• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmaya karar vermek ve verememek arasında

"Farkında değilsin çok uzun süredir tek yaşıyorum zaten, Ankaralara ,tatilere giden bir ay aramayan birinin umrunda olduğumu düşünüyorum" deseydiniz.
Evet ama buna onu ben sürüklemişim. Ne olursa olsun bunca supheyle beni birakip cumartesi gidip pazara kadar ankarada kalmayacaktin dedim

İçinde bulunduğunuz durumu çok iyi anlıyorum. Buradaki birçok kadın böylesi bir hisle başa çıkmaya çalışmıştır hayatının bir döneminde. Her şey insanlar için ve tüm duyguların bir süresi var. Süresi bitince duygular bizi terk ediyorlar, gerçekten. Hayatta aşılamayacak hiçbir his veya durum yok. Sadece zaman gerekiyor, belki de biraz destek... Aileniz, bizler, arkadaşlarınız, sevdikleriniz... Hepsi yanınızda olacaktır. 1 yıl sonra buraya tekrar gelip yazdıklarınızı okuduğunuzda "geçti, bitti" diyeceğinize eminim. Çok güçlüsünüz bence siz. Bunu buradaki duruşunuzdan da anlıyorum. Duygusal dalgalanmalarınızı da anlıyorum. Hepsi normal... İnanın, geçecek.
İnsallah su an hissettigimden daha da gucluyumdur, surec guc gerektiriyor. Teşekkür ederim guzel sozleriniz için

Neden lojmandan çıkmanız gerekiyor ki boşanmayla lojmanın ne ilgisi var.Adam gezip geldi şimdide kurulu düzeni bozulmaması için hiç bir şey yok gibi davranmaya çalışıyor şuan sizin sinirle böyle bir karar aldığınızi düşünüyor sanırım.Sartlarda anlaşamadık demişsiniz ne istiyor ki sizden anlaşmalı boşanmak icin
Evli ya da bekar, lojmanda bakmakla yukumlu olduklarimizla ikamet etmemiz gerekiyor, bakma yukumlu oldugu kimsesi olmayan bekar kisi lojman alamiyor bizde malesef. Ve aynen hicbir sey soylemedi bana eve ilk geldigimde, neden hâlâ bu evdesin diye sordum, nasil anlamadim diye cevap verdi. Gecip oturacak iceri kan beynime sıçradı zaten. Zor bir aksamdi.

Ortada tek bir hata yok, hatalar zinciri var. Hata dediği de gece yatarken yemeği dolaba koymayı unutmak sanki. Bir ay gitmiş tatil yapmış, gittiği yerle ilgili yalanlar söylemiş. Üstüne telefon konusu, Ankara’ya gidip asla sizinle iletişime geçmemesi… Ama bence en acısı güveninizin sarsıldığını bildiği halde o güveni yeniden tesis etmek için hiçbir şey yapmaması. Siz çok çok çok haklısınız konu sahibi. Ben bu hikayede seven bir erkek görmüyorum.
Ozellikle hicbir sey yapmayacagini soyledi zaten, artik cok yorulmus ve caba sarf etmeyecekmis. Onun cabasi olmadna bu iliski zaten yurumezmis, bir daha gostermisim bunu ona.

Ben dun aksam yazamadim, ne kadar kendimi hazirladigimi soylesem de hazirlayamamisim ve dağıldım. Boşanmayı kabul etti, sartlarda tam anlasamadik ama anlasiriz elbet. Her sey icin beni sucladi, yillardir onu gormemisim, zaten hic sevmemisim, bir kere bir hata yapmis, tek hatada onu silmiş her şeyi yıkıp gecmisim, hatayi yaparken onu kapinin onune koyacagimi o tatile beraber gittigini soyledigi arkadasi ona soylemis, ama o yok demis merve beni sever yapmaz, artik eski mervesi yokmus. Zaten ayrilmaya da cok hevesliymisim hep, o da cabalamaktan yorulmus. Biraz agladi da.
Ne istiyormuş beyefendi şartlarda onca şeyden sonra.Bide niye sizi suçluyor haltları yiyen kendisiyken.Gün içinde yaşanan kötü şeyler ne ki

