• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmaya karar vermek ve verememek arasında

Ben sizin şartlarınızı anlıyorum, bundan 7-8 sene önce bizim oturduğumuz lojmanda da benzer bir durum yaşanmış, durum etrafa yansıyınca kadın çok mahçup olmuştu ama iyi de oldu. Kurtuldu o pislikten. Şu an önemli olan sizsiniz, önemli işlerim vardı havasına müsade etmeyin. İnşallah lojmanda kapısını çalıp dertleşeceğiniz insanlar vardır.

Not: ben olsam annesini aramam, nasıl olsa oğlunun arkasını toplayacaktır.
Ben de rezillik ciksin istemiyorum ama sakin kalamiyorum artik. Dertlesebilecegim, hele de bu durumu anlatabilecegim hiç kimsem yok malesef ama kk var 🙏 annesini aradim, ama aldatiyor falan diye degil, kac gundur ulasamiyorum merak ettim diye aradim. Zaten ben seni boyle mi yetistirdim karini mi aldatiyorsun diyecek bir kadin da degil. Tepki vermez karismaz olaylara.

Ya nasıl gelmez ben bile şuan sinir oldum bu adam nerde gercekten ya iş yerinden bı arkadaşı biseyi yokmu arayın sorun bukadar arsız bukadar vurdumduymaz bı koca gerçekten çok zor isiniz
Yok ki annesini aradim iste. Yanina kalacagim diye gittigi arkadasini sordum, numarasi annesinde de yokmus.

Çok üzgünüm sizi asla üzmek istemiyorum ama sizi umursamıyor o an aklına ne gelirse onu söylüyor.
Tabii ki beni neden uzmek isteyesiniz. Hem uzuleceksem de uzuleyim artik gogusleyecegim. Ben de oyle dusunuyorum. Aktivitesi bitiyor diye cuma gelirim demistir, baska aktivite cikinca kendine bugun de kalayim yeaaa moduna girmistir buyuk ihtimalle

Ben de rezillik ciksin istemiyorum ama sakin kalamiyorum artik. Dertlesebilecegim, hele de bu durumu anlatabilecegim hiç kimsem yok malesef ama kk var 🙏 annesini aradim, ama aldatiyor falan diye degil, kac gundur ulasamiyorum merak ettim diye aradim. Zaten ben seni boyle mi yetistirdim karini mi aldatiyorsun diyecek bir kadin da degil. Tepki vermez karismaz olaylara.

Aldatmanın ötesinde bir duru var şuan. Karısını bir düzine kadınla aldatan adam bile arar sorar, nasıl der. Ortada koca diye bir şey yok yani. Allah korusun bir şey olsa adamın umrunda değil. Sanırım kendisi de sizi boşanmaya zorluyor. Çok ciddiyim bu adama için tek damla göz yaşı dökmeyin bunun için değmez. Boşayın gitsin.

Aldatmanın ötesinde bir duru var şuan. Karısını bir düzine kadınla aldatan adam bile arar sorar, nasıl der. Ortada koca diye bir şey yok yani. Allah korusun bir şey olsa adamın umrunda değil. Sanırım kendisi de sizi boşanmaya zorluyor. Çok ciddiyim bu adama için tek damla göz yaşı dökmeyin bunun için değmez. Boşayın gitsin.
Biraz agladim da sonra dedim dobarlan birakma kendini. Degmez bir damla goz yaşına diye durdum.

Ya nasıl gelmez ben bile şuan sinir oldum bu adam nerde gercekten ya iş yerinden bı arkadaşı biseyi yokmu arayın sorun bukadar arsız bukadar vurdumduymaz bı koca gerçekten çok zor isiniz
Annesinin ulasamadigi adama arkadasi nasil ulaşabilir ki. Diyecek bir sey bulamiyorum artik. Agzimi bozmama da ramak kaldi. İcim ofkeyle doldu. Allah korusun basina bir sey geldigini ogrensem uzulmeyebilirim belki yani o derece

Biraz agladim da sonra dedim dobarlan birakma kendini. Degmez bir damla goz yaşına diye durdum.

Hayiir asla ağlamayın. Konunun başında belki anlattığı gibi değildir diye düşündüm, ama ne yazık ki yanıldım. Boşverin. zaten uzun zamandır hayatınızda yokmuş. O seçimini yapmış işlerini yola sokmaya çalıyor. sizde yapın. Hakkımızda hayırlısı olsun

Mesaj atıyor sadece aradığımda kapatıyor deyin hepten ilgisiz görmesin sizi sürekli erteliyor gelmesini ne yaptığını anlamıyorum deyin
Dedim evet. Siz de ulasabilirseniz eger baska sesler falan geliyor mu diye bi dikkat eder misin dedim. Annesi almistir mesaji ama daha cok basina bir sey gelmis olmasin allah korusun icime bir ates dustu falan dedi kadin. E ana yuregi tabii. Ona da hak veriyorum.

Dedim evet. Siz de ulasabilirseniz eger baska sesler falan geliyor mu diye bi dikkat eder misin dedim. Annesi almistir mesaji ama daha cok basina bir sey gelmis olmasin allah korusun icime bir ates dustu falan dedi kadin. E ana yuregi tabii. Ona da hak veriyorum.
Hakikaten bişi gelmiş olabilirmi başına annesinin telefonununuda acmamis whatsap son görülmesi acikmi esinizin

Hakikaten bişi gelmiş olabilirmi başına annesinin telefonununuda acmamis whatsap son görülmesi acikmi esinizin
Sizce acik midir ahaha tabii ki degil. Carsamba gunu ablasiyla konusmus en son. Dun bana mesaj atti. Bugun bir sey oldu da gelemedi mi yoksa ya, hastanede olsa telefonu sifreli acip rehberden annesine haber verebilirler mi mesela

Back