Boşanmaya karar vermek ve verememek arasında

Mervecim bak sadece bu konuyu okuyorum girip günlerdir.Evet sakinliğini koruman çok güzel fakat artık somut bir adım atman lazim yani okadar ciddiye almıyor ki seni elini kolunu sallaya sallaya eve gelip hiç bir şey olmamış gibi davranabiliyor.Eger orta yol bulup barisirsaniz da bu sakinligin seni ileride yine üzecek bu adam hiç ders çıkarmamış olucak.Neden bu duruma geldiğinizi şuan neler hissettiğini gerekirse bağıra bağıra anlatman lazım bukadar normallestirmesi ve seni hiç ciddiye almayıp evde kalması inan normal bir davranış değil lütfen sana saygısızlık bu yaptığı sen kendine değer ver saygı duy ki karşındaki görsun ayağını denk alsın hiç degilse

Adam gitsin tayin döneminde dava açarsınız evde oturun ama hiç birşey olmamış gibi 6 ay o adamı çekmeyin. Tatile gidiyor demek gidecek yeri var acımayın

Dipnot olarak; iyi ki çocugunuz yok ortak, yoksa ömür boyu onu da manipülasyonları ile zehirlemeye devam edecekti, önlemini alarak boşanmaya bak, çok fazla detay verme, çaktırma. Bu tipler çok plancı ve kinci olur.

ayy iti ann çomağı hazırla
Benim ex davaya hazırlanıyor ya cocuga erzak almış, demin getirdi. Malzemeleri verdi bekliyor içeri davet edeyim diye, ben olmaz dedim kızımız anne nolur benim odama gelsin odamı görsün dedi. Tamamdedim ama odandan çıkmayacak. Evi kolaçan ediyor ne gelmiş ne gitmiş v.s v.s uyuz herif. Neyse cocugun odasında şimdilik çıkarsa gebertirim alimallah onu

Atama konusunu anlamadım tam olarak, teklif adamdan gelince kesinlikle bir bohluk vardır içinde diye düşünmeden edemiyor insan

Tayin işi en çok kime yarıyor, ona bakmak lazım sanırım, misal adam eş durumundan doğudan yırtma derdinde olabilir belki...

Merve hanim es tayiniyle esinizin yanina gittiniz sanirim bosanma durumunda bir kereye mahsus tayin hakkiniz oluyor diye biliyorum tabi her bakanlikta ayni degildir ama bir arastirin isterseniz bosandiginizda direk tayin isteyebilirsiniz belki doguda bosuna kalmanizada gerek kalmamiş olur

Ahahaha yaa cok tatlısınızz sapsikler dusundum de ben de bazen esimle bosanmıs ve bosanma surecindeki iletişimimizi hayal ediyoruö. Bosanma falan yok ama aptalca boyle seyler hayal ediyorum djsjfks neymiş efendim bosanmısız ben yeni bir eve yerlesiyorum cocugumla. Esimde cocugumu gorme bahanesiyle gelip gidiyormus her geldignde evi süzüyormus kim geligor kim gidiyor beni izliyormus evin içnde sjsx ben hiç yuz vermiyormusum hatta o evdeyken hızlı jızlı suslenip dısarı cıkıyormusum nasılsa bosandık hesap soramıyormus nereye kimle diye. kızkanclıkyan kuduruyormus veya cocuk uyuduktan snra beni sagda solda sıkıstırıyormus bosanmısız ama ateşli kacamak bir gece yasıyormusuz sjsjxjsjf esime bunu anlatıyorm da b.yle sacma bir hayal görmedim ayrıca neden hep ben pesinden kosmusum ben bekar hayatımın keyfine bakarım falan yapıyo

Yaa çirkinleşir agresiflesir afallar tabii oo seni cok seveen mervee , ne olursa olsun seni kapıya koymyacak seni ne yaparsan yap affedecek olN merve ilk defa bu kadar ciddi ve kararlı. E tabi hala nasılsa affeder kafasında ama baktı ki iş ciddi ne kadar cirkinlesilirse okadr cirknlescek. Esya mesya bahane o suan senin kararlılıgını hazmedemedi patlıyor

Ya bu duruma bile fantazi yazıyorsunuz ağzım açık okudum nasıl bir açlık

konuya yorumumu zaten ayrıyeten belirtmişim ilk gunde de , bugun de , dun de. Gözünüz de sıkıntı mı var yoksa her zaman ki normal saldırganlıgınız mı
Kesinlikle saldırganlık değil eşiniz bile yazdıklarınıza saçmalık demiş

