• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmaya karar vermek ve verememek arasında

Ben olsam engellemezdim aksine şüphe içindeysem görüntülü her aradığımda açacaksın derdim
Cumartesi akşamı aradigimda acmadiginda, benimle konusamayacagi bir durumda oldugu icin acmadigini dusunerek engelledim. O durum da aldatmaktsn baska bir sey degildi bence. Aslinda acmayacagini tshmin etmistim. Cumartesi aksami bir sey oldugunu ve pazar gitmemesinin nedeninin o sey oldugunu icimden bir ses mevzuyu ilk duydugumda soyledi.

Engelli açın. Sonra sizi manipüle etmek için engellediğin içi sana ulaşmadım diyecek. Bu hareket her bakımdan onun amaçlarına hizmet eder. Hiç bir zaman engellemeyin. Ne zaman gerçekten boşandınız yada aranızdaki bağ tamamen koptu o zaman engelleyin.
Hakkiniz var. Buyuk ihtimalle oyle der. Ama ben aptal yerine konulmamam icin engelledim. Gormesem de hissettim ve engellemesem bana surdayim sunlayim diye yalanlar soylenecekti. Belki inanacaktim. Yalana maruz kalmamak icin engelledim.

Eğer aldatılıyorsanız arkanıza bile bakmayın bence. Telefon konusunda vs gayet haklısınız bir hayatı paylaşıyorsunuz ve içinizde şüpheyle yaşayamazsınız. Zaten sağlıklı bir ilişkide eşiniz hiçbir zaman sizi bir şüphenin arasında bırakmaz. Eşlerine telefon göstermeyen aradığında açmayan üstelik başka bir şehirdeyken bunları göz ardı etmez. Açık ve net şüpheli davranmış

Hakkiniz var. Buyuk ihtimalle oyle der. Ama ben aptal yerine konulmamam icin engelledim. Gormesem de hissettim ve engellemesem bana surdayim sunlayim diye yalanlar soylenecekti. Belki inanacaktim. Yalana maruz kalmamak icin engelledim.

Zaten öyle yada böyle bir şekilde yalana maruz bırakıyor. En azından rahat olmaz. Bu da çok önemli ve açık verir ister istemez çünkü iki hayat yaşmak zor.

Eğer aldatılıyorsanız arkanıza bile bakmayın bence. Telefon konusunda vs gayet haklısınız bir hayatı paylaşıyorsunuz ve içinizde şüpheyle yaşayamazsınız. Zaten sağlıklı bir ilişkide eşiniz hiçbir zaman sizi bir şüphenin arasında bırakmaz. Eşlerine telefon göstermeyen aradığında açmayan üstelik başka bir şehirdeyken bunları göz ardı etmez. Açık ve net şüpheli davranmış
Malesef oyle davrandı ve bizi bu duruma sürükledi. Tesekkur ederim yorumunuz icin 🙏

Zaten öyle yada böyle bir şekilde yalana maruz bırakıyor. En azından rahat olmaz. Bu da çok önemli ve açık verir ister istemez çünkü iki hayat yaşmak zor.
Eger gercekten iki hayat yasiyorsa donup dolaşıp bunun bedelini odeyecektir. Sonraki surecte adam gibi davranir, mahkemede pisliklikler yapmazsa allaha havale edecegim ben. Ah alan rahat edemez diye düşünüyorum. Ama bunlardan once de allahim karsima cikarsin ya da bu donunce itiraf etsin diye dua ediyorum. Suphem gecsin ilerde hic acaba mi ya demeyeyim diye.

Bir ay konuşmadan nasıl durabildiniz ? Bu kısım biraz tuhaf. Bence eşiniz geldiğinde açık açık net bir şekilde konuşun. Daha konuşmadan gemileri yakmak mantıklı değil. Manipüle etmeye çalışmasın. Sakin, bağırmadan konuşun ve sonra telefonunu isteyin bu kadar. Gerçekten ayrılmaya karar verirseniz kendi gidebilir, siz değil.

