boşanmaya karar vermek peki ya sonrası??

ben aldatmak konusunda bişey söylemek istemiyorum çünkü konu o değil.misafirlerin yanında kalk yer kalmıyor derseniz adamın kızması normal.yaptığı doğru yada yanlış onu tartışmıyorum.çünkü hastalığının derecesini bilmiyorum.belki gerçekten kafasını kaldıramıyor.belki de gelmelerine kızdı inadından yatıyor.bilemem.ama karşınızdaki çocuk değil.misafirlerin yanında azarlar gibi kalk yer kalmıyor demenizde doğru değil.ortada yanlış bir hareket varsa herkes gittikten sonra uygun bir dille konuşmak daha doğrudur.

ben aldatmak konusunda bişey söylemek istemiyorum çünkü konu o değil.misafirlerin yanında kalk yer kalmıyor derseniz adamın kızması normal.yaptığı doğru yada yanlış onu tartışmıyorum.çünkü hastalığının derecesini bilmiyorum.belki gerçekten kafasını kaldıramıyor.belki de gelmelerine kızdı inadından yatıyor.bilemem.ama karşınızdaki çocuk değil.misafirlerin yanında azarlar gibi kalk yer kalmıyor demenizde doğru değil.ortada yanlış bir hareket varsa herkes gittikten sonra uygun bir dille konuşmak daha doğrudur.
evet konuşma tarzım yanlıştı üstelik gelenler annemlerdi sonuçta yabancı değillerdi zaten hasta olduğu için gelmişlerdi kesinlikle benim tavrım yanlıştı kabul ediyorum sonucun böyle olucağını düşünmeden birdenbire parladım işte...

kesinlikle geri dönmeyin artık özürde dilemeyin...tavrınızı koyun ve boşanma davasında aldatma olayınıda anlatın..artık nafaka tazminat ne alınıyorsa alın...
tavrım bu saatten sonra değişmeyecek kesinlikle bir adım atmayacağım çünkü ben özrümü diledim onun olayı bu derece büyütmesi evden böyle kaçar gibi çıkması beklemediğim bir şeydi bu saatten sonra benim yapabileceğim birşey yok...aldatma olayını davaya koyamıyorum çünkü yeni değil avukat tanıdığımla konuştum bugün o olay için yapılacak bişi yok diyor ama eşimin parayla işi yok bu konuda beni üzmeyeceğinden eminim

Eşinin bu şekilde davranması ve bu kadar rahat eşyalarını toplayıp evden çekip gitmesi "yeniden mi aldatıyor acaba?" sorusunu doğurdu kafamda... Çok kolay vazgeçmiş herşeyden...

evet ağır geçiyordu salonda tv.falan izlesin diye koltukta yatıyordu

Bence yaptığı saygısızlık.
Üstelik bir de trip atıp yatakodasına geçmeler.
Eski konularınızı bilmiyorum ama sanırım ihanetini affettiniz.
Aslında bu çok önemli.
İhaneti affeden kadının saygınlığı gidiyor ihanet edenin gözünde maalesef.

Eşinin bu şekilde davranması ve bu kadar rahat eşyalarını toplayıp evden çekip gitmesi "yeniden mi aldatıyor acaba?" sorusunu doğurdu kafamda... Çok kolay vazgeçmiş herşeyden...
aslına bakarsan bende aynı şeyi düşündüm ama o zamanlar şehir dışına gidiyordu iş için sık sık,sürekli dışardaydı , şimdi ise akşam 7 gibi eve beraber giriyoruz hafta sonları hep beraberiz annemle aynı şeyi konuştuk bizde az önce ama dediğim gibi sürekli beraberiz artık bilmiyorum ki ne düşüneceğimi