Son durum ne merve
Bu sabah telefonla, su esyam nerde bu esyam nerde diye bana bas bas bagirdi ve sen gorursun gununu bu evdeki her seyi yakip yikacagim tarzi bir cumle edip kapatti. O kadar korktum ki isten nasil firladim nasil araba surdum eve vardim bilmiyorum. Asansor kapisi acildiginda karsimdaydi ve cok kotu gorunuyordu gercekten. Onu oyle gorunce icim bi ciz etti. Neden geldin dedi, telefonda sesin cok kotuydu korktum dedim eve gittim. Baktim hicbir seye zarar vermemis, yataga oturdum kaldim. Sonra bu geri geldi eve, benim esyalarimi cop gibi atmissin resmen bunu mu hak ettim ben sana gününü gosterecegim göreceksin dedi gitti

Bu sabah telefonla, su esyam nerde bu esyam nerde diye bana bas bas bagirdi ve sen gorursun gununu bu evdeki her seyi yakip yikacagim tarzi bir cumle edip kapatti. O kadar korktum ki isten nasil firladim nasil araba surdum eve vardim bilmiyorum. Asansor kapisi acildiginda karsimdaydi ve cok kotu gorunuyordu gercekten. Onu oyle gorunce icim bi ciz etti. Neden geldin dedi, telefonda sesin cok kotuydu korktum dedim eve gittim. Baktim hicbir seye zarar vermemis, yataga oturdum kaldim. Sonra bu geri geldi eve, benim esyalarimi cop gibi atmissin resmen bunu mu hak ettim ben sana gününü gosterecegim göreceksin dedi gitti
Resmen üste çıkmış kendince. Suçluluk psikolojisi işte, bağırarak kapatmaya calisiyor bazi seyleri bagirarak sindirmeye calisiyor sizi.

Ne istiyormuş beyefendi şartlarda onca şeyden sonra.Bide niye sizi suçluyor haltları yiyen kendisiyken.Gün içinde yaşanan kötü şeyler ne ki
Tam olarka ne istedigini soylemedi, arabalarin ve altinlarin degerlerine bakip oyle tekrar konusalim dedik. Eski araba yeni araba degis tokusunu ve verdigim paralari geri istememi bu haliyle kabul etmedi.

Bu surecte hic caba sarf etmedi. Onceden benim de hatalarim oldu, onun da cok caba sarf ettigi zamanla elbet olmustur, calkantili surecler yaşadık, ama boylesi olmamıştı hiç.
Elbette oyledir. Su surec icin diyorum ben de zaten. Size kendini bile aciklamadi ki...

Elbette oyledir. Su surec icin diyorum ben de zaten. Size kendini bile aciklamadi ki...
Hic umursamadi beni. Bana kendimi cok degersiz hissettirdi, tutunacak hicbir sey birakmadi. Simdi de guzel gunlerin hatirina iyice cirkinleseceginin sinyallerini verdi 🤦🏻‍♀️ insallah sakinlesir ve şu sana gosterecegim tavrini birakir bir kenara.

Suçluluk psikolojisiyle bağırıp çağırıyor başka hiç birşey değil
Sabah hazirlanamamis diye bana bagiriyor, gezecegine gelip esyalarina baksaydin sana topladigimi soyledim zaten dedim. Sonra bagirmali cagirmali sinir krizler ve bu esya toplama meselesinden dolayi ben bir adiymisim. Bu kelimeyi kullandi.

Hic umursamadi beni. Bana kendimi cok degersiz hissettirdi, tutunacak hicbir sey birakmadi. Simdi de guzel gunlerin hatirina iyice cirkinleseceginin sinyallerini verdi 🤦🏻‍♀️ insallah sakinlesir ve şu sana gosterecegim tavrini birakir bir kenara.
Bu tavri bir kenara birakacagini hic sanmiyorum ben. Ben bosanmadim ama bosanan cok insan var cevremde hepsi de erkeklerin bosanma asamasinda cok farkli ve cirkin davrandigini soyledi. Siz de bu surecten geciyorsunuz anladigim kadariyla. Vakit kaybetmeden hukuki bir destek alin, her seyi detaylica anlatin ki yolunuzu hizlica cizebilin.

Bu tavri bir kenara birakacagini hic sanmiyorum ben. Ben bosanmadim ama bosanan cok insan var cevremde hepsi de erkeklerin bosanma asamasinda cok farkli ve cirkin davrandigini soyledi. Siz de bu surecten geciyorsunuz anladigim kadariyla. Vakit kaybetmeden hukuki bir destek alin, her seyi detaylica anlatin ki yolunuzu hizlica cizebilin.
Cok cirkin davrandi. Dun aksam da gormustu esyalari, sabah hazirlanirken esya bulamayacagi ortada yani gene disari gidip gezecegine yarinki isine hazirlan. Aksam gayet insan gibi konusmustu, bugun sanki esyalari ilk kez gormus gibi davrandi

Back