Bir ay konuşmadan nasıl durabildiniz ? Bu kısım biraz tuhaf. Bence eşiniz geldiğinde açık açık net bir şekilde konuşun. Daha konuşmadan gemileri yakmak mantıklı değil. Manipüle etmeye çalışmasın. Sakin, bağırmadan konuşun ve sonra telefonunu isteyin bu kadar. Gerçekten ayrılmaya karar verirseniz kendi gidebilir, siz değil.
Ben cok zor durabildim. O gunlerim hep uzulerek, aglayarak gecti. Daha konusmadik evet ama bahsettigimiz bu konusma aslinda zaten 2 aydir yapiliyor. Bir yere varamadik. Bu bardaga dusen son damla oldu. Gemileri yakmak için benzinle cakmagi hazirladim diyebiliriz, henuz yakmadim. Ama icimden bir ses aldatildigimi fisildayip duruyor. 2 aydir telefon gostermeyn insanin da dondugunde bu supheleri gecirebilecegine pek inanmiyorum. Ne yalan soyleyeyim. Keske gecse hatta gececek bir sey en bastan hic olmasaydı.

Herkese merhaba. Çok zor günler geçiriyorum ve yalnızım. Hemcinslerimin fikrine ihtiyacım var çünkü kadınlar hissediyor. Ben de görmesem de hissediyorum ve artık bu hislerle başa çıkmakta cidden zorlanıyorum.
Eşimle fakültede tanışmıştık. İlişkimiz hep çalkantılı oldu. Ben fakülteden sonra işe girme sürecindeyken evlenmek istemiştim. Maddi sıkıntılar nedeniyle o evlenmek istemediginde bekledik ve ben işe girip rest çektim. Artik evlenmezsek bu ilişki biter diye. Borçlarını ben kapattim ve 5 yillik sevgililik dönemimizden sonra evlendik. 4 yildir da evliyiz, cocugumuz yok. Doğu'da kucuk bir yerde gorev yapiyoruz ve benim kurumumun lojmaninda kaliyoruz. Ben 31 o 33 yaşında.
Agustos ayinda benim iznim olmadigi icin esim arkadasiyla tatile gidecekti. Tanıdığım bir arkadaşı, bekarken de beraber tatile giderlerdi zaten sorun bu degil. Ben de doguda tek başima görevdeydim. Ancak tatil planini bizim konuştuğumuzdan farkli yapmislar ve ben buna kızıp iletişimimi kestim. 1 aydan uzun bir süre o beni arada bir aradi mesaj atti vs hic geri dönmedim. Döndüğünde hicbir sey yapmadiklarini genelde evde olduklarını soyledi. Ben de tamam dedim. Ama iki gün sonra baska şehirde yapılan harcamalara dair fişler buldum. Telefonunu göstermesini yoksa içime bunu gizlediği düşüncesini sindirecemeyecegimi söylediğimde tamam göstereceğim sinirin geçsin dedi. Aradan iki ay gecti hâlâ telefon yok. Göstermiyor. Bunu aşamıyorum.
Şimdi de cuma akşamı, ankaraya gitmesi gerektigini bir incelemede beyanina basvurmak icin cağirdiklarini soyledi. Cumartesi sabah saatlerce hazirlanip gitti. Cumartesi akşam aradiğimda açmadı. Bir saat sonra geri döndü. Telefonu bir saat yanindan ayiracak adam değildir. Ben de ani bir kararla her yerden engelledim. Yarın gelecek. Benimse onu görmeye tahammülüm yok. İçimden bir ses yalan söylediğini fısıldayap duruyor bana. Ankara beyan falan olayinin tamamen uydurma olduğunu düşünüyorum. Bu zamana kadar aklıma bile gelmeyen olaylari çok farkli şekilde yorumlamaya başladım ve herbiri aldatildiğim dusuncesiyle zihnimde son buluyor. Hiçbirini gözümle görmedim ama bu hisle başa çıkamıyorum. Boşanma kararini bir türlü alamıyorum. Çok seviyorum ve içim eziliyor. Güzel hayallerimiz vardi birakip gidemiyorum. Kısa vadede yarin evden ayrilmayi ve kafami toplayana kadar onu görmemeyi düşündüm. Ama bu küçük yerde lojmanda kalmayip kamu misafirhanesine gittiğim fark edilecek ve dedikodu çıkacak. Evinde kalabileceğim arkadaşım yok. Öfkeyle mi gitmiş olurum? Dönmesini bekleyip tüm soru işaretlerini konuşmalı miyim? Yoksa zaten her sey ortada, oturup boynuzlarimi cilalamaktansa cekip gitmeli miyim? Kararsızım. Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler 🙏
Evli adamın arkadaşıyla tatile gitmesi doğru değil bence..illhaki beraber bir zaman diliminiz olacaktır,arkadaşla tatil de neymiş..Bu adam sizin sevginizden o kadar emin ki ne isterse yapıyor..birseyler yapmişsa bile elinizde net delil yok galiba..Boşanmak falan büyük kararlar bunlar,ama 1 aydır hiç konuşmamak da çok yıpratıcı, böyle yürütemezsiniz..evlilik danışmanıyla belki çözebilirsiniz gibi geldi bana..