arkadaşlar canım çok sıkkın,moralim çok bozuk,yine dertleşmeye yardımlarınıza ihtiyacım var...
eşimle son zamanlarda bi dargın bi barışık sürdürmeye çalıştığımız evliliğimiz bitmek üzere...kısaca anlatmaya çalışacağım ;
hafta arası eşim raporluydu grip olmuştu ve yatıyordu..ben de çocuk rahatsız etmesin dinlenebilsin diye gün içinde kızımı dışarıya a.v.m.'ye falan götürüyordum...cuma akşamı annemler geçmiş olsuna gelmek istediler ben de eve geçip ortalığı topladım eşim salonda uzanıyor bu arada tv falan izliyor neyse onun yatağını da topladım baktım tekrar koltuğa uzanmış..kalmayacak mısın oturacak yer kalmıyor dedim oralı olmadı ,2.söyleyişimde bi hışımla kalkıp söylenmeye yatak odasına geçmeye başladı...annemler de bu arada bırak yatsın rahatsız olmasın biz kalkacağız falan diyorlar,ben çok bozuldum tabi onların yanında olmasına baktım hala söyleniyor 'yeter artık senin triplerini çekemeyeceğim olmuyo bitirelim dedim...' o'da ; ben giderim evden merak etme dedi ve dün neyi var neyi yoksa topladı evden ayrılıp annesine gitti...
bu şekilde olmaz çocuğumuz var ayrılmak istiyorsan bile bunu ona hazırlayalım dedim,özür diledim,çocuğumuz için acele etme dedim dinlemedi...
gerçekten şaşkınım anlayamıyorum daha önce ayrılma eşiğinden dönmüştük ki aldatılma vardı ben onu bile çocuğum için affedebildim ,şimdi bu yaptığı ne oluyor anlamıyorum...kızıma ne söyleyeceğimi şaşırdım babasını sorup duruyor ,hafta sonu bi pedagog bulup götürmeyi düşünüyorum,sizce bi avukat bulup dava açmalı mıyım yoksa ondan mı beklemeliyim?

aldatılma olayına girmeyeceğim affetmişsiniz o konu kapanmış
bu olayda siz haksızsınız ailenizin yanında bitirelim demek çok onur kırıcı. onlar gidince tartışsaymışınız keşke
bence eşinizin size saygısı sevgisi kalmamış. hemencecik vazgeçmiş sizden

Bence yaptığı saygısızlık.
Üstelik bir de trip atıp yatakodasına geçmeler.
Eski konularınızı bilmiyorum ama sanırım ihanetini affettiniz.
Aslında bu çok önemli.
İhaneti affeden kadının saygınlığı gidiyor ihanet edenin gözünde maalesef.
evet affettim ama bayağı bi süre ayrı yaşadık davamı da açmıştım kararlıydım sonra çocuğum çok küçük olduğu için şans verdim kendisine o günden sonra daha bi gözümün içine bakıyordu ,son zamanlarda ikimiz de de tahammülsüzlük başladı birbirimize karşı

Aldatma konusunda bir şey diyemiyeceğim ama bu konuda haksızsınız. Adam zaten hasta dinlenmeye ihtiyacı var ailenizde sonra gelseydi keşke. Hadi geldi diyelim siz de o lafları söylemeseydiniz keşke. Ben gripken en ufacık bir sese bile tahammül edemiyorum. Biraz sessiz kalın bakalım.

haklısın canım ama olay yeni olmadı 5 yıl önceydi ve 5 yılda beni pişman edecek birşeyi olmadı aksine bana da kızına da daha düşkün oldu ama sanırım ben olayı bi türlü kapatamadım bi dargın bi barışık sonunda o da patladı
Düşkünlük bir şey ifade etmiyor. Asıl mesele sorumluluk sahibi mi? Ev işlerinde kızınızın bakımında rol sahibi mi? Sizi şımartıyor mu?
Siz eğer ki aldatmanın yükünü omuzlarımızda çekecekseniz bu adamın sizin çektiğiniz vefanın masrafını çıkarması gerek.
Yoksa ebem de siz evin tüm sorumluluğunu yüklenmişken oturduğu yerden kızının başını okşar.
Züğürt tesellisi bunlar
Geçin bunları.

Düşkünlük bir şey ifade etmiyor. Asıl mesele sorumluluk sahibi mi? Ev işlerinde kızınızın bakımında rol sahibi mi? Sizi şımartıyor mu?
Siz eğer ki aldatmanın yükünü omuzlarımızda çekecekseniz bu adamın sizin çektiğiniz vefanın masrafını çıkarması gerek.
Yoksa ebem de siz evin tüm sorumluluğunu yüklenmişken oturduğu yerden kızının başını okşar.
Züğürt tesellisi bunlar
Geçin bunları.
sanırım 2 yıl önce yazdığım konularımı okuyarak cevaplamışsınız evet 2 yıl önce evin tüm sorumluluğu bendeydi ve bu çok canımı sıkan bi durumdu ama çok şükür artık böyle bi sorunumuz kalmadı işleri yoluna girdi ve ben kendim için çalışıyorum artık ,yaşadıklarımdan sonra kızım için birikim yapıyorum...diğer sorulara gelince kızımla çok ilgili o konuda da asla hakkını yiyemem evde anne lafından çok baba lafı geçiyor ' baba su' , 'baba süt' 'baba tuvalet' gibi...her derdini onunla hallediyor bu da benim için sorun oldu tüm akşam babasını sordu mesela...
aksi bi durumda olsaydık zaten umrumda olmazdı inanın,niye bu adamın kahrını çekiyorum ki derdim ve herşey çok kolay olurdu...

