarına hizmet eder. Hiç bir zaman engellemeyin. Ne zaman gerçekten boşandınız yada aranızdaki bağ tamamen koptu o zaman engelleyin.

Aslinda tüm süreç kanitin kendisi. Ben boşanıp aradan cekileyim de daha cok rahat etsinler. Buna da üzüldüğümü fark ettim bugün. Hic ciddi, duzenli bir sey olabilecegini, sonrasinda oraya gidebilecegini falan aklima getirmemistim. Bizim aşkımız cok buyuk sandigim icin herhalde. Gonul eğlendirmeliktir varsa da demistim kendimce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…