• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmaya karar vermek ve verememek arasında

Annesini mi arasam acaba. Ankaraya diye cikti gitti. Su gun gelicem bu gun gelicem diyip gelmiyor telefonlari acmiyor nerde biliyor musunuz diye. Annesine de yalan soylemis olabilir gerci ya da hicbir sey soylememis olabilir
Ben olsam arardım heralde 🙄 konuşursanız bu iş bitti eşyalarını kapının önüne koydum alsın ya da çöpe atıcam vs deyin. Bide yarın kilidi değiştirin eve giremesin bence

Ben olsam arardım heralde 🙄 konuşursanız bu iş bitti eşyalarını kapının önüne koydum alsın ya da çöpe atıcam vs deyin. Bide yarın kilidi değiştirin eve giremesin bence
Dusunucem biraz sakinleseyim. Annesini ararsam da rezillik ya yazin da ayni sey oldu. Biktim artik öf ne yaşıyorum ben ya diye agliycam simdi 😂 sakinligim gecti iste, sakinligimi elestirenlere sesleniyorum 😂

Adamla zorla evlenmişsiniz yani borçlarını kapamışsınız sırf evlenmek için rest falan çekmişsiniz ne gerek vardı bu adamın gönlü olsa canını dişine takar sizle evlenirdi bir şekilde.bu adamın birşeyler karıştırdığı ortada bence boşanın yol yakınken daha fazla vaktinizi çalmasın özellikle çocuk sahibi olmak istiyorsanız.kadınlar için biyolojik saat işliyor malum gereksiz tiplerle vakit kaybetmeyin.lojmanda sizin olduğuna göre o gitsin.ailesinede söylerdim ben olsam.

Ben sizin şartlarınızı anlıyorum, bundan 7-8 sene önce bizim oturduğumuz lojmanda da benzer bir durum yaşanmış, durum etrafa yansıyınca kadın çok mahçup olmuştu ama iyi de oldu. Kurtuldu o pislikten. Şu an önemli olan sizsiniz, önemli işlerim vardı havasına müsade etmeyin. İnşallah lojmanda kapısını çalıp dertleşeceğiniz insanlar vardır.

Not: ben olsam annesini aramam, nasıl olsa oğlunun arkasını toplayacaktır.

Adamla zorla evlenmişsiniz yani borçlarını kapamışsınız sırf evlenmek için rest falan çekmişsiniz ne gerek vardı bu adamın gönlü olsa canını dişine takar sizle evlenirdi bir şekilde.bu adamın birşeyler karıştırdığı ortada bence boşanın yol yakınken daha fazla vaktinizi çalmasın özellikle çocuk sahibi olmak istiyorsanız.kadınlar için biyolojik saat işliyor malum gereksiz tiplerle vakit kaybetmeyin.lojmanda sizin olduğuna göre o gitsin.ailesinede söylerdim ben olsam.
Gerek yoktu haklisiniz. Cocuk sahibi olmayı düşünmüyorum ben. Tesekkur ederim yorumunuz için 🙏

Annesini arayın, oğullarının ne halt ettiğini bilsin. Yarın sizi bile suçlayabilirler anlattıklarınıza inanmayacakları için. En azından herkes ne yaşadığınızı bilsin.
Aradim. Haberi yokmu ankaraya gittiginden. Bir haftadir da konusmamislar. Ben aldattigindan supheleniyorum falan demedim de ulasamiyorum merak ettim bi de sen arasan dedim. Oyle diyince kadini da meraklandirmis oldum. O da aradi ama ona da cevap vermemis. Ulasabilirse haber verecek.

Evet, oyle oldu. İçimdeki konuşma istegi de gitti zaten.
Çok üzgünüm adınıza ama inanın bu adamı hayatınızdan çıkardığınızda kuş gibi hafifleyeceksiniz. Hayat, bir adamın dengesiz ruh haline katlanmak için çok kısa.

Gerek yoktu haklisiniz. Cocuk sahibi olmayı düşünmüyorum ben. Tesekkur ederim yorumunuz için 🙏
Ya nasıl gelmez ben bile şuan sinir oldum bu adam nerde gercekten ya iş yerinden bı arkadaşı biseyi yokmu arayın sorun bukadar arsız bukadar vurdumduymaz bı koca gerçekten çok zor isiniz

Back