sanırım 2 yıl önce yazdığım konularımı okuyarak cevaplamışsınız evet 2 yıl önce evin tüm sorumluluğu bendeydi ve bu çok canımı sıkan bi durumdu ama çok şükür artık böyle bi sorunumuz kalmadı işleri yoluna girdi ve ben kendim için çalışıyorum artık ,yaşadıklarımdan sonra kızım için birikim yapıyorum...diğer sorulara gelince kızımla çok ilgili o konuda da asla hakkını yiyemem evde anne lafından çok baba lafı geçiyor ' baba su' , 'baba süt' 'baba tuvalet' gibi...her derdini onunla hallediyor bu da benim için sorun oldu tüm akşam babasını sordu mesela...
aksi bi durumda olsaydık zaten umrumda olmazdı inanın,niye bu adamın kahrını çekiyorum ki derdim ve herşey çok kolay olurdu...
Yok hayır eski konularınızı okumadım. Türk erkeklerinin genelini düşünerek sordum o soruyu. Bir de tabi sizin ilk mesajınızda etrafı toplarken onun oturup televizyon izlemesinden öyle bir varsayımda bulunabilir miyim? diye düşünüp o soruyu yönelttim.
Hali hazırda berbat evlilikleri, sorumsuz ve ilgisiz kocaları olan kadınların aldatmayı affetmelerini anlamsız bulmuşumdur da hep.
Eşiniz hep böyle tripli mi?

Yok hayır eski konularınızı okumadım. Türk erkeklerinin genelini düşünerek sordum o soruyu. Bir de tabi sizin ilk mesajınızda etrafı toplarken onun oturup televizyon izlemesinden öyle bir varsayımda bulunabilir miyim? diye düşünüp o soruyu yönelttim.
Hali hazırda berbat evlilikleri, sorumsuz ve ilgisiz kocaları olan kadınların aldatmayı affetmelerini anlamsız bulmuşumdur da hep.
Eşiniz hep böyle tripli mi?
artıları fazla olduğu için ailem istemişti affedip tekrar denememi, o konuda hakkını yiyemeyeceğim bana her konuda yardım ederdi ,inanın olanlara en çok annem babam üzüldü çünkü oğulları gibi görüyorlar ve annem her zaman o olay için göze geldiniz der...o gün de raporluydu,serum takılmıştı acilde o yüzden uzanıyordu...son zamanlarda ikimizde de trip hali vardı maalesef ama büyütülmüyordu...hasta olduğu için bende izin kullandım yanında kalayım diye kızımla dışarı çıktık ,evden çıkarkende eve girince de sarılıp öpüştük sonra bi anlık parlama ve geldiğimiz nokta...

Bence bekle eşin açsın davayı kv ile konuştun mu o nediyor?
Bizimkiler olsa evine yollarlardı tekrardan
Eğer aranız iyi ise kvnizle konuşun bu durumu o oğlu ile konuşup evine göndersin çok saçma bir trip yapmış ama bence bu yüzden boşanışmaz

Bence bekle eşin açsın davayı kv ile konuştun mu o nediyor?
Bizimkiler olsa evine yollarlardı tekrardan
Eğer aranız iyi ise kvnizle konuşun bu durumu o oğlu ile konuşup evine göndersin çok saçma bir trip yapmış ama bence bu yüzden boşanışmaz
K.validem aradi bugun esim pek karistirmaz onlari acele karar verme biraz sakinlesin kafanizi toplayin konusun diyor uzgundu bayagi hayirlisi bilmiyorum bende o yu zden saskinim bicok sey atlattik sacma sapan bisey yuzunden bitecek simdi

haklısın canım ama olay yeni olmadı 5 yıl önceydi ve 5 yılda beni pişman edecek birşeyi olmadı aksine bana da kızına da daha düşkün oldu ama sanırım ben olayı bi türlü kapatamadım bi dargın bi barışık sonunda o da patladı
Bence esiniz yine sizi aldatmaya yeltenicek o yuzden kavga icin bahane ariyor.

Bitecegini sanmiyorum.

Bu arada yer kalmasa nolucak sanki, bir sandalye cekin oturuverin. Adam acillik olmus hastaymis, pispislayiverseniz olurmusunuz ?
Ama sizin gibi ciftlere sadece sunu soylemek istiyorum. Bosanicaksaniz bosanin, ama evlilige devam etmeyi istiyorsaniz bu konuda ciddi olun, 16 yasindaki sevgililer gibi trip yapmayin birbirnize. Boyle ne huzur kalir, ne istek.

X