• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmaya karar vermek ve verememek arasında

Hayiir asla ağlamayın. Konunun başında belki anlattığı gibi değildir diye düşündüm, ama ne yazık ki yanıldım. Boşverin. zaten uzun zamandır hayatınızda yokmuş. O seçimini yapmış işlerini yola sokmaya çalıyor. sizde yapın. Hakkımızda hayırlısı olsun
Evet uzun suredir varla yok arasindaydi zaten. Ama hayatim 1/3u onunla gecti ya keske böyle olmasaydı, yazik.

Hakikaten bişi gelmiş olabilirmi başına annesinin telefonununuda acmamis whatsap son görülmesi acikmi esinizin
Başına birşey gelmemiştir emin olabilirsiniz. Annesinin aranması işine bile geldi adamın. Başına birşey gelmedi ama geldi gibi yapacak büyük ihtimal. S.c.p sıvadığının oda farkında, nasıl kılıf uydururum derdinde. " Tek sen değil annemle bile konuşamadım, öyle haldeydim, böyle iş geldi başıma vs " diyecek.

Zira başına iş gelse kaza vs telefonu zır zır çalıyor, susmuyor, illaki bir açan olurdu.

Sizce acik midir ahaha tabii ki degil. Carsamba gunu ablasiyla konusmus en son. Dun bana mesaj atti. Bugun bir sey oldu da gelemedi mi yoksa ya, hastanede olsa telefonu sifreli acip rehberden annesine haber verebilirler mi mesela
Telefonu kapalı mı yoksa açmıyor mu? Kapalıysa uçakta mı acaba?

Oyledir insallah gene de basina bir sey gelmese bari. Bir yerlerde uyuyor falan cikar insallah
Sizde gerçekten duygu durum bozukluğu falan var ya. Hala endiseleniyorsunuz. Yukarda birisi yazmış zaten sürekli çalan bir telefonu muhakkak birisi açardı. Götünün keyfine açmıyor adam

Sizde gerçekten duygu durum bozukluğu falan var ya. Hala endiseleniyorsunuz. Yukarda birisi yazmış zaten sürekli çalan bir telefonu muhakkak birisi açardı. Götünün keyfine açmıyor adam
Haklisiniz. İssiz bir yerde kaza falan yapmasaydi hastane ihtimali iptal. Duygularim dengesizlesti bu surecte yasadiklarimi gormuyor musunuz... Saglam duruyorum kac gundur, sofukkanliligi elden birakmadim ama tas olsa catlar artik.

Back