- 8 Nisan 2015
- 65
- 87
- 34
-
- Konu Sahibi blackangel80
Sizin esinizde ortada cok buyuk birsey yokken evi terkediyorsa bosanmak istiyorsa pesine dedektif takmaniz iyi bir fikir olacaktir.Demek ki eslerin kavga etmelerindeki sebep birbirlerini akdatmaya zemin hazirlamak.
Bunu hic unutmuyim ben, kocam bir gun ters davranirsa hemen pesine detektif takayim.
arkadaşlar canım çok sıkkın,moralim çok bozuk,yine dertleşmeye yardımlarınıza ihtiyacım var...
eşimle son zamanlarda bi dargın bi barışık sürdürmeye çalıştığımız evliliğimiz bitmek üzere...kısaca anlatmaya çalışacağım ;
hafta arası eşim raporluydu grip olmuştu ve yatıyordu..ben de çocuk rahatsız etmesin dinlenebilsin diye gün içinde kızımı dışarıya a.v.m.'ye falan götürüyordum...cuma akşamı annemler geçmiş olsuna gelmek istediler ben de eve geçip ortalığı topladım eşim salonda uzanıyor bu arada tv falan izliyor neyse onun yatağını da topladım baktım tekrar koltuğa uzanmış..kalmayacak mısın oturacak yer kalmıyor dedim oralı olmadı ,2.söyleyişimde bi hışımla kalkıp söylenmeye yatak odasına geçmeye başladı...annemler de bu arada bırak yatsın rahatsız olmasın biz kalkacağız falan diyorlar,ben çok bozuldum tabi onların yanında olmasına baktım hala söyleniyor 'yeter artık senin triplerini çekemeyeceğim olmuyo bitirelim dedim...' o'da ; ben giderim evden merak etme dedi ve dün neyi var neyi yoksa topladı evden ayrılıp annesine gitti...
bu şekilde olmaz çocuğumuz var ayrılmak istiyorsan bile bunu ona hazırlayalım dedim,özür diledim,çocuğumuz için acele etme dedim dinlemedi...
gerçekten şaşkınım anlayamıyorum daha önce ayrılma eşiğinden dönmüştük ki aldatılma vardı ben onu bile çocuğum için affedebildim ,şimdi bu yaptığı ne oluyor anlamıyorum...kızıma ne söyleyeceğimi şaşırdım babasını sorup duruyor ,hafta sonu bi pedagog bulup götürmeyi düşünüyorum,sizce bi avukat bulup dava açmalı mıyım yoksa ondan mı beklemeliyim?
Iyi de konusahibiyle esi uzun suredir huzursuzlarmis zaten. Kendisi soyliyor. Kavga edip patlamislar ufak bir seyle. Ne alakasi var aldatmanin bu durumda ?Sizin esinizde ortada cok buyuk birsey yokken evi terkediyorsa bosanmak istiyorsa pesine dedektif takmaniz iyi bir fikir olacaktir.
Onceden aldatildigini soyluyor. Yani sudan sebeplerle buyuk kavgalar yasaniyorsa niye tekrar aldatilma ihtimali hic yokmus gibi tepki veriyorsunuz? Burda herkes kendi fikrini soylemiyor mu? Siz katilirsiniz katilmazsiniz o ayri mesele.Iyi de konusahibiyle esi uzun suredir huzursuzlarmis zaten. Kendisi soyliyor. Kavga edip patlamislar ufak bir seyle. Ne alakasi var aldatmanin bu durumda ?
Sudan sebeblerle buyuk kavgalarimiz olmadi once sunu soyleyeyim triplerimiz oluyordu ama sandiginiz gibi bi kavga hic olmamisti en siddetlisi bu olduOnceden aldatildigini soyluyor. Yani sudan sebeplerle buyuk kavgalar yasaniyorsa niye tekrar aldatilma ihtimali hic yokmus gibi tepki veriyorsunuz? Burda herkes kendi fikrini soylemiyor mu? Siz katilirsiniz katilmazsiniz o ayri mesele.
Buda bir ihtimal tabi ki ama pesine dedektif takacak bir durum yok aksam is cikisi bulusup beraber eve giriyoruz hafta sonlari surekli beraberiz teli surekli ortada farkli olsaydi eminim anlardim cunku nasil oldugunu biliyorumBence esiniz yine sizi aldatmaya yeltenicek o yuzden kavga icin bahane ariyor.