Yanlış nerede başlıyor?

Tam olarak burada.
Rest çektim Artik evlenmezsek bu ilişki biter diye. Borçlarını ben kapattım.

Ee kimse onu silah zoruyla evlendirmedi ya. İsme gelmedi ise bırakıp gitseydi. O da kaybetmek istemediği için evlendi. Ayrıca erkekleri evliliğe zorlamasan zaten %90 evlenmiyor.

Yani rest çekerek evlendirtilen borçları kapatılan eş. Roller karışmış. Siz erkek o kadın olmuş gibi.
Tam olarak roller karismis diyemeyiz bence. Her iki taraf da evlenmeye hazir hissetmeliydi. Erkek kadin ayirmadan yani. Bununla hatayi en basta yaptigimi onceki yorumlarda belirtmistim aslinda. O rest cekilen geceyi de hatirliyorum. Ben restten sonra bitebilir diye de dusunmustum. Elimi tutup nolur boyle gitme tamam evlenelim sensiz yasayamam falan demisti. Rest cekerken sonuctan emin degildim yani 🤦🏻‍♀️ ama olan oldu iste.

Evli adamın arkadaşıyla tatile gitmesi doğru değil bence..illhaki beraber bir zaman diliminiz olacaktır,arkadaşla tatil de neymiş..Bu adam sizin sevginizden o kadar emin ki ne isterse yapıyor..birseyler yapmişsa bile elinizde net delil yok galiba..Boşanmak falan büyük kararlar bunlar,ama 1 aydır hiç konuşmamak da çok yıpratıcı, böyle yürütemezsiniz..evlilik danışmanıyla belki çözebilirsiniz gibi geldi bana..
Biz beraber tatile gittik bu yaz. Tum bunlardan onceydi. Kurban bayraminda sonra. Kibrisa 10 günlüğüne kacmistik. Sonraki izin zamanlarimiz uymadi. Arkadasiyla gitmesi benim icin mesele degil, ben de yakin birkac arkadasimla gidiyorum bir yerlere çünkü. Her evlilikte farkli olabiliyor bu tarz konulara yaklaşım. Sorun: yapacagim diye anlattigi seylerden farkli seyler yapmasi, hatta anlattigi farkli seylerden bile fasfarkli seyleri yaptiginin sonradan cikmasi. Ahaha acikca yazip okuyunca da komik geldi kulagima🤦🏻‍♀️

Ee kimse onu silah zoruyla evlendirmedi ya. İsme gelmedi ise bırakıp gitseydi. O da kaybetmek istemediği için evlendi. Ayrıca erkekleri evliliğe zorlamasan zaten %90 evlenmiyor.
Dogru. Silah da cekmedim tabii ki. Ya kal ya git dedim 😂 bu rest olayinda bir de atama durumu vardi ama. İşe girmeden once de evlenmeyi istedigimde maddi durumlar dedi, erteledik, diretmedim al beni al diye. İse girince ben bastim parayi aldim cocugu. Sinirlerim bozuk biraz artik espriye vuruyorum 🤦🏻‍♀️Benim atamam izmire cikmisti o zaman, o ankarada gorev yapiyordu. Ayri kalmak istemedigim icin evlenme resti çektim ben zaten.

Back