• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmaya karar vermek ve verememek arasında

Bence bi yerlerde uyumuyordur sadece dönmesi gereken yerden henüz dönmemistir bile, bu adamlar domuz modlarını acınca cok igrenc bi seye dönüsüyorlar gercekten
Bu da ihtimal. Aslinda ben gercekten arkadaslarinda kaldigini da dusunmuyorum, baska birinin yanina gitmis olabilir yani. Artik durumlari ve imkanlari nedir, imkan meselesi yani. Kadın evli degilse tutar bir otel odasi kalirlar gece gunduz

Haklisiniz. İssiz bir yerde kaza falan yapmasaydi hastane ihtimali iptal. Duygularim dengesizlesti bu surecte yasadiklarimi gormuyor musunuz... Saglam duruyorum kac gundur, sofukkanliligi elden birakmadim ama tas olsa catlar artik.
Neresi ıssız acaba ?? Ay kafayı yedirttiniz bana ya. Ben konu sahibinin cevaplarını okudukça bana bir haller oluyor ya 😂

Ahaha. Ben de istiyorum ama biraz endise de dustu icime acaba bir sey mi oldu diye. Bir yerlerde uyuyor cikar buyuk ihtimalle de iste...

Kocanızın başına umursamazlık gelmiş, bunun dışında hiç bir şey gelmemiş başına. Zaten dün gelmemek için durduk yere "hastaydım işlerim uzadı"demişti. Yeni bunu yapacağı çok belliydi. Bence merak etmeyin.

Neresi ıssız acaba ?? Ay kafayı yedirttiniz bana ya. Ben konu sahibinin cevaplarını okudukça bana bir haller oluyor ya 😂

Siz de konu sahibine karsı devamlı elestiride bulununca bana bi haller oluyor, senelerini gecirdigi adamdan böyle davranıslar görmek herkesin dengesini sasırtır, bize bu kadar sinir harbi yasatan bi olayın basrolü hanımefendinin kendisi, bana doktor degil kolu kırılmısı getirin sözündeki gibi burda hepimiz söyle yaparım böyle yaparım deriz de basımıza gelse ne yapacagımızı bi allah bilir

Ay aklimdaydiniz hep konu sahibi. Geldi, söyledim, şöyle oldu böyle oldu demenizi okumak için girdim. Adamın niye açmadığını konuşmuş? Kesinlikle ama kesinlikle aldatıyor. Başbakan olsa en geç 2 saatte telefona döner bu adam kim? Şu devirde sizin bu aramanizla telefonunun şarjı biterdi. Kimin telefonu elinden düşüyor artık bir ogranimiz gibi. Sizi kaile almayan, berbat bir adam var karşımızda. Bu adam sizi kanser eder, yemin ederim ben bile öfkeyle doldum iyi değilim hemcinsime yapılan bu adaletsizlik karşısında. Artık yeter ya hu boşanma davasını açın gitsin. Adam aldatmamis olsa bile ki bu ihtimal %0.01 falan bu tavırları hak etmiyorsunuz

Siz de konu sahibine karsı devamlı elestiride bulununca bana bi haller oluyor, senelerini gecirdigi adamdan böyle davranıslar görmek herkesin dengesini sasırtır, bize bu kadar sinir harbi yasatan bi olayın basrolü hanımefendinin kendisi, bana doktor degil kolu kırılmısı getirin sözündeki gibi burda hepimiz söyle yaparım böyle yaparım deriz de basımıza gelse ne yapacagımızı bi allah bilir
Ahaha elestirilere acigim ben. Boyle ölmem fuze atmasi gerek, atarsa da kabulümdur 🥰 İnsan yasamadan bilemez gercekten, sadece anlamaya calisir. Ben hayatim 1/3 unu bu insanla gecirdim oyle düşünün. Yasadiklarim agir geliyor, inanamiyorum, anlamlandiramiyorum.

Evet kac saat oldu 4 saat olacak nerdeyse
4 saattir ne aramanıza ne mesajınıza cevap vermiyor. Görmemesi imkansız. Günümüzde artık evde unutmak falan haricinde 4 saat boyunca telefonu elimize almadığımız olmuyor. Muhtemelen diğer kadın eşinizi bekar sanıyor…

4 saattir ne aramanıza ne mesajınıza cevap vermiyor. Görmemesi imkansız. Günümüzde artık evde unutmak falan haricinde 4 saat boyunca telefonu elimize almadığımız olmuyor. Muhtemelen diğer kadın eşinizi bekar sanıyor…
Aaa doğru doğru bekar saniyo eşinizi evet bunu düşünmemiştim
Belki de kadınla yemeğe çıkarken telefonu otelde unutmuş numarası yaptı arar diye ama o zaman da engelleri diye düşünüyorum. Muhtemelen de farklı isimle kayitlisiniz.
otel kayıtlarını isteyin, bulun bir yerlerden benceee

Back