Esimde cocugumu gorme bahanesiyle gelip gidiyormus her geldignde evi süzüyormus kim geligor kim gidiyor beni izliyormus evin içnde sjsx ben hiç yuz vermiyormusum hatta o evdeyken hızlı jızlı suslenip dısarı cıkıyormusum nasılsa bosandık hesap soramıyormus nereye kimle diye. kızkanclıkyan kuduruyormus veya cocuk uyuduktan snra beni sagda solda sıkıstırıyormus bosanmısız ama ateşli kacamak bir gece yasıyormusuz sjsjxjsjf

Off ne gergin negatif bir insansınız ya hiç çevremde olmasını istemedigim çekemedigim her espriye saldıran tipler. Okuyorsubuz sacma bir kurgu diyorum bunu ben kendim de söylüyorum zaten esimde evet sacma buluyor cunku sacma bir dusunce . Ama gülüp geciyoruz biz evde resmi takılmadıgımız için bazen sacma seylerde konusabiliyor gülüyoruz aboo esimde bu derece ciddiye alıp saldırsa ciddi ciddi bosardım valla. Neyse bildirim geliyor yazmak zorunda kalıyorum. sabah sabah evde gerginlik cıkarıp huzur kacıran üvey babalar gibi davranmayın ya

Gülümsedim sadece, bir de şaşırdım. Fantazi dünyan gerçekten çook genişmiş, eski eşim benim kiminle ilişkim var diye kolaçan etmeye gelmiyor ki, alkol alıyor muyum, evde sigara içtiğime dair bir emare var mı ( cocuga baktırmayı planladığı ablası daha çok sıigara içer )v.s v.s sebeplerden.
Yani bana duyduğu müthiş sevgi ve kıskançlık değil ki kolaçan etmesi, siz farklı yorumlamışsınız, asla kınamam, yargılamakta bana düşmez.
Ama sadece şaşırdım benim mesajımdan bunu algıladığınıza..
Çünkü bu adam kızımı benden koparmaya çalışan bariz kötü bir insan, safi ve yürüyen kötülük. Seks fantazilerine ne tür bir malzeme çıkıyor bu durumdan anlayamadım cidden.

Konu sahibi merve kardeşim, M mervebirkadin kusura bakma, biraz konunu sabote ettim dolaylı olarak. Hakkını helal et...

Son düzenleme:
Bugun fena değilim, dünkü kadar iyi degilim oncesi kadar kotu degilim, arada gidip geliyorum. Aksam konustuk esyalarini topladi, bugun sabahtan ayrilacak, gitmistir bile belki, bu aksam evde yalniz olacagim yani. Dun cok duygusal konusmalar yapip beni biraz sarstı, bosanmak istemediğini söyledi, sen de bir daha düşün diye uzun uzun konuştu.

Duygusal modunu açtı en son

En son ayrilmak istemedigini soyledi, o surecte beni arafta birakip yipratacak iste, yeterince sey yaşamamışım gibi, ofkeler hafifleyecek, onsuz daha kotu gunlerim falan gecer belki, aylar sonra en kotu bosanmak icin gorusmemiz gerekecek, gorusulmesi gerekecegi icin hep bi beklentide kalacak merve, duygusal alarak etkilemek amacli bir teklif bence. İkimiz de tayinciyiz zaten, ben buraya es durumundan gelmistim ama gorev surelerimiz denklesti, bu sene kimsenin kimseyi ozel olarka batiya cekme durumu yok.

Orta yol bulusup barisirsam, ki duygularim cok karisik, affedersiniz baska sekilde ifade edemeyacegim icin bu ifadeleri kullanacagim, yeterince agzima s.cmadin gel biraz daha s.c demekten baska bir sey olmayacak. Yedigim kaziklar yetti mi yetmedi mi bunu kestirmeye calisiyorum simdi.

alttı bilimedin yedi ay var tayinlere bence hiç bakma üçe beşe önce rica et yeni ev bulana kadar kalırsın. hiç bir kurum çalışanını sokağa atmaz. bilemedin tayine kadar da kalabilirsin nasip . ama o tehlikeli şahısla aynı evde ,bilemedim

Son tuşa basmış. Allah yardımcın olsun. Zor biliyorum ama bu iş artık dikiş tutmaz. Tereddüte düşersen bunu aklından çıkarma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…