- 21 Haziran 2022
- 752
- 1.081
- 43
- 31
- Konu Sahibi mervebirkadin
Çok uç bir ihtimal zaten. Oyle olsa bile issiz bir yerde ne isi var zaten... Endiselenmek de sacma oluyor haklısınız.Bence hiç endişelenmeyin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok uç bir ihtimal zaten. Oyle olsa bile issiz bir yerde ne isi var zaten... Endiselenmek de sacma oluyor haklısınız.Bence hiç endişelenmeyin.
Öyle bir şey olsa birileri illa ki telefonunu görür açardı. Yakınlarına ulaşmaya çalışırlardı.Çok uç bir ihtimal zaten. Oyle olsa bile issiz bir yerde ne isi var zaten... Endiselenmek de sacma oluyor haklısınız.
Bu da ihtimal. Aslinda ben gercekten arkadaslarinda kaldigini da dusunmuyorum, baska birinin yanina gitmis olabilir yani. Artik durumlari ve imkanlari nedir, imkan meselesi yani. Kadın evli degilse tutar bir otel odasi kalirlar gece gunduzBence bi yerlerde uyumuyordur sadece dönmesi gereken yerden henüz dönmemistir bile, bu adamlar domuz modlarını acınca cok igrenc bi seye dönüsüyorlar gercekten
Haklisiniz. Hastane ihtimali iptal.Öyle bir şey olsa birileri illa ki telefonunu görür açardı. Yakınlarına ulaşmaya çalışırlardı.
Neresi ıssız acaba ?? Ay kafayı yedirttiniz bana ya. Ben konu sahibinin cevaplarını okudukça bana bir haller oluyor yaHaklisiniz. İssiz bir yerde kaza falan yapmasaydi hastane ihtimali iptal. Duygularim dengesizlesti bu surecte yasadiklarimi gormuyor musunuz... Saglam duruyorum kac gundur, sofukkanliligi elden birakmadim ama tas olsa catlar artik.
Ay bu da dogru ya issiz yer mi kaldi su devirde. Bu ihtimal de iptal.Neresi ıssız acaba ?? Ay kafayı yedirttiniz bana ya. Ben konu sahibinin cevaplarını okudukça bana bir haller oluyor ya
Orada da yine polisler falan alır telefonunu ulaşmaya çalışırlardı bence.Haklisiniz. Hastane ihtimali iptal.
Oyle bir durum olsa telefon zir zir caliyor biri acardi buyuk ihtimalle
Ahaha. Ben de istiyorum ama biraz endise de dustu icime acaba bir sey mi oldu diye. Bir yerlerde uyuyor cikar buyuk ihtimalle de iste...
Neresi ıssız acaba ?? Ay kafayı yedirttiniz bana ya. Ben konu sahibinin cevaplarını okudukça bana bir haller oluyor ya
Evet kac saat oldu 4 saat olacak nerdeyseOrada da yine polisler falan alır telefonunu ulaşmaya çalışırlardı bence.
Olunmayacak gibi değil ki artıkAmma sinir oldum kocaniza ya
Etmiyorum artık ne hali varsa gorsun pislik adamKocanızın başına umursamazlık gelmiş, bunun dışında hiç bir şey gelmemiş başına. Zaten dün gelmemek için durduk yere "hastaydım işlerim uzadı"demişti. Yeni bunu yapacağı çok belliydi. Bence merak etmeyin.
Bu gidişle siz hastanelik olursunuz, kocanız turp gibidir merak etmeyin. Annesi ulaşır ona, eğer sizi geçtim annesini de böyle merakta koyuyorsa ya rahatsız bu adam ya da aşkından ölüyorEvet kac saat oldu 4 saat olacak nerdeyse
Ahaha elestirilere acigim ben. Boyle ölmem fuze atmasi gerek, atarsa da kabulümdur İnsan yasamadan bilemez gercekten, sadece anlamaya calisir. Ben hayatim 1/3 unu bu insanla gecirdim oyle düşünün. Yasadiklarim agir geliyor, inanamiyorum, anlamlandiramiyorum.Siz de konu sahibine karsı devamlı elestiride bulununca bana bi haller oluyor, senelerini gecirdigi adamdan böyle davranıslar görmek herkesin dengesini sasırtır, bize bu kadar sinir harbi yasatan bi olayın basrolü hanımefendinin kendisi, bana doktor degil kolu kırılmısı getirin sözündeki gibi burda hepimiz söyle yaparım böyle yaparım deriz de basımıza gelse ne yapacagımızı bi allah bilir
4 saattir ne aramanıza ne mesajınıza cevap vermiyor. Görmemesi imkansız. Günümüzde artık evde unutmak falan haricinde 4 saat boyunca telefonu elimize almadığımız olmuyor. Muhtemelen diğer kadın eşinizi bekar sanıyor…Evet kac saat oldu 4 saat olacak nerdeyse
Aaa doğru doğru bekar saniyo eşinizi evet bunu düşünmemiştim4 saattir ne aramanıza ne mesajınıza cevap vermiyor. Görmemesi imkansız. Günümüzde artık evde unutmak falan haricinde 4 saat boyunca telefonu elimize almadığımız olmuyor. Muhtemelen diğer kadın eşinizi bekar sanıyor…