K.validem aradi bugun esim pek karistirmaz onlari acele karar verme biraz sakinlesin kafanizi toplayin konusun diyor uzgundu bayagi hayirlisi bilmiyorum bende o yu zden saskinim bicok sey atlattik sacma sapan bisey yuzunden bitecek simdi
evet canım maalesef aileleri çok üzdük,dün akşamüzeri gelmiş anneme kızımı dışarı çıkarmış ben de geleceğini tahmin ediyordum çünkü gerçekten düşkün kızına görmeden nasıl durabilecek diye düşünüyordum iş çıkışı oyalandım geç gittim eve karşılaşmamak için...kesinlikle aramayacağım babama kendi avukata gideceğini boşanacağını söyledi diyormuş,kızgınlıkla ağzımdan çıktı bu kadar büyütülecek ne vardı anlamıyorumKvniz de üzülmüştür azıcık kalsın annesinde siz bu süre zarfında bence hiç aramayın o merak etsin arasın ararsa açın konuşun ama özür dilemeyin sonuçta hata yapan kendisi... Ama siz kesinlikle aramayın
Zamanla düzelecektir aranızevet canım maalesef aileleri çok üzdük,dün akşamüzeri gelmiş anneme kızımı dışarı çıkarmış ben de geleceğini tahmin ediyordum çünkü gerçekten düşkün kızına görmeden nasıl durabilecek diye düşünüyordum iş çıkışı oyalandım geç gittim eve karşılaşmamak için...kesinlikle aramayacağım babama kendi avukata gideceğini boşanacağını söyledi diyormuş,kızgınlıkla ağzımdan çıktı bu kadar büyütülecek ne vardı anlamıyorum
sağol canım,ben aramızdaki gerginliklerin nedeni olarak 5 yıl önceki olayı yazmıştım aslında,eşim o zamanlar beni de kızını da kaybetme korkusunu yaşamıştı ve unutturmak için çok çabaladı ve ben kesinlikle eminim ki böyle birşey şu anda yok..çünkü daha önce yaşadım zaten hissediyosun davranışları,hareketleri ele veriyo öyle bi durumda...Hem bikere konu seni aldattığı felan degil o yüzden neden herkes bosanin diyo anlamadım o olmuş ve siz anlasmissiniz zaten bu konuda eee artık hazmedip bunlari söz konusu etmezseniz huzurlu bir yuvaniz olur inşallah yok ben hazmedemem sürekli ısıtıp ısıtıp herzaman bosanalim derseniz yine sizin karariniz
Bence ikisinden birini seçip hatatiniza öyle devam edin.
Ayrıca şunu söyleyebilirim benim esim aldatmadi ama ben ona bosanalim dersem oda alınır bozulur istersen bosanalim o vakit der hiiiiiiiiiic geri adım atmaz bunu biliyorum yani erkek milleti işte
Allah yardımciniz olsun
bilmiyorum canım ama şu an çok sinirli bana çok kızgın kızını sormak için bile annemi arıyoZamanla düzelecektir aranız
canım 5 yıl önce olmuştu olay ve 5 yılda başka bi vukuatı olmadı ama ben unutamıyordum olmadık şeylerden tatsızlık çıkıyordu sanırım o da doldu artık
beni de üzen bu zaten canım o kadar şey atlattık boşanmadık böyle bişey yüzünden bitecekAilenizın yanında bu şekilde söylemeniz gururunu kırmıştır.şimdi ama o da aldattı sizin gururunuz da kirildi diyeceğiz fakat erkekle kadın hücrelerine kadar farklı ışte.sürekli onu aklımda tutmuyor onlar.affettin ve bitti.devam olarak bakıyordur.yani beni affetti alttan alayım herşeyi demez keşke dese .bence 3.kişilerin yanında bu şekilde olmayın.boşanmayi dusunmeyin güzelce başbaşa sakin kafa ile konuşun hatta orta yol bulursaniz yazın bir kağıda o neler istiyor istemiyor siz neler istiyor istemiyorsaniz ve buna göre davranın.yani boşanmak bu kadar kolay olmamali.degmez.gerçekten evinizdeki en mutsuz hali ile ararsiniz bu sebepten yollarıniz ayrılırsa
sanırım ama ben özrümü diledim artık bi adım daha atmayacağımBence senden bir şey bekliyor canim
olay 5 yıl önceydi ve ben onu özgür bırakmıştım zaten ne tazminat ne bişey çocuğunu da istediğin zaman görebilirsin demiş davamı açmıştım,sevmediği insanla birarada olma zorunluluğu yoktu boşansaydı o zaman...Başka bir vukuatı olup olmamasının ne önemi var?
Sizi sevmiyor ki aldatmış. Yani boşanır elbette.
Tabi ki üstünü kapatamazsınız, çünkü aldatılmak üstü kapatılacak bir şey değil.